Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
KOBIETA
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Czw Sie 17, 2006 11:27 pm Temat postu: |
|
|
O zesz ty! Niezle mi dolozyles Nie uwazam sie za feministke.Jesli nie zgadzam sie z facetem to chyba nie znaczy dla ciebie ze facetow nie lubie. Nie bierz tak wszystkiego do siebie sloneczko:wink: Po prostu pisze tak jak mysle a nie tak jak wypada.Jak przejrzysz moje posty to zobaczysz ze jestem o wiele bardziej surowa wobec kobiet
Ale przyznaje- jak kazdy miewam czasem gorszy dzien i moze wtedy bywam niemila za co z gory i z dolu wszystkich przepraszam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Sie 18, 2006 9:07 am Temat postu: |
|
|
Nie wiem co chcesz uzyskać, ale popisujesz sie teraz, Lord'zie.
Piszesz najpierw że nadal sie boisz, zawsze jakieś "ale", nie pewna siebie, swoich odczuć, tak jak byś nie była gotowa wogóle do współżycia a teraz jakieś teorie, dostałaś ochrzan odemnie i dobrze, traktuj to jako klaps w tyłek, bo prawdziwe lanie może jeszcze nadejść (nie odemnie ale od życia, i chyba by ci sie jednak przydało).
A pisze nie tylko po to abyś ty przczytała (czyta to wiele osób które nawet nigdy niczego tutaj nie napiszą ) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
madzulka Gość
|
Wysłany: Pią Wrz 01, 2006 10:36 pm Temat postu: |
|
|
Witam wszystkich:) mam takie pytanie i prosze o pomoc, więc dzis kochalam sie z moim ukochanym, byl to stosunek przerywany koniec byl na zewnątz jednak wydaje mi sie ze troszke zostalo we mnie, byl to tez pierwszy dzien miesiączki i po stosunku postanowilam rozpoczać pierwsze opakowanie tabletkek "cilest", w związku z tym moje pytanie brzmi czy nie grozi mi ciaża? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KOBIETA
|
Wysłany: Pią Wrz 01, 2006 10:42 pm Temat postu: |
|
|
Nie grozi. Chyba ze twoje cykle sa bardzo krotkie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Sob Wrz 02, 2006 12:13 am Temat postu: |
|
|
dzieki za odp Kobieto:) cykle trwaja +- 30 dni, wzielam tą wspomnianą tabletke o godz 21 a teraz jest godz 24 i zle sie czuje jest mi mdlo i odczuwam zawroty glowy czy to moze byc spowodowane braniem taletek?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|