Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Test ciążowy - wiarygodność - zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 56, 57, 58 ... 62, 63, 64  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Wesołek

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Nie Maj 10, 2009 3:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam Very Happy - wiem jakie są normy bhcg ale mam wątpliwości czy moje nie są za niskie, jeżeli któraś z dziewczyn mogłaby mnie uspokoić byłabym wdzięczna.Moja ostatnia miesiączka była 1 kwietnia po weekendzie majowym zrobiłam test apteczny i wyszła druga kreseczka jaśniuteńka.W poniedziałek zrobiłam też bhcg które wynosiło 42,7 Very Happy , następne w czwartek 137 i w sobotę 201.Denerwuję się że te wartości są za niskie Sad
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Nie Maj 10, 2009 3:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jest ok. Nie masz się czym przejmować. To jest wczesna ciąża. Rozwija się Smile Czego chcesz od swoich wyników? Wink
Wesołek

PostWysłany: Nie Maj 10, 2009 5:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzięki za odpowiedź - ale czytałam na forach że niektóre dziewczyny mają hcg o wartościach tysięcznych a ja ....
Powrót do góry
Anonimowa22
Zbanowany

Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Nie Maj 10, 2009 6:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mają takie wartości ale w późniejszej ciąży Smile Twoje też takie będą
)

PostWysłany: Nie Maj 10, 2009 7:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale jeżeli w ciążę zaszłam Very Happy załóżmy 14 kwietnia (cykle mam 28 dniowe) to ciąża jest 4 tygodniowa i niby hcg mieści się w przedziałach jakie podaje laboratorium ale...wiem że jest wiele kobiet które chciałyby mieć mój poziom hcg czego im bardzo oczywiście życzę ale strach o kruszynkę jest duży
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Nie Maj 10, 2009 8:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wszystko jest ok Smile Ciąża rozwija się prawidłowo Smile
Wesołek

PostWysłany: Nie Maj 10, 2009 9:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzięki dzięki Very Happy - za podniesienie na duchu
Powrót do góry
83Gosia83

PostWysłany: Pon Maj 18, 2009 11:35 am    Temat postu: nie wiem co robic Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam problem!!! zaszlam w ciaze w polowie kwietnia co potwierdzilo 5 testow!!!!Smile dzis czyli o ile dobrze licze jestw5-6 tydzien a ja dostalam krwawienia takiego jak podczas okresu:( nie wiem co mam robic:( bylam u lekarza a on wyslal mnie na skan dopiero jutro.....oszaleje boje sie ze starcilam malenstwo/dodam ze mieszkam w angli i nie jest tu tak latwo o ginekologa jak w polsce.........../ POMOCY!!!
Powrót do góry
Gosia85
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach

PostWysłany: Sro Maj 27, 2009 7:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Gosia? i co się okazało?
Powrót do góry
Lucynka

Wysłał podziekowań: 3

PostWysłany: Czw Maj 28, 2009 4:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam, wypowiadałam sie już wczesniej,
mam tylko takie jedno pytanie, około 6, 7 tygodni temu doszło do stosunku przerywanego w przedostatni dzień okresu, pół roku temu odstawilam tabletki, ale niestety poniosła nas chwila, miałam od tego czasu okres może nie idealnie jak być powinien, ale mój organizm jeszcze sie chyba nie dostroił po odstawieniu tabletek, zrobiłam dzis test i wyszedł negatywny, czy możliwy jest bład w teście po tak długim czasie- ok 7 tygodni..? dziekuje ślicznie za odpowiedz.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 56, 57, 58 ... 62, 63, 64  Następny
Strona 57 z 64