Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Stosunek przerywany

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 60, 61, 62  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sro Sty 28, 2009 1:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja takze sie przylanczam do dyskusji.. WIND COSTA witajcie w klubie Smile tu sie nie ma czego bac ale:
* obserwowac swoj organizm
* liczyc plodne i nie pldone dni
* notowac objawy, caly cykl itp.
ja od lat stosuje ta metode ale jestem w stalym zwiazku i jakbym byla w ciazy to bym sie nie przestraszyla i zaakaceptowala to, a nawet bym sie cieszyla, po prostu bylo by to wczesniej niz planuje Very Happy
dlatego polecam ta metode wlasnie dla takich osob Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Sty 28, 2009 2:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pituszka napisał:
jakbym byla w ciazy to bym sie nie przestraszyla i zaakaceptowala to, a nawet bym sie cieszyla, po prostu bylo by to wczesniej niz planuje

popieram Razz polewam ;P hehe <piwko>

Dodano po 59 sekundach:

Tylko Pituszka zeby to było takie łatwe.. jak facet ma opanowane do perfekcji sztuke wyjmowania na czas ze tak powiem a cykle mam regularne jak w zegarku to jak mozna wpasC? nie ma bata..a szkoda Mr. Green Mr. Green

Powrót do góry
maleńka87

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Sty 28, 2009 6:13 pm    Temat postu: czy to jest możliwe??? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ostatnio się kochałam z chłopakiem,gdy miałam dni płodne...nie skończył we mnie tylko na brzuchu...czy jest możliwe że plemniki mogły się " dostać "do mojego ciała???nie wiem jak to mogę dokładniej wytłumaczyć żeby mnie zrozumieć,ale na pewno nie jedna z was tak robiła...proszęodpowiedzcie mi na to pytanie... Sad
Powrót do góry
costa23

Wysłał podziekowań: 9
Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Sro Sty 28, 2009 7:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeśli wyszedł jakiś dłuższy czas przed wytryskiem myślę ze nie masz się czego bać...gorzej jak wyszedł na chwilę przed...wtedy tabsa 72h po Wink a na następny raz zabezpieczajcie się i kochajcie się w dni niepłodne Smile
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sro Sty 28, 2009 9:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope napisał:
Tylko Pituszka zeby to było takie łatwe.. jak facet ma opanowane do perfekcji sztuke wyjmowania na czas ze tak powiem a cykle mam regularne jak w zegarku to jak mozna wpasC? nie ma bata..a szkoda Mr. Green Mr. Green

skad ja to znam Mr. Green
<piwko>
ja juz bym dzidzie chciala ale moj P jeszcze nie...
Powrót do góry
stokrotka87

PostWysłany: Pią Sty 30, 2009 4:19 pm    Temat postu: u mnie też stosunek przerywany..i brak okresu Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

u mnie też stosunek przerywany i brak okresu!!
Podejrzewam kochane moje,że ten wątek się przewinął tu już 100 razy no ale
tyle jest tu tematów,że ciężko się połapać i doszukać.Już piszę w czym rzecz.
Pierwsza ważna sprawa to taka,że z moim mężem stosujemy stosunek przerywany Smile
no i że ostatni raz @ okres miałam 22.12.08 i do dziś nic... robiłam 2 testy
które wyszły ujemnie (zaznaczam,że były robione po południu choć nie wiem czy
to ma duże znaczenie) i dziś miałam USG dopochwowe i lekarz powiedział,że "NIC
TU NIE WIDZI" i jak temu osłowi kazał mi czekać i jak za 2 tyg okres się nie
pojawi to jeszcze jedno USG zrobimy... Wg moich wszystkich wyliczeń wychodzi
na to,że mogę być w 3 tyg ciąży bo cykle mam co ok 32/35 dni. Czy to
możliwe,że testy wyszły źle,bo to za wcześnie? i że lekarz na USG też nie jest
w stanie jeszcze nic zobaczyć... no bo nigdy @ mi się nie spóźniał Smile mam
doświadczenie bo to by była druga nasza dzidzia i powiem szczerze,że z chęcią
bym chciała aby to wszystko to były pomyłki... jeśli chodzi o objawy to jakieś
tam mam..np papierosy..stara palaczka dostaje mdłości przy paleniu tak samo
miałam przy 1 ciąży...
hmm no nie wiem może panikuje..
odpowiedzcie szczerze na moje pytanka proszę Smile Smile

nie pisz tyle takich samych postów w różnych tematach. reszte pokasowałam. emilka
Powrót do góry
KoffanaAgoosia

Otrzymał 5 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Pią Sty 30, 2009 4:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Stokrotka usg wykrywa dopiero 4 tygodniowa ciaze a test najlepiej zrobic rano moze masz za male stezenie hormonu hcg i dlatego wychodiz ujemnie proponuje zrobic w labolatorium test beta hcg i wynik bedziesz miala bliski 100%. zas brak miesiaczki moze byc spowodowany czyms innym niz ciaza ale powodzenia
Powrót do góry
stokrotka87

PostWysłany: Pią Sty 30, 2009 5:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no właśnie chciałam iść dziś na to badanie ale nie zdążyłam Smile za późno wstałam Smile sama nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć ...
brak sił już....
Powrót do góry
jolik

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Pią Sty 30, 2009 10:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

stokrotka myślę że lekarz się nie pomylił, przez usg dopochwowe może stwierdzić wczesną ciążę ,zwiększa się grubość endometrium (ścianki macicy) i kolor szyjki macicy na sinawy, tak było w moim przypadku a mam już dwie córeczki. Very Happy
Powrót do góry
stokrotka87

PostWysłany: Sob Sty 31, 2009 11:19 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chyba poczekam do wizyty u lekarza.. w przyszłym tygodniu zrobię jeszcze jeden test...ehhh Sad

Dodano po 26 minutach:

Przypomniało mi się coś jeszcze...mój ginekolog podczas badania USG powiedział,że będzie jajeczkowanie... czy to nie jest jakieś głupie? jak od 22 grudnia nie mam miesiączki to jak mogę mieć teraz owulacje która występuje mniej więcej w połowie cyklu?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 60, 61, 62  Następny
Strona 33 z 62