Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Spóźniający się okres-temat specjalnie do tego przeznaczony

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 65, 66, 67 ... 72, 73, 74  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
czarnula9112

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Lut 25, 2009 10:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bylam u lekarza bo chcialam tabletki anty nie jestem w ciazy bo przed przepisaniem tabletek zrobilam badania i wszystko jest oki.nic kompletnie nie rozumiem
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sro Lut 25, 2009 10:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to moze stres, choroba lub jeszcze cos innego... jak wszystko ok to nie ma sie co martwic Smile
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Sro Lut 25, 2009 10:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jakby coś było nie tak, ginekolog napewno by ci o tym powiedział, skoro byłaś badana.

PostWysłany: Czw Lut 26, 2009 9:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no tak badania mam za soba.troche sie stresuje tym ze niemam tak dlugo okresu a tak pozatym sie nie stresuje i chce dodac ze jestem zdrowa
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Lut 26, 2009 9:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

byłaś u ginekologa, jesteś zdrowa, w ciąży nie jesteś, bo jakbys była to by ci lekarz powiedział.
więc wrzuc na luz i czekaj, Wink napewno przyjdzie.

PostWysłany: Nie Mar 01, 2009 10:28 am    Temat postu: brak okresu - obawy przed ciaza Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam 18lat i 26stycznia spalam z chłopakiem i boje sie od tego czasu ze jestem w ciazy, nie mam okresu chodz miesiaczki mam bardzo nieregularne chodz w ciagu pol roku mialam prawie zawsze 8-9dnia na poczatku miesiaca, objawów w sumie nie mam tyle ze ciagle sie stresuje tym,
od 17lutego zaczelam brac antybiotyki a teraz biore jakies tabletki na uregulowanie soli w zaladku bo te antybiotyki mi zaszkodziły
od jakis 2tygodni bli mnie ciagle brzuch w nadbrzuszu takie skorcze które zawsze mam przed okresem juz 2razy mialam zawroty głowy i tak zwane zimne poty
zapisalam sie do lekarza ale niestety musze czekac w kolejce a prywatnie brak kasy zeby isc;/
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Mar 01, 2009 12:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ile trwaja trwal najkrotszy i nadluzszy cykl w ostatnim roku?
wspolzyliscie bez zabezpieczenia?

PostWysłany: Nie Mar 01, 2009 12:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

cykle mam bardzo nieregularne srednio tak 25-32dni
zabezpieczalismy sie ale pozniej tak prez chwile nie ale nie mam wtedy wytrysku
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Nie Mar 01, 2009 12:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

okres moze ci sie spozniac z powodu antybiotykow, jesli nie jestes pewna po 14 dniach od stosunku zrob test. Jesli miesiaczki masz nieregularne to trudno powiedziec kiedy mialas dni plodne, dlatego radze zrobic test.

PostWysłany: Nie Mar 01, 2009 1:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

testu nie chcialam robic bo nie wierze nim
moja mama byla w 3miesacu ciazy a 5roznych testów zdaniem farmaceutki najlepszych a wszystkie wykazaly ze nie jest dopiero lekarz stwierdzil 3miesiac
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 65, 66, 67 ... 72, 73, 74  Następny
Strona 66 z 74