Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Stosunek przerywany

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 60, 61, 62  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Maj 11, 2008 9:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bankomat skoro tak przezywasz ten fakt to polecam Ci test z krwi BhcG- kosztuje ok.30zł a wynik? w 100% pewny. Smile wiec idz jutro do lekarza i zrob go i bedziesz wiedziala na czym stoisz Wink

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
bankomat2

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Maj 14, 2008 3:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie było mnie kilka dni, umnie sytuacja wygląda tak, że chyba już poczekam i jakoś wytrzymam do Niedzieli, troche się uspokoiłam, dzisiaj rano heh zrobiłam kolejny test i wyszła jedna kreseczka, jestem na 3 dni przed okresem i myślę, że już by coś wyszło, przestał mnie ten jajnik boleć i rano zawsze mierze temperaturke, jest niska tak jak zawsze przed każdym okresem, więc pocieszam się, że chyba jednak wszystko będzie ok.
Narazie czekamy to już nie długo...
Dziękuje za odpowiedzi wind of hope i pinezce. Razz Buziaki dla Was
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Sro Maj 14, 2008 5:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli byla jedna kreska na tescie to tym bardziej spij spokojnie Smile wszystko bedzie ok - zobaczysz ze ciotka przyjdzie, pozdrowki Cool
Powrót do góry
bankomat2

PostWysłany: Sro Maj 14, 2008 6:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

już śpie troszke spokojniej i przestałam świrować tak jak wcześniej Smile pewnie głupota, bo już mase kaski wydałam na te testy, no ale jak to bywa - człowiek w nerwach to się czepia wszystkiego, byle chociaż przez chwile nerwy uspokoić - jeszcze raz dziękuje, że tu jesteście i wspieracie mnie Very Happy
Powrót do góry
bankomat2

PostWysłany: Sob Maj 17, 2008 11:42 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cześć dziewczynki,

umnie zapanował spkokój, przestałam już panikować-do jutra jakoś wytrzymam i wydaje mi się, że będzie ok, mierze codziennie temperaturke i jest ok, taka jak ma być i czuje po brzuchu, że troszke się pwiększył tak standardowo jak na okres-mam tylko nadzieje, że jednak jutro @ przyjedzie i nie będę już więcej świrować. To narazie tyle-pozdrawiam wsystkie dobre duszyczki z tego forum Very Happy
Powrót do góry
bankomat2

PostWysłany: Nie Maj 18, 2008 12:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Very Happy dostałam okres!!!!!!!!!! Dziewczynki jak ja się cieszę!!!! Jaka ulga!!! Na tyle nerwów i tyle objawów ciąży, które wmawiałam sobie ( a wtedy wydawały mi się takie realne), to poprostu wielki kamień spadł mi z serca-aż brak słów. Jak ja się bałam!! Teraz mam już mocną nauczkę i jedno wiem albo gonie do gina po tabletki, albo sexsik zawsze z gumeczką i już koniec ztym, że po okresie są dni niepłodne i przed okresem też-wole już więcej nie ryzykować, a nie potem się martwie i umieram z nerwów i starchu.
Dziękuje jeszcze raz wszystkim tym forumowiczkom, które odpowiadały na moje marudzenie i wspierały w ciężkich chwilach- OGROMNE BUZI DLA WAS Very Happy
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Maj 18, 2008 1:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

toz normalne ze dostałas Razz ja innej opcji nie widze Wink wiecej zaufania do Nas Razz

Powrót do góry
Aniaslodka33

PostWysłany: Sro Maj 28, 2008 10:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nastja napisał:
i bardzo dobrze:)

ostrożności;)
nu

no właśnie a co do tej ostrożnosci to mam pytanie..
czy jest jakas szansa zebym bla w ciazy gdy moj chlopak mial wytrysk dajmy na to w sobote ale niewemnie..i po dokładnym wytarciu penisa z plemników oraz wykapaniu w prawie wrzacej wodzie to na 2 dzien kochajac sie z nim moge sobie wpasc chociaz nie bylo wytrysku we mnie tylko na niego??plis pomóżcie szybko
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sro Maj 28, 2008 11:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie ma takiej możliwości
Aniaslodka33

PostWysłany: Czw Maj 29, 2008 7:19 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kurce martwie sie strasznie bo wczoraj mialam mieć okres a do tej pory go niemam.chociaz na poczatku mialam objawy okresu bo bolał mnie brzuch i na piersi mnie bola oraz mam te krostki co pisałyscie wczesniej,które sa objawamy okresu.a teraz to ten brzuch mnie wogóle nieboli ani nic...jestem taka zeschizowana że masakra:((

emilka napisał:
nie ma takiej możliwości
kurcze strasznie sie martwie bo dużo czytałam na temat tych całych dni płodnych nie płodnych niektore kalkuratory pokazuja mi ze dzien w którym sie kocham był dniem niepłodnym..a nie które że płodnym...to ja juz sama niewiem..ale ja sobie to sama logicznie tłumacze ze jak nie było wytrysku we mnie to nic nie bedzie...ale sam fakt ze spóźnia mi sie okres mnie dobija:( A i mam takie dziwne uczucie jak by mnie ktoś łaskotał w brzuchu..niewiem jaki to objaw i czego..jak wiecie to dajcie znaćSmile

-----edited by emilka----
staraj się pisać w jednym temacie jeśli kontynuujesz problem
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 60, 61, 62  Następny
Strona 25 z 62