Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
niki1973
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Mar 11, 2006 12:43 pm Temat postu: Stan po wylewie |
|
|
Mój syn ( 14 lat) 2 lata temu miał wylew krwi do mózgu. Wylew był spowodowany przez tętniaka który rok temu zostal usunięty. Ma założony klips w miejscu gdzie był tętniak. Mam pytanie , czy mój syn może normalnie funkcjonować tzn. ćwiczyć na lekcjach w-f ,chodzić na siłownię itp. Lekarze różnie się wypowiadają jedni ,że ma prowadzić normalny tryb życia inni że oszczędny żadnych wysiłków fizycznych. Moży ktoś wypowie się na ten temat , proszę o radę . |
|
Powrót do góry |
|
|
|
medstudent
|
Wysłany: Sob Mar 11, 2006 8:45 pm Temat postu: Re: Stan po wylewie |
|
|
niki1973 napisał: | Mój syn ( 14 lat) 2 lata temu miał wylew krwi do mózgu. Wylew był spowodowany przez tętniaka który rok temu zostal usunięty. Ma założony klips w miejscu gdzie był tętniak. Mam pytanie , czy mój syn może normalnie funkcjonować tzn. ćwiczyć na lekcjach w-f ,chodzić na siłownię itp. Lekarze różnie się wypowiadają jedni ,że ma prowadzić normalny tryb życia inni że oszczędny żadnych wysiłków fizycznych. Moży ktoś wypowie się na ten temat , proszę o radę . |
No coz nie jestem profesjonalistka jednakze wedlug mnie jedna Pani syn powinnien raczej uwazac na siebie co nie oznacza ze powinnien zrezygnowac z wszelkich rozrywek po prostu powinnien bardziej uwazac na siebie i normalnie zyc jak rowiesnicy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
niki1973
|
Wysłany: Sro Mar 15, 2006 1:00 am Temat postu: |
|
|
Co to za forum gdzie nikt nie może mi pomóc . Dzięki . |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sro Mar 15, 2006 9:11 am Temat postu: |
|
|
A bo pani chciała lekarza, no prosze
A tak bez ironi już to troche zdrowego rozsądku, nikt tutaj nie pracuje za pieniądz, każdy wchodzi gdy ma czas i ochote i wcale nie musi sie znać na wszystkim, odpisuje jak coś wie, a nie jak przyjdzie ktoś.
Pomyliła pani forum z gabinetem lekarskim |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Sro Mar 15, 2006 8:56 pm Temat postu: |
|
|
Cytat: | Pomyliła pani forum z gabinetem lekarskim |
popieram
przykre jest też to że na takich forach ludzie często pytają o to czy są w ciąży, czy mają raka albo proszą o analize ich wyników badań... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Mar 15, 2006 10:09 pm Temat postu: |
|
|
No niestety tak bywa, internet jet łatwy w użyciu, niektórym poprostu łatwiej przżyć stres związany z daną dolegliwością nie muszac pokazaywać sie innym ludzią i będąc w otoczeniu które znają (swój pokój).
Jednak forum nie jest gabinetem lekarskim, to raczej wymiana informacji tak samo jak rozmowa ze znajomymi. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
niki1973
|
Wysłany: Czw Mar 16, 2006 1:26 pm Temat postu: |
|
|
Ale jeżeli nie masz o czyms pojęcia to sie nie wypowiadaj takie rady nie znających sie osób mogą tylko zaszkodzić a nie pomóc |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Mar 16, 2006 3:30 pm Temat postu: |
|
|
" Powered by phpBB ? 2001, 2005 phpBB Group
Forum biomedical.pl nie ma charakteru konsultacyjnego, lecz umożliwia wyrażanie poglądów, opinii i doświadczeń przez użytkowników. Redakcja portalu nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez autorów wypowiedzi. "
To stopka forum oraz calego portalu.
Dziękuje - dalszą dyskusje uznaje za nie potrzebną |
|
Powrót do góry |
|
|
|
niki1973
|
Wysłany: Czw Mar 16, 2006 11:27 pm Temat postu: |
|
|
tak jak powiedziałeś doświadczeń więc osoby nie mające doświadczenia na ten temat niech się nie wypowiadają bo mogą tylko zaszkodzić . Wypowiedż < moim zdaniem?> nadaje się na forum czy mam kupić na obiad schab czy mielone? , a nie zapytanie o konkretny problem.Jak już wcześniej napisałam lekarze różnie się wypowiadają , miałam nadzieję , że odpowie mi ktoś kto coś na ten temat wiedział , a nie < moim zdaniem> Ja mam znajomych z którymi mogę pogadać potrzebna mi była porada . Dzięki : |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Mar 17, 2006 9:21 am Temat postu: |
|
|
Więc źle trafiłaś, nie otrzymasz tutaj prady lekarskiej - czy tak jak wolisz pseldo lekarskiej, osoby kóra sie zna ale nie ma wykształcenia ani praktyki medycznej.
Przykro mi ze swoje flistracje wyladowujesz, (chodz może to i lepiej że napisałaś lepiej tak niż ktoś lub coś miało by ucierpieć z powodu tego że nie otrzymałaś tego co chciałaś bo źle trafiłaś - a ja próbuje od samego poczatku to Ci wyjaśnić).
Wybacz, ale internet to nie jest miejsce do rozwiązywania wszystkich problemów. Zastanów sie co ty robisz, jak postepujesz.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|