Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Stosunek przerywany

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 60, 61, 62  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
eyesonfire
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Pon Lut 16, 2009 4:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak istnieje. nawet znam osobiście taki przypadek :/

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Lut 16, 2009 4:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

aha Confused dzieki za odpowiedz ;*
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
daffi

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Lut 16, 2009 11:59 pm    Temat postu: Re: stosunek przerywany Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

doras napisał:
a jeśli uprawialam z chłopakiem stosuenk przerywany.. gdzie do wytrysku dochodziło na zewnątrz.. (ufam mu i jego refleksowi) ..i problem w tym, ze uprawialismy taki stosunek kilka razy pod rząd. Z krótka przerwa (ok. 10-20min) Czy w takim przypadku istnieje mozliwosc zapłodnienia? ;> [b]

Moim zdaniem możliwość jest ...
Powrót do góry
maja89

PostWysłany: Pon Mar 02, 2009 3:25 pm    Temat postu: nie wiem czy jestem w ciązy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej mam pytanko a Mianowice chodzi o to ze ,chciałbym się spytać czy jestem w ciąży Wink mam strasznie nie regularny okres ostatnio dostał okres po 21dniach od ostatniego okres i przed tym tez myślałam ze mogłam zajść w ciąże,bo kochałam się ze swoim facetem bez zabezpieczenia fakt jest to ze nie skończył we mnie natomiast miałam mdłości ale wystąpił okres wiec sadze ze nie jestem a teraz dzień po skończonej miesiączce kochaliśmy się z moim facetem no i tez bez zabezpieczenia i on mówi ze nie jest pewny czy zdarzył bo mówi ze on jak dostaje orgazm to przed końcowym ma coś takiego jak mini orgazm no i mam pytanie czy mogło dojść do zapłodnienia??? czy mogę być w ciąży? mam nadzieje ze mi pomożecie,dziękuje pozdrawiam serdecznie Very Happy
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Mar 02, 2009 3:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie musisz dawać tej samej wiadomości w bóg wie ilu wątkach, w jednym wystarczy. :/

PostWysłany: Nie Mar 08, 2009 9:25 pm    Temat postu: Pilnie! prosze o pomoc Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam ! otóż dzis odbylem stosunek z dziewczyną bez prezerwatywy. Nad wszystkim czuwałem i nie pozwalałem aby doszlo do wytrysku. W pewnym momencie dziewczyna powiedziala ze nie chce ryzykowac , wyjałem wiec swojego przyjaciela i spostrzeglismy ,ze znajduje sie na nim biały płyn. Stres osiąga zenitu , ale przeciez nie doszło do wytrysku bo bym czuł. Zastanawia mnie czy to nie był przypadkiem śluz partnerki ? biały śluz z tego co wiem oznacza dni płodne, a nawet jesli to mozna wziac pod uwage preejakulat. Wraz z partnerką bardzo sie martwimy, jutro idzie do ginekologa. Ma ktoś jakies porady bądź sugestie co to moglo byc ? proszę o pomoc Mad Exclamation

Nie zakładaj nowego tematu, skoro istnieje już pokrewny, i nadawaj tytuły bardziej sugerujące problem. Przeczytaj regulamin forum.]
Przyłączyłam do pokrewnego / nowicjuszka
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Mar 08, 2009 9:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wg mnie to po prostu śluz, skoro jesteś pewny, że nie miałeś wytrysku, to nie ma się co martwić.
i to nie koniecznie oznacza owulacje, jeśli była dobrze podniecona = dobrze nawilżona, to sorry za okreslenie, ale "ubiło sie".
biorę tabletki anty, więc nie mam dni płodnych, ale często zdarza się taka wydzielina, np. jak zmieniamy pozycje i też nie doszło jeszcze do wytrysku.
niech wyliczy dni płodne, jesli faktycznie je miała, to niech idzie do tego ginekologa i poprosi o escapelle.

PostWysłany: Nie Mar 08, 2009 9:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W tym problem ze ma nieregularny okres. Do niedawna byly po 28 dni, ostatni tednak mial 21. Teraz 27 lutego jej sie skonczyl , wiec jest 9 dzien. Jezeli chodzi o podniecenie - moze, bo niespełna 5 min wczesniej seks oralny był grany Wink to ze nie doszedlem to jestem pewny, kazdy facet wie kiedy dochodzi a kiedy nie, kwestia jeszcze tego preejakulatu. Troche sie tym stresujemy.. nie ma to jak sie skoncza gumki, a emocje biorą góre Neutral
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Mar 08, 2009 9:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to mogl byc poczatek dni plodnych, ale skoro nie bylo wytrysku to spokojna glowa.
a w preejakulacie niby sa plemniki, ale raczej niezdolne do zaplodnienia, a juz tym bardziej do przetrwania do czasu owulacji, a wiadomo ze do zaplodnienia moze dojsc w czasie owulacji, ktora wypada mniej wiecej w srodku cyklu. ale to juz inny temat Wink
wg mnie mozecie byc spokojni, ale jak i tak idzie do ginekologa to niech poradzi sie jego, ja lekarzem nie jestem Wink on juz bedzie wiedzial co robic.

PostWysłany: Nie Mar 08, 2009 11:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzieki za odrobine otuchy Wink jak problem sie rozwiąże to napisze co i jak. Pozdrawiam
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 60, 61, 62  Następny
Strona 38 z 62