Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Sob Lip 29, 2006 11:42 am Temat postu: |
|
|
Mozesz sobie o mnie pomyslec ze jestem straszna panikarą ale ja nie wiem co jest powodem tego ze troszke powiekszył mi sie brzuch i mam te nudnosci(przewaznie mam je rano)boje sie bo ja nie chce byc w ciazy.Ale czy jest taka mozliwosc zebym była w ciąży?bo okres miałam od 18 do 22 lub do 23lipca.A 23lipca siedziałam mojemu chłopakowi na kolanach a on mnie piescił.A ten brzuch powiekszyl mi sie juz przed okresem. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Sob Lip 29, 2006 11:49 am Temat postu: |
|
|
jezeli ma sie miesiaczke to chyba nie mozna byc w ciazy prawda?bo chyba jak jest sie w ciazy to miesiaczki nie ma prawda?pozdrawiam i prosze o szybką odpowiedz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Lip 29, 2006 1:19 pm Temat postu: |
|
|
Czasami miesiączka może się utrzymywać do 4 lub 5 miesiąca ciąży.
Najlepiej zrób test, będziesz pewna. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Sob Lip 29, 2006 2:13 pm Temat postu: |
|
|
Ale czy na pewno ma sie miesiaczke podczas ciąży?Ale ja sie nie kochałam z chłopakiem. A seks przez bielizne chyba nie istnieje prawda? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Sob Lip 29, 2006 2:14 pm Temat postu: |
|
|
Ja tylko siedziałam mu na kolanach a on mnie piescił |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Lip 30, 2006 1:39 am Temat postu: |
|
|
Ja napisałam, że czasami jest miesiączka podczas ciąży, to należy do rzadkości.
Seks przez bieliznę? No co Ty. Jeśli siedziałaś mu na kolamnach i nie było stosunku, to Ty się niczym nie martw.
Powiększony brzuch przed miesiączką jest normalnym objawem. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Nie Lip 30, 2006 12:29 pm Temat postu: |
|
|
Ale juz mi sie skonczyła miesiaczka(chyba 22 albo 23 lipca)ale dalej mam powiekszony brzuch i miewam tez nudnosci,czy to objawy jakiejs choroby czy ciązy?ja mam dopiero 15lat i nie chce byc w ciazy:( prosze o rade |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mama Julki Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Lip 30, 2006 1:07 pm Temat postu: |
|
|
Spokojnie,w ciaze nie zachodzi sie poprzez siedzenie na kolanach.Masz 15 lat,moze warto by bylo poczekac z takimi"pieszczotami"niz sie pozniej zamartwiac.Nie denerwuj sie napewno nie jestes w ciazy,a jesli masz napiety brzuch i nudnosci idz do lekarza,moze to jelitka daja o sobie znac.I napewno nie jestes w ciazy!Przeciez to a wykonalne aby zajsc przez siedzenie u chlopaka na kolanach,pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Pon Lip 31, 2006 6:55 am Temat postu: |
|
|
Ale ten brzuch mnie niepokoi ni i te mdłości.To co ja mam zrobic?isc do lekarza?ale jakiego?pediatry czy jakiego?jak przycisne tak brzuch to czuje ze jest tam taki wałek.Boje sie bo ja nie chce i nie moge byc w ciąży ze względu na moj wiek i moich rodzicow.Prosze o pomoc |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Pon Lip 31, 2006 6:57 am Temat postu: |
|
|
I jak przycine brzuch rękami to mam nudnosci. |
|