Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
babcia
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Wto Sty 20, 2009 10:17 pm Temat postu: |
|
|
Mój makijaż zależy od mojego humoru. czasami mam takie dni (zwykle przed okresem hehe) , że nawet mi się pudru nie chce nakładać Ale jak mus to mus...
Ale mam dwie niezłomne zasady:
1. NIGDY nie ide spac w makijazu. Chocbym wróciła z imprezy o 5 rano, nie wiem jak zmęczona - ZAWSZE zmywam makijaż. Po prostu z tapeta nie umiałabym zasnąć
2. Nie wychodzę z domu z tłustymi włosami! mam fisia na punkcie świeżych pachnących włosków _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Wto Sty 20, 2009 10:42 pm Temat postu: |
|
|
le wlosy to swoja droga
ja tez nie chodze spac w makijazu ale niektore dziewczyny potrafia nawet dwa i wiecej dni chodzic w tym samym hehe tylko "dokladaja" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
dobra_wróżka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Sro Sty 21, 2009 2:24 pm Temat postu: |
|
|
Ja muszę maznąć się chociaż pędzlem z pudrem, bo niestety mam tłustą cerę i ciągle się błyszczę a kremy matujące średnio sobie radzą. Dlatego zawsze mam puder w torebce. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Sro Sty 21, 2009 2:40 pm Temat postu: |
|
|
Ja wlasnie podklad i puder to na jakies wyjatkowe "imprezy" typu urodziny egzamin, na co dzien tylko oczy i blyszczyk Aczkolwiek wkurzam sie bo jak juz chce ten podklad nalozyc musze najpierw peeling zrobic bo jak nie to potem mam takie cos jak opisalam i moge sobie to zmyć bo przeciez nie wyjde tak na ulice :/ Masakra:? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
babcia
|
Wysłany: Sro Sty 21, 2009 2:52 pm Temat postu: |
|
|
dobra_wróżka, polecam VICHY Normaderm na dzień (biały wysoki pojemniczek z zieloną nakrętka). Co prawda drogi (coś ok 70 zł), ale bardzo wydajny i przede wszystkim SKUTECZNY!
Tez od zawsze świeciłam się jak psu ****... nie pomagały pudry, kremy, fluidy - a po tym kremie jak ręką odjął. Wystarczy posmarować się rano i do wieczora skóra pozostaje matowa. Dla mnie rewelacja _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
dobra_wróżka
|
Wysłany: Sro Sty 21, 2009 3:18 pm Temat postu: |
|
|
Dzięki za podpowiedź, jeszcze nie miałam okazji stosować tego kremu.
Czasem lepiej wydać kilka zł więcej na jeden kosmetyk ale skuteczny, a nie kupić 5 kremów tańszych, ale niestety nienajlepszych |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sro Sty 21, 2009 9:03 pm Temat postu: |
|
|
no a ja uzywam nivea control shine i jestem zadowolona, juz 6 tubek zuzylam i w dalszym ciagu mam zamiar kupowac - koszt 12 zl za tubke |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Sty 21, 2009 11:24 pm Temat postu: |
|
|
babcia a Tobie po co kremy? TY juz stara kobieta heheheh. zartuje of course... yyy 70zł za ile ml? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
dobra_wróżka
|
Wysłany: Czw Sty 22, 2009 1:37 pm Temat postu: |
|
|
Vichy ogólnie mają dosyć drogie kosmetyki. Podobno niektóre osoby mają uczulenie na ich produkty, ale pewnie zawsze znajdzie się ktoś, kto jest na coś uczulony Mi np. nie podpasował ten podkład mineralny z loreala, bo jak go zastosuję, to swędzi mnie cała twarz, na szczęście nie robiły się żadne czerwone plamy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
babcia
|
Wysłany: Czw Sty 22, 2009 1:54 pm Temat postu: |
|
|
70 zł za 50 ml. Ale jest bardzo wydajny - na całą twarz wystarczy kropelka wielkości ziarnka kukurydzy.
dobra_wróżka, fakt VICHY to droga firma, ale jak dla mnie super! uwielbiam ich kosmetyki
Ja kupiłam niedawno ten słynny puder mineralny (nie pamiętam firmy) Natural Minerals czy coś takiego - kicha! Nie polecam _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|