Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Stosunek przerywany

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 60, 61, 62  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sob Maj 10, 2008 9:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

powiem Ci, że test dopiero będzie wiarygodny tak 12-14 dni od owulacji, więc jakby liczyć, ze 14 miałaś owu, to dopiero w 26-28 dc powinnaś zrobić test.
natomiast 'serkowaty' śluz może świadczyć o infekcji grzybiczej. nic Cię nie swędzi, wejście do pochwy nie jest zaczerwienione?
bankomat2

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Maj 10, 2008 10:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie, no właśnie nic mnie nie boli i nie swędzi-kiedyś miałam takie zapalenie i wtedy faktycznie było to zapalenie, a teraz nic tylko ten dziwny "serek" w środku i ból prawego jajnika-już sama nie wiem-denerwuje się strasznie, chociaż wiem, że nerwy tu nic nie pomogą, co ma być to będzie-zaczynam się nastawiać, że z własnej głupoty będę mamusią. Pocieszam się cały czas,że to był jednak 8 dzień cyklu i nie było wytrysku, a pierwszy śluz płodny zaobserwowałam 10 dnia wieczorkiem-więc już sama nie wiem. Obserwuje piersi i nie sutki są dalej różowe, nie sinieją, sprawdziłam chyba wszystkie kalkulatorki dni płodnych i na wszystkich pisało,że to był dzień bezpłodny, więc już naprawde głupieje.
Ale tak za głupote trzeba płacić Sad
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Maj 10, 2008 10:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bankomat jedyne co tu widac to ciaze ale urojona Smile nie było wytrysku w srodku = nie ma ciazy Smile nie stresuj sie tak. objawow tak szybko nie zobaczysz...najwczesniej w 6-8 tyg. Wink poza tym komorka jajowa zyje tylko 12h Wink i musi byc wytrysk w srodku Wink. nie ma co sie zamartwiac. a test? nie rob jego wczesniej niz Emilka pisała bo to nie ma sensu..pokaze Ci 1 kreske ale bedzie za wczesnie... zrob w takim odstepie czasu jaki byc powinien. spokojnej nocy Wink Wink

Powrót do góry
bankomat2

PostWysłany: Sob Maj 10, 2008 10:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

uff jak dobrze że to forum jest Very Happy jak ktoś mądrze coś napisze to odrazu człowiekowi się lepiej robi Laughing To ja już kończę te swoje urojonka(bo chyba naprawde z tego świrowania mi się coś uroiło w głowie, zresztą mój mężczyzna też się śmieje, że wariuje, bo co chwile każe mu sprawdzać zabarwienie sutków pod światło, czy oby napewno są dalej różowe hehe)-dziękuje dziewczynki-dodałyście mi otuchy-będę się odzywać-do okresu został mi tydzień-będę pisać jak się coś wyjaśni-dziękuje jeszcze raz za odpowiedzi. Very Happy
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Nie Maj 11, 2008 9:59 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

podzielam zdanie kolezanek Smile
Powrót do góry
bankomat2

PostWysłany: Nie Maj 11, 2008 2:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak mnie ten jajnik boli-ufff, tylko nie świruj dzieczyno-nie świruj! Jak tak dalej będzie to w wariatkowie wyląduje-jeszcze tyle dni do okresu-ehhh
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Maj 11, 2008 3:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jajnik boli bo zapewne masz owulacje Smile ja tez sie z tym mecze Wink czasem nie dam rady wstac i wyprostowac sie..na szczescie trwa to kilka godz. Wink

Powrót do góry
bankomat2

PostWysłany: Nie Maj 11, 2008 3:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie owulacje to miałam jakiś dobry tydzień temu-dzisiaj mam 22 dzień cyklu i od ponad tygodnia boli mnie ten jajnik-tak się telepie, bo wydaje mi się, że to jajeczko się zagnieżdża Sad i ehhh nie wytrzymałam, rano wstałam i zrobiłam test z porannego siusiu i wyszła jedna kreska, ale naprawde głupieje-w następną Niedziele planowo powinnam dostać okres.I ten głupi serek w pochwie-no tak głupio wpaść w dniach raczej niepłodnych-nie no... Crying or Very sad
Powrót do góry
bankomat2

PostWysłany: Nie Maj 11, 2008 4:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ehh ten mój dzisiejszy test to jest już jakieś 14-15 dni od stosunku, łudze się, że jakby coś było to chociaż minimalnie by się pojawiła druga kreseczka a tu nic, a ten test oglądałam jak głupia pod światło no i nic-jak tak dalej pójdzie to dostane zawału-ale panikara ze mnie.... Embarassed
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Nie Maj 11, 2008 8:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zaczekaj do okresu i zrob wtey drugo test. Innej rady nie ma.. powodzenia Exclamation
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 60, 61, 62  Następny
Strona 24 z 62