Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
eyesonfire Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach
|
Wysłany: Pon Lut 16, 2009 4:41 pm Temat postu: |
|
|
tak istnieje. nawet znam osobiście taki przypadek :/ _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
doras
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lut 16, 2009 4:58 pm Temat postu: |
|
|
aha dzieki za odpowiedz ;* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
daffi
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Lut 16, 2009 11:59 pm Temat postu: Re: stosunek przerywany |
|
|
doras napisał: | a jeśli uprawialam z chłopakiem stosuenk przerywany.. gdzie do wytrysku dochodziło na zewnątrz.. (ufam mu i jego refleksowi) ..i problem w tym, ze uprawialismy taki stosunek kilka razy pod rząd. Z krótka przerwa (ok. 10-20min) Czy w takim przypadku istnieje mozliwosc zapłodnienia? ;> [b] |
Moim zdaniem możliwość jest ... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
maja89
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Mar 02, 2009 3:25 pm Temat postu: nie wiem czy jestem w ciązy |
|
|
Hej mam pytanko a Mianowice chodzi o to ze ,chciałbym się spytać czy jestem w ciąży mam strasznie nie regularny okres ostatnio dostał okres po 21dniach od ostatniego okres i przed tym tez myślałam ze mogłam zajść w ciąże,bo kochałam się ze swoim facetem bez zabezpieczenia fakt jest to ze nie skończył we mnie natomiast miałam mdłości ale wystąpił okres wiec sadze ze nie jestem a teraz dzień po skończonej miesiączce kochaliśmy się z moim facetem no i tez bez zabezpieczenia i on mówi ze nie jest pewny czy zdarzył bo mówi ze on jak dostaje orgazm to przed końcowym ma coś takiego jak mini orgazm no i mam pytanie czy mogło dojść do zapłodnienia??? czy mogę być w ciąży? mam nadzieje ze mi pomożecie,dziękuje pozdrawiam serdecznie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Mar 02, 2009 3:34 pm Temat postu: |
|
|
nie musisz dawać tej samej wiadomości w bóg wie ilu wątkach, w jednym wystarczy. :/ _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Adam19
|
Wysłany: Nie Mar 08, 2009 9:25 pm Temat postu: Pilnie! prosze o pomoc |
|
|
Witam ! otóż dzis odbylem stosunek z dziewczyną bez prezerwatywy. Nad wszystkim czuwałem i nie pozwalałem aby doszlo do wytrysku. W pewnym momencie dziewczyna powiedziala ze nie chce ryzykowac , wyjałem wiec swojego przyjaciela i spostrzeglismy ,ze znajduje sie na nim biały płyn. Stres osiąga zenitu , ale przeciez nie doszło do wytrysku bo bym czuł. Zastanawia mnie czy to nie był przypadkiem śluz partnerki ? biały śluz z tego co wiem oznacza dni płodne, a nawet jesli to mozna wziac pod uwage preejakulat. Wraz z partnerką bardzo sie martwimy, jutro idzie do ginekologa. Ma ktoś jakies porady bądź sugestie co to moglo byc ? proszę o pomoc
Nie zakładaj nowego tematu, skoro istnieje już pokrewny, i nadawaj tytuły bardziej sugerujące problem. Przeczytaj regulamin forum.]
Przyłączyłam do pokrewnego / nowicjuszka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Mar 08, 2009 9:29 pm Temat postu: |
|
|
wg mnie to po prostu śluz, skoro jesteś pewny, że nie miałeś wytrysku, to nie ma się co martwić.
i to nie koniecznie oznacza owulacje, jeśli była dobrze podniecona = dobrze nawilżona, to sorry za okreslenie, ale "ubiło sie".
biorę tabletki anty, więc nie mam dni płodnych, ale często zdarza się taka wydzielina, np. jak zmieniamy pozycje i też nie doszło jeszcze do wytrysku.
niech wyliczy dni płodne, jesli faktycznie je miała, to niech idzie do tego ginekologa i poprosi o escapelle. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Adam19
|
Wysłany: Nie Mar 08, 2009 9:41 pm Temat postu: |
|
|
W tym problem ze ma nieregularny okres. Do niedawna byly po 28 dni, ostatni tednak mial 21. Teraz 27 lutego jej sie skonczyl , wiec jest 9 dzien. Jezeli chodzi o podniecenie - moze, bo niespełna 5 min wczesniej seks oralny był grany to ze nie doszedlem to jestem pewny, kazdy facet wie kiedy dochodzi a kiedy nie, kwestia jeszcze tego preejakulatu. Troche sie tym stresujemy.. nie ma to jak sie skoncza gumki, a emocje biorą góre |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Mar 08, 2009 9:45 pm Temat postu: |
|
|
to mogl byc poczatek dni plodnych, ale skoro nie bylo wytrysku to spokojna glowa.
a w preejakulacie niby sa plemniki, ale raczej niezdolne do zaplodnienia, a juz tym bardziej do przetrwania do czasu owulacji, a wiadomo ze do zaplodnienia moze dojsc w czasie owulacji, ktora wypada mniej wiecej w srodku cyklu. ale to juz inny temat
wg mnie mozecie byc spokojni, ale jak i tak idzie do ginekologa to niech poradzi sie jego, ja lekarzem nie jestem on juz bedzie wiedzial co robic. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Adam19
|
Wysłany: Nie Mar 08, 2009 11:26 pm Temat postu: |
|
|
Dzieki za odrobine otuchy jak problem sie rozwiąże to napisze co i jak. Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|