Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

unimi a moze...?

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Maj 01, 2007 12:17 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

po pierwsze gumki kupowac to tylko w aptece... a ja uzywam , zadko bo zadko contakty... z kazdej firmy gumki nam pekaly , unimile najzadziej... durexy to conajmniej jedna gumka na jedna paczke czyli na 3 sztuki.... wiec od jakiegos czasu wogole ich prawie nie uzywamy... jedynie contakty jak mam plodne dni i jestesmy zadowolenia na dwie paczki po 6 sztuk peka jedna hehe Smile pozdrowki
oftopic: a moze moj ma za duzego Laughing
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
ssak

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Maj 01, 2007 9:51 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dobra teraz nastepne pytanie , jeśli jest sie nie pełnoletnim to czy się jest czego wstydzić kupując prezerwatywy ?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Maj 01, 2007 10:57 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moim zdaniem nie Wink Swiadczy to o tym, ze jestes odpowiedzialny i myslisz o zabezpieczeniu Razz
Ps- a ile masz lat??? Wink

Powrót do góry
ssak

PostWysłany: Wto Maj 01, 2007 11:08 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

17 w sierpniu ;p Wink (wiem wiem mlody jeszcze ;p) tzn ja juz kupowalem kondony ale jesli chodzi o jakis supermarket to tak mi glupio ze jakis znajomy zobaczy to zawsze wole w kiosku tylko znowu tam nie ma tego co ja bym chcial czyli jakis durexow czy unimila ;/ o aptece jeszcze nie myslalem Smile
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Maj 01, 2007 11:12 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie ma sie czego wstydzic Smile w aptece to normalka Laughing w kiosku to nie kupuj...
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Wto Maj 01, 2007 1:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

spokojnie chłopcze. nie bój nic. najlepiej w aptece. czego tu się wstydzić? że wolisz kupić w aptece niż gdzieś pokątnie i cichcem w kiosku? ja z tymi kioskowymi bym nie ryzykowała. Smile
ssak

PostWysłany: Wto Maj 01, 2007 2:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

masz racje Smile i nastepnym razem kupie dziureksa (extra safe) Very Happy skoro tak go polecacie a tam w kiosku to stara babcia siedzi raczej nie groźna Very Happy
Powrót do góry
Kropeczka

PostWysłany: Czw Maj 03, 2007 9:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jest super marka odziezowa Benetton i są równiez prezerwatywy przez nie produkowane o tej samej nazwie..swego czasu je uzywałam i byłam z partnerem bardzo zadowolona teraz już nie używamy żadnych,zdaliśmy sie na los.... Smile)

P.S polecam benetton
Powrót do góry
helloween
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Czw Maj 03, 2007 10:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny a czym rozni sie durex z apteki od durexa z kiosku

ps ja zawsze kupuje wbiedronce bo w biedronce najtaniej Razz no i Unimile. Mialem Durexy i roznicy zero
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Maj 03, 2007 11:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja tam nie ufam gumkom z kiosku Wink tyle historyjek slyszałam na ten temat ze podziekuje Cool w sume biedronka to nie kiosk Razz mozna i tam,ale najwieksze zaufanie mam do aptek Smile

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 2 z 5