Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Sob Mar 18, 2006 6:20 am Temat postu:
Nic mi się nie chce odpowiadać bo mi ręce opadły jak przeczytałam wysłaną dzisiaj prośbę o pomoc < czy to udar mózgu> może odpowiesz? Ta dziewczyna prosi o pomoc .12 30 w nocy ma zawieść mamę do szpitala czy nie? Doradż jej po znajomości ,tak na oko . Miałam Ci więcej odpisać ale już nie mam siły . Koniec walki Mam nadzieję że nikt nie będzie cierpiał z powodu takich odpowiedzi . Moderator powinien karać za to ,że wtematach prosi się o pomoc i radę . tematy powinny brzmieć < pocieszcie mnie bo mi dolega..........> Na tym kończę może tu jeszcze wpadnę .............. pa .Dzięki za odpowiedż
Powrót do góry
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
Wysłany: Sob Mar 18, 2006 8:55 am Temat postu:
Nie ucz ojca jak dzieci robić
To twoje osobiste zdanie jak ma wyglądac forum ja mam odmienne od twojego.
Pozatym troche konsekwęcji, wcześniej chciałaś odpowidzi teraz już nie.
Wybacz ale naprawde nie bede więcej dyskutwał z kimś kto chciał uzyskać prywatna konsultacje lekarską siedzać w fotelu w domu w dodatku za darmo.
Twoja beszczelność sięga granic.
W tym momencie to wyżywasz sie za to że to nie tak jak ty sobie uwidziałaś.
Poczytaj sobie tematy chodzby o mięśniaku, wodniaku czy też wstrząsnienie muzgu, w tedy zrozumiesz o co tak właściwie tutaj chodzi.
Lojalnie uprzedzam że dalsze próby oczerniania oraz wyżywania sie, zostaną karane.
Pozdrawiam
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Neurologia
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2
Strona 2 z 2