Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Sunrise
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Gru 09, 2009 8:51 pm Temat postu: |
|
|
Ostatnio zmieniony przez Sunrise dnia Wto Gru 22, 2009 10:54 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Sro Gru 09, 2009 10:37 pm Temat postu: |
|
|
Byc moze owulacja ci sie przesunela przez antybiotyki. Wszystko jest mozliwe;) _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
dorka55
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Sty 04, 2010 11:07 am Temat postu: |
|
|
Mam pytanie moze troche niezwiazane z tematem, ale ze sluzem ktory zauwazylam u siebie. dzis juz jest 7 dzien, kiedy on wystepuje -jest przezroczysty, czy mam prawo sie niepokoic? dziekuje z gory za odpowiedz.
---Jeśli wiesz,że pytanie nie związane z tematem to dlaczego piszesz? Są odpowiednie tematy i tam proszę zadawać tego typu pytania. ---tosia81 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Sty 04, 2010 11:17 am Temat postu: |
|
|
przezroczysty ciagnacy sie jest to oznaka dni ploodnych.
bialy nieciagnacy sie jest oznaka dni niepllodnych
jesli sluz nie ma zabarwienia zoltego badz ostrego nieprzyjemnego zapachu to nie ma powody do obaw _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
dorka55
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Sty 04, 2010 11:31 am Temat postu: |
|
|
Ale czy normalna rzecza jest, ze ten sluz trwa juz 7 dzien? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Sty 04, 2010 11:41 am Temat postu: |
|
|
dni płodne trwaja ok 8-10 wiec nic w tym dziwnego ze sluz nadal wystepuje _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Pon Cze 14, 2010 4:20 pm Temat postu: |
|
|
Oj brzuch tak szybko nie rośnie;)
Biały lepki sluz o konsystencji kremiku jest śluzem normalnym w drugiej fazie cyklu i trwa do miesiączki _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lukasz6341
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lip 26, 2010 10:57 am Temat postu: |
|
|
a ja mam takie pytanie.najpierw wszystko wyjasnie:moja dziewczyna ma cykle 31 dniowe 14 lipca zaczal jej sie okres a 18 skonczyl 23 odbylismy stosunek ale nie bylo wytrysku w srodku a wczoraj 25 jak zajmowalem sie nia palcami to miala taki gesty ciagliwy sluz ale wieczorem mowila ze jak poszla siku to dwa razy wyplynelo cos takie ciemne i malo tego bylo.moje pytanie jest takie czy to moglo byc plamienie charakterystyczne dla ciazy?a drugie po jakim czasie moze takie plamienie wystapic bo to byl w sumoie 3 dzien wiec moze to bylo dlatego ze zaczynaly sie jej dni plodne?czekam na odpowiedz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Wto Sie 24, 2010 9:34 pm Temat postu: |
|
|
dziewuszki mam takie pytanie, na które chciałabym poznac odpowiedź:
czy w ciąży w dniach, kiedy miałoby się dni płodne jakby ciąży nie było występuje przeźroczysty, ciągnący się śluz o konsystencji białka kurzego (śluz płodny) ?
no, może prościej: czy w ciąży występuje taki śluz ?
z góry dzięki za odpowiedź i sorka za dziwne pytanie _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Sie 24, 2010 9:48 pm Temat postu: |
|
|
lukasz6341
W woli ścisłości jestes pewien ze myslisz o lipcu a nie o sierpniu?
Dziewczyna ma regularne cykle? Bo jesli lubia jej sie skracac to kochaliscie sie na granicy dni plodnych. Czy wytrsk nastapil odrazu po wyjsciu z partnerki?
Sluz byl plodny wiec nic dziwnego, bo ma dni plodne. Plamienie, prawdopodobnie okoloowulacyjne... wiec nie ma powodow do obaw, na przyszlosc uwazajcie bo teraz juz byl stosunek na granicy dni plodnych a pamietaj ze zeby doszlo do zaplodneinia wytrysk nie musi byc w partnerce... wystarczy spoznic sie ulamek sekundy, tobie sie bedzie wydawalo ze zdazyles - a test wyjdzie negatywny...
Plus123
Sluz podczas ciazy jest indywidualna sprawa, niektre kobiety maja sluz "ala płodny" inne "ala niepłodny" a jeszcze inne nie maja go wcale. Na to nie ma reguły. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|