Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Stosunek po okresie - zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 37, 38, 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Lola188

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Kwi 11, 2010 10:24 am    Temat postu: hej Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanie......kochałam sie z chłopakiem dwa dni po okresie ale okres spóźnił mi sie 10 dni czy moge sie bac??? Crying or Very sad
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Nie Kwi 11, 2010 1:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeżeli miałaś normalny okres w tym cyklu, po stosunku to nie
nini

PostWysłany: Sro Cze 30, 2010 5:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej dziewczyny, widzę, że jesteście tu specjalistkami:D Mam pytanie, przez ostatnie pół roku, najkrótszy cykl 29 dni, najdłuższy 33, ostatnie dwa 31. 22 czerwca dostałam okres, trwał on do 27 czerwca, a dzień później kochałam się z facetem, bez zabezpieczeń, był to 7 dzień cyklu- jakie jest ryzyko zajścia u mnie w ciążę? Proszę o pomoc i z góry dziękujęSmile
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Sro Cze 30, 2010 8:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli cykle sie nie skracaja (ponizej 29 dni) to nie ma szans na ciaze. 7 dc to jeszcze sa dni nieplodne

PostWysłany: Sro Cze 30, 2010 8:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w tym roku się nie skróciłySmile ale bywało i gorzej, ze 1.5 roku temu miałam niezła huśtawkęSmile wielkie dzięki za odpowiedź Smile
Powrót do góry
niunia93-16

PostWysłany: Wto Sie 17, 2010 7:56 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej Laski. mam takie zapytanie czy okres może się spóźniać przez te upały? albo przez to ze półtora tygodnia temu brałam antybiotyki? i dodam że cykle mam 28 dni chłopak kochał się ze mną przed płodnymi ale nie skończył we mnie, w ogóle we mnie nie skończy ani razu w tym miesiącu. mogę się bać?
Powrót do góry
Łobuz

Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Wto Sie 17, 2010 9:04 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mi również spóźnił się okres przez upały. Antybiotyki też wpływają na wydłużenie/ skrócenie cyklu.
A stosunek przerywany nie jest odpowiednią metodą antykoncepcji, jeśli nie chce się zajść w ciążę. Zawsze ciężko jest stwierdzić w takich sytuacjach, czy "jest się czego bać", czy nie. Wszystko zależy od tego, w którym dniu cyklu współżyliście i czy facet jest pewien, że wyszedł z Ciebie w odpowiednim momencie, a nie o 2 sekundy za późno.

Powrót do góry
niunia93-16

PostWysłany: Wto Sie 17, 2010 10:19 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesteśmy pewni bo zawsze kończył jakiś czas po wyjściu albo ja brałam go do buzi żeby doszedł.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Sie 17, 2010 11:04 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

niunia antybiotyk powoduje opoznienie okresu Smile watpie zeby upał miał cos wspolnego. skoro nie doszedł w srodku to nie ma mowy o ciazy, mozesz byc spokojna Wink

Powrót do góry
niunia93-16

PostWysłany: Wto Sie 17, 2010 2:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale było raz chyba tak ze skończył 10 sekund po wyjściu ze mnie. a dzis juz 4 dzień mi sie spóźnia. i to mnie denerwuje
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 37, 38, 39, 40, 41  Następny
Strona 38 z 41