Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
domator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Sty 22, 2009 1:04 am Temat postu: |
|
|
no tak, ale w polsce przeciez woda nie jest chlorowana.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Czw Sty 22, 2009 1:09 am Temat postu: |
|
|
jak nie jest, jak jest _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
domator
|
Wysłany: Czw Sty 22, 2009 1:10 am Temat postu: |
|
|
czyli ilości 0,1mg/l mogą zabić plemniki?
bo wiem że w angli woda jest dużo mocniej chlorowana |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Czw Sty 22, 2009 1:13 am Temat postu: |
|
|
ale w ogóle woda to niesprzyjające srodowisko, nie to pH, brak substancji odżywczych itd. poza tym musiałabyś pionowo strumień wody na spermę skierować i do pochwy. ja sobie tego nie wyobrazam szczerze mówiąc _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
domator
|
Wysłany: Czw Sty 22, 2009 1:15 am Temat postu: |
|
|
Taką też mam nadzieje.
W strachu człowiek jest możliwy wymyśleć każdy sposób, każde rozwiązanie.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anniki
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Sty 29, 2009 9:21 pm Temat postu: |
|
|
Cześć Dziewczyny !
mam taki sam problem jak większość tutaj ... mój cykl to 28 -29 dni. Ostatnią miesiączkę miałam 11 stycznia 09, skończyła mi się 15 stycznia. Kochałam się z narzeczonym 16 i 17 stycznia. Najpierw robimy to bez gumki, a potem jak on już czuje, że najwyższy czas zakładamy gumkę. Nic nie pękło itd, ale cholera wie, te małe pływaki, może się jakoś wydostały zanim zalożyliśmy gumkę :/ Od tego czasu nie zauważyłam objawów dni płodnych (zero śluzu, bóli). Za to byłam potwornie senna przez pierwszy tydzień (od domniemanego zapłodnienia), potem bolała mnie strasznie głowa, następnie wprost rzuciło mnie na ogórki kiszone (których zaznaczę normalnie bym nie tknęła), ale zrzuciłam to na lekkie przeziębienie, które miałam. Wczoraj jak miałam pokroić surowego kurczaka to mnie zemdliło i tak trzymało do końca dnia. Od rana mam mega zgagę, ale winie za to tą ogromną ilość ogórków, które zjadłam. Normalnie palę papierosy a od ok 2 tygodni po prostu mi "nie wchodzą". Dzisiaj zaczął pobolewać prawy jajnik (często tak mam w okresie owulacji), ale z tego co liczę to owulacja powinna być 24 stycznia, dzisiaj jest 29 ... Zrobiłam 2 testy 3 dni temu ale wyszły negatywne. Ogólnie nie stresuję się czy jestem w ciąży, ale pokrzyżowałoby to plany bo za 9 miesięcy bierzemy ślub i byłoby tak trochę nie po kolei.
Proszę powiedzcie mi ze swojego doświadczenia czy te moje objawy mogą być objawem ciąży czy nie???
z góry wielkie dzięki
anniki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KoffanaAgoosia
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 5 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Czw Sty 29, 2009 9:28 pm Temat postu: |
|
|
anniki nie bedziesz w ciazy pozatym Twoje obajawy sa raczej "wkrecone" przez mysl o ciazy poprostu tak mi sie wydaje sama tak mam... hehe |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Czw Sty 29, 2009 10:26 pm Temat postu: |
|
|
Anniki jesli cykle masz regularne, nie lubia sie "zmieniać" to mozesz spac spokojnie gdyz dni plodne mialas od 20 - 28 stycznia, zatem pozniej niz stosunek. Objawy to bardziej sadze podswiadomosc, po drugie objawy nie pojawiaja sie tydzien po stosunku, tylko ok 4 tygodnia. Pozdrawiam _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
anniki
|
Wysłany: Czw Sty 29, 2009 10:51 pm Temat postu: |
|
|
no to luz ) dzięki Dziewczyny za odpowiedzi coprawda i tak będę się stresować bo zrobiliśmy ten sam numer, parę razy w ostatnich dniach (czyli płodnych) hehe więc zanim @ nie przyjdzie będzie stresik ... ale powiem Wam, że nawet cieszę się, że miałam podejrzenia ciąży bo tak czytając różne fora jak to dziewczyny się cieszą, że to może być fasolka, zmieniło się moje nastawienie do ciąży i jak się to stanie to na pewno będę się cieszyła...bo tak do tej pory to myślałam o dziecku z baaardzo duuużą rezerwą, a latka lecą ... (29 obecnie) pozdrawiam cieplutko |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kamilla
|
Wysłany: Pon Lut 16, 2009 12:16 am Temat postu: Czy moge zajsc w ciaze zaraz po okresie za pierwszym stos... |
|
|
13 lutego w nocy skonczyl mi sie okres natomiast 14 lutego w puznej nocy zrobilam to i chlopak chyba nie jestem pewna czy mnie czasem troszke nie zalal boje sie ze jestem w ciaze jesli tak to jak moge to sprawdzic i co mi pomoze na usuniecie tej ciaze skoro moi rodzice nie moga sie dowiedziec ??
Przyłączyłam do pokrewnego tematu.
Nie zakładaj nowego skoro istnieje juz pokrewny. Przeczytaj regulamin forum / nowicjuszka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|