Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Tu_pak
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Sie 05, 2013 1:52 pm Temat postu: Stres |
|
|
Takie informacje sa bardzo dołujące, ale z drugiej strony od tak ciężko zmienić swoje nastawienie do życia. Mi się udało dopiero po ciężkich przeżyciach rodzinno-emocjonalno-związkowych, ale nie obyło się bez psychologa, tabletkach ( tu podziękowania dla Sedatifu), w zasadzie depresja po całej linii i wiele straconego czasu aby dojść do siebie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mikusia
|
Wysłany: Pon Sie 05, 2013 8:00 pm Temat postu: |
|
|
Tu pak o to ty też je bierzesz? Ile kosztsztują? I ile jest w opakowaniu? Pytałam ale mi forumowiczki nie odpowiedziały. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tinny
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Sie 06, 2013 7:56 pm Temat postu: |
|
|
Oj, strasznie Cię przepraszam. Chwilkę mnie nie było i umknęło mi Twoje pytanie. Tak więc... ostatnio płaciłam w granicach 20 zł za opakowanie 60 tabletek. Nie są drogie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mikusia
|
Wysłany: Sro Sie 07, 2013 7:49 pm Temat postu: |
|
|
Tiny nic nie szkodzi, dzięki za info. Ja sobie poszukałam informacji na ich temat i znalazłam stronę [zakaz umieszczania linków] a tam jakieś techniki relaksacyjne są. Zacznę od tego a jak nie poskutkuje połączę z tabletkami |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tinny
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Sie 08, 2013 11:33 am Temat postu: |
|
|
O widzisz... a ja jej nie znałam! Widzę fajne wsparcie dla walczących ze stresem! Dzięki za podrzucenie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Jurand
|
Wysłany: Pon Sie 26, 2013 2:15 pm Temat postu: |
|
|
hm, nie warto się stresować takim rzeczami, jak praca, nie aż tak, żeby brać tabletki, chociaż może oceniam po sobie i swoich przeżyciach, więc praca w porównaniu do nich to małe piwo , ale jak wiadomo każdy ma inaczej, dlatego też, moja partnerka sporo sie denerwuje, wypija przy tym duzo kawy, dlatego pilnujemy, żeby przyjmowała dodatkowo magnez, bo sporo go wypłukuje z organizmy, jada bogata w kakao czekoladę i uprawia sport, teraz widze zmiany. Jednakże taka walka ze stresem jest długofalowa i wymaga czasu, więc może takie tabletki pomogą. Mam nadzieję, że urlop się udał, a odpoczynek zrobił swoje. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Martynayna
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2014 10:27 am Temat postu: |
|
|
No to może jakieś suplementy diety, na pewno nie wpłyną na Twoją aktywność, tylko muszą być dobrze dopasowane. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pablopam
|
Wysłany: Czw Cze 26, 2014 5:05 pm Temat postu: |
|
|
Jeżeli chodzi o jakiekolwiek preparaty na stres to najlepsze są jakieś ziołowe mało inwazyjne tabletki. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
malinka77
|
Wysłany: Sro Lip 02, 2014 2:28 pm Temat postu: |
|
|
Z ziołowych preparatów najlepszy jest Persen lub Persen forte z podwójną dawką. Uspokaja i nie zaburza koncentracji itp. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
asiabur
|
Wysłany: Nie Mar 01, 2015 4:17 pm Temat postu: :) |
|
|
Na stres najlepszy jest relaks:) A nie ma nic lepszego niż mata do masażu. Ja mam matę [reklama], jest tak relaksująca że nie mam już czasu na stres. Odpręża, pomaga na wszelkie bóle!!! I niewiele kosztuje... polecam w stu procentach dla wszystkich zmęczonych osób |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|