Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Sro Sie 16, 2006 1:37 pm Temat postu: |
|
|
To zależy od lekarza. Ja, kiedy miałam 16lat, trafiłam na takiego, który wogóle nie chciał mnie przyjąć bez opiekuna. Znalazłam innego, któremu wisiało ile mam lat. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yankes
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Sie 16, 2006 1:50 pm Temat postu: |
|
|
Rozumiem, szkoda ze w tym przypadku trzeba liczyc na szczescie a nie na cos wiecej ;/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
monia111
|
Wysłany: Sob Sie 19, 2006 11:22 pm Temat postu: |
|
|
Miałam podobne obawy co Twoja dziewczyna tzn. wstydziłam się pójść a ten strach okazał się zupełnie niepotrzebny. Oczywiście o takim badaniu nie sni się po nocach ale da sie to przeżyć a potem ma sie czyste sumienie że wszystko jest w porzadku i pigułki są dobrze dobrane, bo z tym nie ma żartów. Lekarza nie zdziwi wiek Twojej dziewczyny bo duuużo młodsze juz do niego przychodzą,no i powinniście wybrać jakąś pania doktor żeby było mniej krepująco. Zresztą jak Twoja dziewczyna uprzedzi lekarza że to jej pierwsza wizyta lekarz na pewno wyjaśni jej wszystko dokładnie i w miłej atmosferze:) pozdrowionka!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasi3nka Gość
|
Wysłany: Pią Sie 25, 2006 12:05 am Temat postu: |
|
|
mam podobny problem... chce rozpoczac wspolzycie z moim chlopakiem, ale obawiam sie wizyty u ginekologa....
niestety nie jestem jeszcze pelnoletnia, mam 16 lat i boje sie, ze moi rodzice w jakis sposob dowiedza sie, ze poszlam do lekarza po pigulki... czy moge miec pewnosc, ze lekarz nie poinformuje o tym rodzicow?
pozdrawiam ; ) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KOBIETA
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pią Sie 25, 2006 1:32 am Temat postu: |
|
|
Oczywiscie ze mozesz byc pewna. Lekarza a takze pielegniarki obowiazuje tajemnica zawodu. Nie wolno im opowiadac o swoich pacjentach i ich dolegliwosciach nikomu. A co do samej wizyty to nie jest strasznie. Moze niezbyt przyjemnie ale u dentysty moim zdaniem jest gorzej |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasi3nka
|
Wysłany: Pon Sie 28, 2006 6:56 pm Temat postu: |
|
|
ufff... no to kamien z serca