Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
basia :(
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Lip 31, 2007 6:55 pm Temat postu: |
|
|
----edited by yalissea----
Problem to nie my będziemy mieli, tylko Ty.
rzucaj się do koleżanek z klasy a nie do nas, może one sobie na to pozwolą |
|
Powrót do góry |
|
|
|
piotr18
|
Wysłany: Nie Sie 05, 2007 7:36 pm Temat postu: Stosunek przerwany pomuzcie !!! Problem |
|
|
Moje pytania tycza sie tego ze gdy moja dziewczyna nie brala zadnych pigulek anty... ,ani nie bylismy zabezbieczeni ale stosowalismy stosunek przerwany prawidlowy wytrysk niedostal sie do srodka a to co bylo na zewnatrz odrazu wytarla bylo to 6 dni temu 2 dni po jej miesiaczce,boje sie czy nie doszlo do zaplodnienia , przez ten caly preejkulat czy jak to sie tam zwalo;/ Pomuzcie powiedzcie czy takie przypadki wystepuja czesto Prosze !!!!!.
Dziekuje Pozdrawiam.
---edit by emilka---
przenoszę do działu "Metody naturalne" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Sie 05, 2007 9:41 pm Temat postu: |
|
|
różnie to bywa przed samym wytryskiem w tym płynie zaczynają pojawiać się plemniki a jeśli twoja dziewczyna ma krótkie cykle to mógł być to początek dni płodnych... myśle że będzie ok ale na wszelki wypadek zróbcie test tak za 3dni , chociaż ja znam pary które stosunek przerywany stosują już długo i niewpadły ale lepiej sie zabezpieczać _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Fever
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Sie 06, 2007 10:55 am Temat postu: |
|
|
znowu mam problem dziewczyny :/...pomozcie mi hehe
Czesc :* mam nadzieje, ze kolejny raz mi pomozecie i uswiadomicie mi i mojej dziewczynie, ze nie mamy sie o co martwic :] z tego co napisalyscie w poprzednim temacie i doszlismy do wniosku, ze 5-7 dni przed okresem sa dni nie plodne to kochalismy sie dzis 2 razy pod rzad, poprzedni okres miala 8 lipca, ale dzis miala mokra pochwe, czy mozliwe, ze byly dni plodne ? podczas pierwszego razu kochalismy sie dosyc dlugo az doszedlem do konca, odczekalismy troche (oczywiscie prezerwatywa nowa) i znowu zaczelismy sie kochac, wtedy jej pochwa byla juz strasznie sucha i podczas zmiany pozycji, gumka nam strzelila :/ naszczescie nic mi nie pocieklo itp wiec czy jest jakies prawdopodobienstwo, ze jest w ciazy ? dodam, ze penis nie byl zbyt gleboko...prosze o szybko odpowiedz. Link do poprzedniego tematu: http://www.biomedical.pl/forum/tutaj-vp29778.html#29778 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
hermioszka
|
Wysłany: Pią Sie 10, 2007 8:35 pm Temat postu: |
|
|
Hmm, u mnie w czasie takich stosunków na razie nie doszło do ciaży.
Myslę że jest raczej mniejsze prawdopodobieństwo niż większe , jednak zależy to od płodności pary - i czy były tam jakieś plemniki.....
zależy kiedy miałaby mieć owolulację - bo jesli w 12 - 13 dniu to marne szanse by jakiś herkules się znalazł i przeżył.
Ale w razie czego w dniu spodziewanej @ zróbcie test z krwi na betą HCG - 100 % pewności. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Sie 10, 2007 10:13 pm Temat postu: |
|
|
nom dziewczyny dobrze mowia stosunek przerywany sprawdza sie tylko jesli zna sie bardzoooo dobrze swoj organizm- wie sie kiedy sa płodne, owulacja i dni niepłodne. Jesli jestes pewien ze nie skonczyłes w srodku to ciazy nie bedzie,ale na przyszlosc uwazaj i najbezpieczniej jak nie uzywacie gumek,tabsow itp to kochac sie przed okresem (jakies 10 dni). Ale podkreslam- to sie sprawdza tylko przy regularnych cyklach zeby potem nie było ze Wind tak napisała hehe ja odpowiadam tylko za siebie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pią Sie 10, 2007 10:21 pm Temat postu: |
|
|
moim zdaniem stosunek przerywany, to sport dla lubiących ryzyko. w praktyce kobieta nie jest w stanie sama precyzyjnie wyznaczyć momentu jajeczkowania, a tym samym i dni płodnych. a zresztą nawet jak sobie wyliczymy, że mam płodne wtedy i wtedy, a w inne dni niepłodne, to czasami MOŻE się zdarzyć, że komórka jajowa uwolni się znienacka. a takie przypadki też się zdarzają. już nie mówiąc o tym, że cykl też czesto bywa zachwiany (stres, klimat, leki) _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Nie Sie 12, 2007 2:22 pm Temat postu: |
|
|
emilka napisał: | moim zdaniem stosunek przerywany, to sport dla lubiących ryzyko. |
Wszystko to prawda ale ja lubie ryzyko i jeszcze nie zdarzylo sie zebym zle policzyła,wiem ze ta metoda moze zawiesc,ale gumek nie stosuje a chemia nie mam zamiaru sie szpikowac a dziecko?byłoby cudownie zeby moja metoda zawiodła _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Nedrin
|
Wysłany: Nie Sie 12, 2007 2:42 pm Temat postu: |
|
|
Stosunek przerywany zawsze niesie ze sobą ryzyko i tego się nie zmieni, dlatego najprościej jest się po prostu zabiezpieczyć - zwłaszcza młodym parom, które dopiero - że tak powiem - startują na tej drodze.
Innymi słowy: uda się raz, drugi, dziesiąty ... ale wystarczy jedna chwila, gdy tego szczęścia zabraknie i życie może stać się nazbyt skomplikowane. Moim zdaniem gra niewarta świeczki.
Prezerwatywy nie są może idealne, ale bez wątpienia warto o nich pamiętać ... zwłaszcza, że są powszechnie dostępne.
wind_of_hope napisał: | a dziecko?byłoby cudownie zeby moja metoda zawiodła |
W takim razie trzymamy kciuki ... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Nie Sie 12, 2007 2:51 pm Temat postu: |
|
|
Nedrin dzieki heh no my mamy juz kilkuletni staz, i dlatego cieszyłabym sie ze moze moja metoda zawiodła. Bo jak narazie moj facet nie mysli o dziecku(co nie znaczy ze wogole)moze jeszcze za 2 lata,ahhhh<marzyciel> _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|