Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Stosunek przerywany

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 60, 61, 62  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
KoffanaAgoosia

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 5 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Czw Sty 22, 2009 4:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a dziewczyny mam pytanko nigdzie nie moglam znalezc odpowiedzi czy kochajac sie z facetem pod prysznicem zmniejsza sie prawdopodobienstwo na zajscie w ciaze cos tak kiedys uslyszalam i jestem ciekawa. Jak facet dojdzie w srodku a potem kobieta sie opluka i wyplukac moze wszystkie plemniki?? pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Czw Sty 22, 2009 4:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

NIewazne gdzie sie kochasz w jaki sposob to prawdopodobienstwo zajscia w ciaze jest takie samo. Bardzo dziwna teoria zupelnie z palca wyssana "wypłukać plemniki" Confused

Tak troche zartem to tak jak by powiedziec ze w samolocie nie mozna zajsc w ciaze bo plemniki nie lataja Wink

Otrzymał 5 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Czw Sty 22, 2009 5:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

poprostu zacytowalam to co uslyszlam i chcialam znac opinie innych! bo sama sie zdziwilam:) a pytam dlatego ze hm pod prysznicem jest fajnie ale ja sie staram o dziecko z moim partnerem i chcialabym zeby wkoncu sie udalo.
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Sty 22, 2009 5:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A to trzymam kciuki Smile NO czasem takie ciekawe teorie sie pojawiaja Very Happy Mozna sie posmiac przynajmniej Wink Tylko gorzej jak ktos to uzna jako "pewnik" ehhh

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Sty 27, 2009 5:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kurcze.....ja sie boje, bo mam nieregularne miesiaczki:/
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Sty 27, 2009 7:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Magda23 mialas jakas taka sytuacje ze cos moglo pojsc nie tak? Przy nieregularnych miesiaczkach ta "metoda" jest niewskazana.

Wysłał podziekowań: 9
Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Wto Sty 27, 2009 8:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja miałam nieregularne miesiączki i stosowałam stosunek przerywany i nie jestem w ciąży Wink kwestia leży w tym aby facet nauczył się panować nad sobą i wychodzić w odpowiednim czasie przed końcem Smile
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Sty 27, 2009 9:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

NIe zawsze jednak to sie udaje. Ja tam jestem sceptycznie nastawiona do tej "metody" bo sekunda za pozno i dzidzia gotowa.
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Sty 27, 2009 11:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja tam stosuje tez przerywanca od 6 lat i nei wpadłam. zgadzam sie z Costa Razz

Powrót do góry
costa23

Wysłał podziekowań: 9
Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Sro Sty 28, 2009 10:21 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kwestia wyćwiczenia i nie trzeba się bać Smile i raczej może polecam osobą będącym ze sobą z długim stażem Wink (w razie czego Laughing ) dzięki za poparcie wind
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 60, 61, 62  Następny
Strona 32 z 62