Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Stosunek przerywany

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 60, 61, 62  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Thor

Wysłał podziekowań: 3
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Gru 14, 2009 5:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

"myszka"?Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
lefuu

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Gru 14, 2009 5:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hehe , wiem że zawsze jest wilgotna podczas podniecenia - ale chodzi o to że płyn który wydziela się podczas podniecenia - był poprostu lepki jak klej - a z tego co czytałem, taki występuje podczas dni płodnych - poprostu tak zapytałem czy to ma jakieś znaczenie. Słuchajcie wiem że troszeczke odbiegam od tematu i przepraszam - ale czy złe badania morfologii - niedawno je robila jednak jeszcze nie było kiedy skontakować sie z lekarzem w celu sprawdzenia, mogą mieć jakiś wpływ na spóźniający się okres ? - Tzn. lekarz przed zrobieniem badań stwierdził że może to być anemia - z wyników które widziałem kilka jest mocno zaniżonych i jeden dużo zawyżony przeciętna byla 8 - 10% czy coś w tym sensie a Ona miała aż 18 - przepraszam ze nie pisze które to nie pamietam ale potem pojade do Niej i sprawdze wtedy uzupełnie. Dodam że bardzo często a praktycznie codziennie miewa zawroty głowy - zawsze tak miała. Jej waga Ciala też nie jest zbyt duża bo tylko 44kg waży. Prosze o opinie czy może to mieć coś wspólnego.
Powrót do góry
marysia1175

Wysłał podziekowań: 0

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Pon Gru 14, 2009 6:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej mam takie pytanko... otóż pewnego pieknego dnia wspolzylam z moim chlopakiem to bylo w 15 dniu cyklu(czyli dniplodne z czego mi wiadomo) kochalismy sie bez zabezpieczenia ale nie doszlodo wytrysku we mnie(wycofal sie ok 5 sekund) i doszlo do wytrysku! czy moge byc w ciazy? prosze o szybka odpowiedz bo siestrasznie boje Sad
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Gru 14, 2009 11:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

5 seq to dosc szybko.. jak długie masz cykle? regularne sa?
przy 28dniowych 14dc to "zazwyczaj" owulacja. ale komorka zyje ok 24h wiec moze byc i 15 i 16 - nie wiadomo do konca.
troche ryzykowne posuniecie było,aczkolwiek jesli wyjał i minelo troche czasu i potem doszedł to w ciazy nie powinnas byc ,natomiast jesli wyciagnał i juz ze tak powiem był "zalany" to szanse sa i to duze.
jesli nie minelo 72h mozesz udac sie do gin po tabletke "po"...
decyzja nalezy do Ciebie

Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Gru 14, 2009 11:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lefuu no moze miec wpływ. powinna sie udac do ginekologa! ja nie wiem na co ona czeka.. jak ma nieregularne okresy to powinien ja zbadac lekarz.
moze te zawroty sa własnie od tego zastoju...
ps- co za uparta laska. sama sobie szkodzi.

Thor.. nie mow ze nie wiedziałes co to "myszka" :p Shocked Confused

Powrót do góry
lefuu

PostWysłany: Wto Gru 15, 2009 1:36 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Drogie Koleżanki - Dziękuje Wam Serdecznie za słowa otuchy i pomoc, porady, jesteście Wielkie Smile, dzisiaj pojawił się okres przed paroma Godzinami, jestem spokojniejszy, gdyby faktycznie to była Ciąża pewnie jakoś byśmy sobie dali rade a nawet napewno bo Ją kocham ponad wszystko a Ona mnie, ale narazie jeszcze wole poczekać aż sie wszystko ułoży do życia, Dziękuje Wam, Życze Szcześliwych Świąt Bożego Narodzenia i Szcześliwego Nowego Roku Tym Którzy mi doradzili i wszystkim innym Smile Dziękuje.
Powrót do góry
marysia1175

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Wto Gru 15, 2009 5:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wlasnie mam problem bo mam nieregularne:/ a juz 72h godziny minely:/ boje sie jak nie wiem co... modle sie tylko zebym niala okres a jak juz bede miala to bede skakala z radosci he

Dodano po 5 minutach:

a i jeszcze mam pytanko czy przez kropelkowanie moge byc w ciazy? i jakie sa szanse ja bym byla w czasie dni plodnych?
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Wto Gru 15, 2009 6:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak mozesz byc w ciazy... wytrysk nastapil dosyc szybko wiec plemniki mogly sie wydostac wczesniej. Szanse moze niezbyt duze ale sa. Jesli cykle masz nieregularme to nigdy nic nie wiaodmo.
Skoro minely 72h to zostaje tylko czekac....
Moja rada:
14 dni po stosunku zrob test, najlepiej test z krwi bhcg mozna go zrobisz w lab. medycznym koszt to okolo 30 zl.
Powodzenia

PostWysłany: Sro Gru 16, 2009 3:20 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

POWTÓRZE POSTA BO DO TEGO TEMATU TEŻ PASUJE, A BARDZO MI ZALEZY NA SZYBKIEJ ODPOWIEDZI. PROSZĘ PO UDZIELENIU ODPOWIEDZI EWENTUALNIE JEDNEGO Z NICH SKASOWAĆ

czesc, mam takie pytanie i prosze o szybką odpowiedź, bo nie wiem czy mam zacząc działac.... iprawiałem seks z dziewczyną pilnując się żeby nie było wytrusku. jednak w pewnym momencie stwierdziłem, ze jest niebezpiecznie i szybko wyszedłem. Mimo próby nie powstrzymałem wytrysku, nasienie wypłynęło, ale po chwili od wyjecia członak, nie wiem ile to było czasu... sekundy. Tak więc o spermie w pochwie nie ma mowy, jestem tego pewien, ale martwie się, bo podobno przed wytryskiem moze sie coś wyzielić zplemnikami... i mam pytanie, czy to jest bezpośrednio przed czy chwile przed?

Bo jest tak że nie wyjąłem członka w "ostatnim momencie", ale sekundy po wyjęciu sperma wyleciała(nie był to momant wyraźny odcinek czasu od wyjęcia członka). Problem jest taki, ze jak sie okazało po fakcie to mogą być dni płodne. Wiem, gówniarskie zachowanie, ale juz po fakcie. i się zastanawiam czy organizować tabletki "72H po"

Obowiazuje Cie przestrzeganie regulaminu forum!!!Za kolejne złamanie dostaniesz ostrzezenie!

Jak ktoś będzie znał odpowiedź na Twoje pytanie to odpowie. Nie ma potrzeby powielania postów.

PRZECZYTAJ REGULAMIN / nowicjuszka

Ostatnio zmieniony przez arkasek dnia Sro Gru 16, 2009 3:31 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
fasolka
Przyjaciel forum

Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach

PostWysłany: Sro Gru 16, 2009 3:23 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja bym nie ryzykowala i zorganizowala tabletki...
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 60, 61, 62  Następny
Strona 53 z 62