Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Stosunek przerywany

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 60, 61, 62  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Lip 10, 2009 5:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a to po odstawieniu ich tak zaczeło sie psuc z okresem? moze organizm wariuje bo nie bierzesz tabsow..
mowisz ze to chemia...
wczesniej tego nie wiedzialas?
pewnie ze chemia i to ile Neutral

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
piepia

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Lip 12, 2009 11:24 pm    Temat postu: mam problem Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A wiec tak, zacznę od tego: dzisiaj jest 12lipca, moja dziewczyna od 8 -9 lipca ma dni niepłodne.

Dzisiaj odbyliśmy stosunek i robiliśmy to bez zabezpieczeń ale ma dni niepłodne.

20-21 lipca ma mieć okres, problem w tym ze po grze wstępnej zobaczyłem ślad, myślałem ze to plemniki ale nic nie czułem i wydaje mi się że to preejakulat boje się tego ze to nie był preejakulat.

Czy możliwe jest to ze ona zajdzie w ciążę (choć ona twierdzi ze to są dni niepłodne)?

Czy nawet jeśli bym nie zdążył przerwać stosunku to nic by się nie stało (oczywiście stosunek był przerywany boje się ze może zajść w ciążę)?

Jestem zdezorientowany co myślicie na ten temat?

-----edit by nowicjuszka-----

1. Pisz uważnie, tak, żeby można było przeczytać bez problemu o co Ci chodzi.
2. Pisz w odpowiednich tematach jeśli już takie istnieją. Nie ma potrzeby zakładania nowych.
3.Nadawaj tytuły bardziej sugerujące problem.
4.Przeczytaj regulamin forum.

zmodyfikowałam odrobinę treść postu i przyłączyłam do pokrewnego tematu Smile
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Nie Lip 12, 2009 11:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeśli to na pewno niepłodne, to nie ma szans na ciążę.

Stosunek przerywany nie jest metodą antykoncepcyjną.
nie możecie kupić prezerwatyw? Wink

Lepiej się chyba zabezpieczyć niż stresować...Albo co gorsze w waszym przypadku posiadać dziecko...
mi79sia

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Pon Lip 13, 2009 9:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope napisał:
a to po odstawieniu ich tak zaczeło sie psuc z okresem? moze organizm wariuje bo nie bierzesz tabsow..
mowisz ze to chemia...
wczesniej tego nie wiedzialas?
pewnie ze chemia i to ile Neutral

przed i po braniu miałam takie pokrecone ...
wiedzialam,ze to chemia, ale nie zdawalam sobi wtedy takej sprawy,ze az tak szkodliwa, bo znam przypadki z najblizszego otoczenia gdzie powaznie zaszodzily takie tabletki...
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Lip 13, 2009 9:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w takim razie idz do gina i nie zastanawiaj sie nawet. powiedz mu o wszystkim i niech zadecyduje co zrobic.
powodzenia Wink

Powrót do góry
piepia

PostWysłany: Wto Lip 14, 2009 10:17 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moja dziewczyna jest 17 dni po miesiączce są to dni płodne czy nie płodne??
Powrót do góry
Rozczochrana

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Wto Lip 14, 2009 1:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zależy jakiej długości ma cykle
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Wto Lip 14, 2009 5:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dokladnie. Musisz podac jakiejdlugosci ma cykkle i czy regularne.
Powrót do góry
fioleczek20

PostWysłany: Pią Lip 31, 2009 5:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam;)
mam takie pytanie.czy jesli jestem w ciazy a dodam ze kocham l sie ze swoim facetem 2 dni po okresie to czy od razu nie dostane okresu?jak to rozpoznac?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sob Sie 01, 2009 8:21 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli traficie na owulacje i dojdzie do wytrysku w srodku to ciaza jest jak najbardziej mozliwa.
jak dlugie masz cykle?
dni płodne przypadaja na 10-18dc...przy cyklach 28dniowych. Smile
najlepszym sposobem spr ciazy jest zrobienie testu ale najwczesniej po 16 dniach od stosunku, w innym wypadku wynik bedzie nieprawidlowy.
oprocz tych aptecznych polecam test krwi bhcg... wynik w 100% pewny,ale kosztuje ok.20zł w zal. od labolatorium. Smile
powodzenia Mr. Green

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 60, 61, 62  Następny
Strona 46 z 62