Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Studentka_23
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Cze 28, 2007 3:10 pm Temat postu: |
|
|
Witajcie!!! Dziś mój 12 dzień bez papierosa dzięki Tabexowi. Nie poszłam z tym do lekarza, więc nie mam pojęcia ile opakowań można przyjmować... kto wie, niech napisze...pjosie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Czw Cze 28, 2007 9:41 pm Temat postu: |
|
|
zajrzyj w ulotke:
"
Dawkowanie:
Doustnie: 1-3 dzień 1 tabl. co 2 h (6 tabl. dziennie); 4-12 dzień 1 tabl. co 2,5 h (5 tabl. dziennie), 13-16 dzień 1 tabl. co 3 h (4 tabl. dziennie), 17-20 dzień 1 tabl. co 5 h (3 tabl. dziennie), 21-25 dzień 1-2 tabl. dziennie. Pacjenci powinni zaprzestać palenia papierosów najpóźniej 5. dnia leczenia. Cykl leczenia można powtórzyć po upływie 4-5 miesięcy." _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Studentka_23
|
Wysłany: Czw Cze 28, 2007 11:09 pm Temat postu: |
|
|
Serdeczne dzięki Emilko za odpowiedź Już wszystko jasne. Wszystkim życzę powodzenia w realizacji postanowienia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
dziadek-1967
|
Wysłany: Nie Lip 01, 2007 1:05 pm Temat postu: rzucam |
|
|
od 25-06-2007 rzucam palenie przy pomocy tabaxu. W 1-szym dniu spaliłem 9 fajek, w drugim - 3 !!!!! i koniec!!!! Jaki będzie finał? Bardzo ciekawy jestem. Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Taco
|
Wysłany: Nie Lip 01, 2007 2:24 pm Temat postu: |
|
|
Kiedyś trochę paliłam, nie za dużo - parę fajek dziennie, czasem żadnej. Rzuciłam bez pomocy żadnych "wspomagaczy". Bałam się, że się w końcu uzależnię, a w dodatku była dobra okazja do rzucenie papierosów i dla mnie i dla mojego chłopaka (Sylwester). Jako, że byłam raczej początkującym palaczem (zaczęłam w wakacje), to nie było mi zbyt ciężko. Za to mój mężczyzna, który palił ponad 4 lata (po paczce dziennie), miał nie lada problem z powstrzymaniem się przed zapalaniem! Na szczęście żadne z nas nie skusiło się na papierosa i od półtora roku nie zatruwamy naszych płuc
Skoro nam się udało - to Wam też musi się udać!
Życzę Wam, aby Wasza silna wola wygrała z nałogiem! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Nie Lip 01, 2007 11:38 pm Temat postu: |
|
|
heheh silna wola w walce z nałogiem, dobre, aczkolwiek nie twierdze że niemożliwe...Cóż ja pale od 11 lat paczke na dwa dni...jakoś tak wyszło, nawet nie wiem kiedy tyle czasu minęło...Ciężko jest mi uwieżyć w to że mogłabym nie palić, ale potrafie to sobie wyobrazić.. _________________ miłość uskrzydla, uczy latać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
helloween Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Wto Lip 03, 2007 3:49 pm Temat postu: |
|
|
Temat zamykam - bedzie jeden zbiorczy o papierosach |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mark30ffm
|
Wysłany: Wto Sty 01, 2008 2:47 pm Temat postu: tabex i rzucenie palenia |
|
|
mieszkam w niemczech niestety tu nie moglem dostac tebaxu wiec postanowilem sprowadzic z polski jestem dobrej nadzieji ze jutro dostane juz paczke nie uwiezycie ale nie moge sie doczekac kiedy z tym nalogiem skoncze mam dosc juz smrodu zona mnie wygania na papierosa na dwor mam pech jest zimno pozdrawiam wszystkich i trzymajcie za mnie kcioki
---edit by Wind_Of_Hope---
prosze nadawac tytuly tematom bardziej sugerujace problem.
Post przyłaczam do pokrewnych |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|