Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Adam19
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Mar 10, 2009 1:13 am Temat postu: |
|
|
Przepraszam za post pod postem. Dziewczyna byla u ginekologa. Kobieta stwierdzila , ze byl to preejakulat i nie bylo mozliwosci zeby to byl jej wytwór. Przepisała Escapelle i po sprawie. Uff!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Qolka
|
Wysłany: Wto Mar 17, 2009 6:56 pm Temat postu: Prośba o małą porade :) |
|
|
Witam serdecznie Mam takie delikatne pytanie, ostatki mojego plamienia miesiączkowego miałam 9 marca a 14 kochałam się z chlopakiem był to nasz pierwszy wspólny raz, ja nie robiłam tego ok 4 miesiecy, był to seks spontaniczny i bardzo krótki noi bez zabezpieczenia poprostu przerywany on oczywiście upiera się,ze zdążył wyjąść noi fakt ja nie poczułam nic w środku a bardziej na brzuszku i stąd moje pytanko czy mimo wszystko moge być w ciąży?? czy tylko na siłe próbuje sobie to wmówic ;/ prosze o porade i z góry dziękuje. pozdrawiam
Nie zakładaj nowego tematu skoro istnieje już pokrewny.
Przyłączyłam do pokrewnego tematu / nowicjuszka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Sro Mar 18, 2009 3:43 pm Temat postu: |
|
|
nie napisalas kiedy zaczal sie cykl. A domyslam ze 14 marca to byl jakos 9 dc.. a wiec moim zdaniem niebezpieczne dni na stosunek bez zabezpieczenia. Ale jesli jestes pewna ze facet wyjal na czas i nic nie polecialo to ciazy nie ma napisz jeszcze jak dlugie masz cykle? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Qolka
|
Wysłany: Czw Mar 19, 2009 12:48 pm Temat postu: |
|
|
Okres zaczął się 5 marca skończył się 9 a cykl zazwyczaj mam 24 dni ;/ kurcze wyliczyłam sobie,ze akurat 14 marca miałam owulacje i wtedy sie kochałam (( ja chyba z tej paniki to umre.... ;( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agatosz014
Wysłał podziekowań: 4 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Mar 26, 2009 10:10 pm Temat postu: czy to mozliwe |
|
|
hejka.mam problem bo mam 17 lat i ostatnio troche mnie ponioslo z moim chlopakiem i wiem ze to mnie nie usprawiedliwia.ale jestem dziewica i czlonek weszedl do pochwy ale nie calkowicie bo nie chce stracic dziewictwa i jak moj gosc czul ze juz bedzie wytrysk to wychodzil z pochwy ale nie spuszczal sie wogole.chcialam zapytac czy to jest mozliwe ze mimo ze blona nie zostala przebita to czy moglo dojsc do zaplodnienia?bo podobno to zalezy wszystko od ksztaltu blony.bardzo prsze o szybka odpowiedz!;( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Pią Mar 27, 2009 12:11 am Temat postu: |
|
|
Błona dziewicza nie jest żadnym środkiem antykoncepcyjnym!!!! I jej kształt nie ma tu nic do rzeczy...Każda błona ma otwory przez które plemniki mogą się przedostać do środka...Zwłaszcza w trakcie tego typu "0pieszczot"...
Poza tym jak mogło dojść do zapłodnienia jak nie było wytrysku??Poczytaj troszkę na temat zapłodnienia, faz cyklu itd.
I następnym razem zainwestujcie w prezerwatywy...8 zł to nie wydatek...A zaoszczędzi stresu i zapobiegnie ewentualnej tragedii jak Twój "gość" nie zdąży... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agatosz014
|
Wysłany: Pią Mar 27, 2009 8:20 pm Temat postu: |
|
|
no tak nie bylo wytrysku tylko ze wiele osob mowi cos o jakims plynie ktory wydziela sie przed wytryskiem u mezczyzn i podobno sa w nim sladowe ilsci plemnikow ktore tez moga zapladniac...i dlatego mam takie rozkminy... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Pią Mar 27, 2009 8:59 pm Temat postu: |
|
|
nie bylo wytrysku i nie ma ciazy. Nie masz co sie martwic. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Mar 27, 2009 10:58 pm Temat postu: |
|
|
ten płyn pochodzi z prostaty i jest zwykłym podnieceniem.
plemniki pojawiaja sie dopiero tuz przed wytryskiem.
nie słuchaj kto co mowi tylko siadz do neta poczytaj,albo na naszym forum dowiesz sie wiecej a nie co kolezanki kolezanka powiedziała... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
agatosz014
|
Wysłany: Nie Mar 29, 2009 1:56 pm Temat postu: |
|
|
A mam jeszcze takie pytanie czy to jest mozliwe ze jesli facet mial by na palcu pozostalosci po spuscie i wytarby sobie rece np w chusteczke a pozniej robil by dobrze panience i np zostalby jakis plemnik na palcu to czy moglo by dojsc do zaplodnienia nawet jesli dziewczyna jest wciaz dziewica? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|