Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Gru 11, 2009 12:42 am Temat postu: |
|
|
ja tam stosuje przerywany od ponad 6 lat i nie zaszłam w ciaze . moze temu ze mocno chce?! ;] ehh nie wiem ale nie polecam tej metody.
widzisz ile dowiesz sie z naszego forum pokaz jej nasze posty ,niech poczyta sobie w spokoju. moze to do niej dotrze.. lefuu zastanow sie nad gumkami moze warto wydac tyle kasy dla swietego spokoju...
a wasze kłotnie nie przyspiesza okresu- napewno nie. a moze ona nerwowa i kłotliwa jest własnie przez to ze zbliza sie ten dzien
Dodano po 39 sekundach:
ps Sunrise to kolezanka a nie kolega u nas mało facetow sie udziela ;\) _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lefuu
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Gru 11, 2009 3:26 pm Temat postu: |
|
|
Wind_of_hope - ja Jej mówie że dużo czytałem itp itd na internecie że dużo wiem uspokajam ją że jest mala szansa na ciąże a Ona mi specjalnie dowala że w internecie gó... jest że to wszystko bzdury itd, nosz cholera ja już nie moge - jeszcze wczoraj pokłóciliśmy się o byle pierdołe - nie przytuliłem jej jak przyjechałem do niej odrazu, tylko dopiero potem i zjechała mnie równo z góry na doł. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pią Gru 11, 2009 4:10 pm Temat postu: |
|
|
lefuu wiesz mi sie wydaje ze Wam dobrze zrobiłaby przerwa w "widzeniu"... odpocznijcie od siebie. ona teraz jest nerwowa, wkoncu jak wyleje okres to zmieknie i zateskni za Toba .. po co Wam niepotrzebny stres, i zdołowany humor?.. skoro wg niej na necie g*wno jest to niech dalej sie zamartwia.. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lefuu
|
Wysłany: Pią Gru 11, 2009 7:41 pm Temat postu: |
|
|
Wind no ale sama widzisz :/ Ja bym Ją Chciał troche uspokoić tak jak Wy mnie uspokoiliście odrobinke chociaż, jeśli by mi Przyznała racje że możę faktycznie tak jest i że nie potrzebnie sie przejmuje razem byśmy sie nie nakręcali i było by Inaczej - a tak dzisiaj jest piątek okresu dalej brak, kolejna noc przedemną nie przespana Ehh zwariuje chyba :/ Mam taki natłok myśli że przedtem papierosa zapaliłem od drugiej strony |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Pią Gru 11, 2009 8:25 pm Temat postu: |
|
|
Zróbcie sobie przerwę...Niech do ginekologa pójdzie. Skoro nie wierzy...Albo wydajcie 30 zł na oznaczenie bHCG we krwi... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lefuu
|
Wysłany: Sob Gru 12, 2009 1:17 pm Temat postu: |
|
|
Dziewczyny mam 2 pytania - czy ten spóźniony okres dodam że dalej go nie ma - może mieć na niego wpływ to że zaczęliśmy się kochać nie dawno, tzn kochamy się od około 3 miesięcy, po 1 stosunku - dodam że moja kobieta była "czysta" - miała od tamtej pory dopiero 2 okresy, z czego ten ostatni był spoźniony o 2 - 3 dni.
Dodam jeszcze że sie bardziej wkręca bo mi mówiła wczoraj że bolą ją piersi, wieczorem że było jej wczoraj niedobrze, że ma zgage - tylko żę mówiła że ma tak samo przed okresem zawsze :/ Nie wiem czy mnie już sama wkręca czy co :/
--- odchodzicie od tematu---tosia81 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Sob Gru 12, 2009 2:48 pm Temat postu: |
|
|
Zapewne jest to objaw nadchodzacej miesiaczki.
Tak jak nowicjuszka mowi skor dziewczyna nie wierzy, zrobcie test z krwi... bedzie 100% pewność. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lefuu
|
Wysłany: Pon Gru 14, 2009 1:22 am Temat postu: |
|
|
Minęła niedziela, okresu dalej nie ma, Moja dziewczyna mówi że czuje sie tak jak by była po okresie, jeśli to jest jakiś punkt odniesienia - bawiliśmy się bez kochania w piątek i jej "myszka" że tak ją nazwe była wilgotna ale taka klejąca jakaś, dodatowo mówiła że czuje sie teraz jak przed okresem, ze bolał ja kregosłup, piersi, itp :/ Co ja mam o tym myslec nie wiem |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Pon Gru 14, 2009 2:51 pm Temat postu: |
|
|
To,że "myszka" była mokra to normalne w momencie podniecenia;). Jeśli miała już okresy po stosunku to nie ma mowy o ciązy. Spokojnie czekajcie na miesiaczkę a na pewno wystapi. Objawy o jakich piszesz czyli ból piersi itp występuja również przed okresem...spokojnie _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pon Gru 14, 2009 2:53 pm Temat postu: |
|
|
no własnie zgadzam sie z Tosia.
Lefuu nie przezywaj.
bedzie dobrze.
zeby kazdy tak zachodzil w ciaze jak piszesz to szpitale nie nadazałyby z porodami... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|