Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nati 1987
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Lis 02, 2007 4:58 pm Temat postu: |
|
|
czy ktos moze mi powiedziec czy jesli doszlo do zaplodnienia to czy moze mnie bolec brzuch tak jak bym miala dostac miesiaczke?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Lis 02, 2007 6:13 pm Temat postu: |
|
|
zapłodnienia nie wyczujesz nie ma mowy . jesli Wam sie udało zasiac fasolke i boli Cie brzuch to moze byc znak ze jestes w ciazy, bole swiadcza o rozrastajacej sie macicy powodzenia _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ewelina25
|
Wysłany: Pią Lis 02, 2007 7:24 pm Temat postu: |
|
|
ooo mnie tak boli od jakis 3 tyg...
wind_of_hope ty juz wiesz o co biega co nie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nati 1987
|
Wysłany: Sob Lis 03, 2007 10:36 pm Temat postu: |
|
|
niewiem czy sie udalo czy nie choc bardzo bym chciala a bole brzucha mam coraz czestsze i wiecej zaczynam jesc
od 3 tygodni mnie dopiero niedawno zaczal bolec
----edited by emilka---
posty zostały polaczone |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kathya85
|
Wysłany: Pią Lis 09, 2007 12:30 pm Temat postu: |
|
|
ok. wszystko ładnie i pięknie piszecie. tylko trzeba sie zastanowić też co mają robić te osoby które nie mogę brać tabletek anty i są uczulone na prezerwatywy. dobrym przykładem takiej dziewczyny jestem ja. dla takich osób został tylko kalendarzyk z dniami płodnymi i nie oraz właśnie stosunek przerywany. Pozdrawiam gorąco. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pią Lis 09, 2007 6:21 pm Temat postu: |
|
|
ja tam nie narzekam. stosuje kalendarzyk,bo ufam swojemu facetowi a przed wszystkim znam organizm. okres pojawia sie co do dnia wiec nie ma zadnych obaw zwiazancyh z ciaza itp:).. to ze nie jest dobra metoda anty. zgodze sie ale jesli wszystko jest tak jak powinno to mozna bez obaw kochac sie..nawet bez gumki i do konca,byle nie w płodne. prawie 5 lat stosuje ta metode i nigdy mnie nie zawiodła a nawet gdyby to byłabym naj naj naj happy osoba na swiecie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Pią Lis 09, 2007 6:34 pm Temat postu: |
|
|
ja moge tez cos dodac o stosunku przerywanym. Stosowalam go z partnerem kilka razy. I hm.. i jest to ujelabym "dziwna" metoda. Bo z jednej strony fajnie jest sie kochac bez gumeczki ale jest jest tez duzo negatywnych cech. Np dla mnie najwazniejsza ze zawsze boje sie ze mojemu boyowi bedzie tak dobrze ze zapomni wyjac przed wytryskiem. No ale np jak kobietka ma dosc w miare regularne cykle to na 4-5 dni przed okresem moze kochac sie do woli poprzez stosunek przerywany bo na bank nie ma w tedy owulacji i nawet chlopak moze skonczyc w niej.. co nie czy ktos ma inne zdanie w tej kwestii.. ale wiadomo ze napewno bezpieczniejsze sa gumki od tej metody |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pią Lis 09, 2007 6:51 pm Temat postu: |
|
|
ja lubie metode kalendarzyka, dla mnie jest najodpowiedniejsza ale do tego tzreab byc przygotowanym na ewentualna ciaze bo jak sie zdazy to bede zadowoloona |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Pią Lis 09, 2007 6:59 pm Temat postu: |
|
|
taaak. swieta prawda hehe ja kocham dzieciaczki te duze i te maluskie ale narazie mysle ze nie jestem jeszcze gotowa by miec dziecko. Lubic dzieci a byc dla nich matka na cale zycie to 2 rozne sprawy..takze dla mnie kalendarzyk to za duze ryzyko |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pią Lis 09, 2007 8:10 pm Temat postu: |
|
|
ja sexsze sie nawet 9 dni przed okresem i to do konca heh. dla mnie nie ma w tym nic dziwnego i niczego sie nie boje oby zawiodła ..Sese _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|