Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Stosunek przerywany

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 46, 47, 48 ... 60, 61, 62  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
madzia93

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Sie 01, 2009 10:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej jestem magda i prosze o pomoc..... pare tygodni temu zaczelam kochac sie z chlopakiem lecz po kazdym stosunku krwawie....co to moze znaczyc? cos jest nie tak?? boje sie:(
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sob Sie 01, 2009 10:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Alb masz nie do końca przerwaną błonę dziewiczą, albo Twój partner wchodzi w Ciebie zbyt głęboko.

Poczekaj z miesiąc, niech się rana po przebiciu błony zagoi dobrze i spróbujcie ponownie. Jeśli sytuacja się powtórzy idź do ginekologa Smile
luomei

PostWysłany: Sob Sie 22, 2009 12:04 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam,jestem swierzakiem na forum i mam pytanie,
moja dziewczyna dzis skonczyla okres(trwal 4 dni) i jest raczej regularny co ok 28 dni, kochalismy sie dzis stosunkiem przerywanym(pierwszy raz).Podczas stosunku wogule nie wytrysnalem..(celowo,raczej sie do tego nawet nie zbieralem)

prosze powiedzcie jakie sa szanse ze jest w ciazy,troszke sie denerwuje..
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sob Sie 22, 2009 12:16 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Żadne...Nie było wytrysku, nie było dni płodnych, nie ma szans na ciążę Smile Możesz być spokojny. Ale następnym razem zabezpieczcie się.
luomei

PostWysłany: Sob Sie 22, 2009 7:53 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

och! dziekuje, uspokoilem sie. Z pewnoscia nastepny raz bedzie bezpieczny Wink

pozdrawiam
Powrót do góry
luomei

PostWysłany: Pon Sie 24, 2009 9:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam jeszcze jedno pytanie..
jak dlugo trwaja dni bezplodne po miesiaczce?(prosze przynajmniej o przyblizona wartosc)

dziekuje i pozdrawiam
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Sie 24, 2009 9:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a to zalezy od dlugosci cykli..po okresie nie ma dni na ogol bezpiecznych bo jezeli okres trwa 7 dni to płodne wypadaja na 10 -18 dc..wiec 3 dni to zadne bezpieczenstwo. mowie o cyklu 28dniowym... Smile na bank bezpieczne dni niepłodne sa ok tygodnia przed okresem ale cykl musi byc regularny Cool Very Happy

Powrót do góry
Alyy

PostWysłany: Sob Sie 29, 2009 10:09 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam Smile
piszę, ponieważ mam mały problem. Otóż to. Zawsze z chłopakiem używamy prezerwatyw podczas gdy się kochamy. Jednak.. przechodzę do sedna sprawy. Mam cykle regularne 30 dni - 31 dni, czasami -2 dni. Zawsze na owulacje mam gorączkę, tzn., podwyższenie temperatury, zawsze w ty, okresie nie uprawaiałam sexu, ani przed kilka dni ani po. Jednak zdażyło nam się ostatnio 3-4 dni przed planowanym okresem mieć stosunek przerywany. On we mnie nie doszedł, dosyć długą chwilę przed wytryskiem był na zewnątrz. I właśnie umieram ze strachu okres mi się spóźnia, nie wiem co się dzieje, wszystko mnie boli jak na okres. Niedawno wróciłam z wycieczki i czy opóźnienie okresu ma wpływ na zmianę klimatu? czy mam się obawiać? okres spóźnia się 3 dni.. nie wiem co myśleć.. boję się.... proszę o pomoc ;/
miesiączki zawsze mam 27,czasem zdarza się 2 dni prędzej. Neutral
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Sie 29, 2009 11:34 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

alyy nie ma obaw. w ciazy nie jestes Smile uwazacie -to po 1wsze, a po 2gie: nie doszedł w Tobie i najwazniejsze to to ze wiesz kiedy jest owulka i powstrzymujecie sie od stosunku. Smile
bedzie dobrze. okres napewno sie pojawi Mr. Green

Powrót do góry
zaniepokojonaaa

PostWysłany: Czw Wrz 10, 2009 8:49 am    Temat postu: pomocy! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czy mogę zajść w ciąże jeżeli uprawiałam sex z mężczyzną , ale nie doszło do wytrysku[ bez prezerwatywy ]? stosunek był przerywany i trwał ok.8 min.. ;c. proszę pomóżcie mi .. bardzo się boję nie mogę spać i myśle o tym .. ;c strasznie boli mnie brzuch czy to są jakieś oznaki? Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad i był to mój pierwszy raz , musze zaznaczyć Sad Embarassed Embarassed

Przeczytaj regulamin forum. Nie zakładaj nowych tematów jeśli istnieją pokrewne i nadawaj tytuły odzwierciedlające problem.

Przyłączyłam do pokrewnego / nowicjuszka
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 46, 47, 48 ... 60, 61, 62  Następny
Strona 47 z 62