Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

unimi a moze...?

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
karioka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Sob Maj 05, 2007 10:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pamiętam kiedyś była taka afera, że jakiś wariat przebijał gumki, żeby "dać szanse naturze"... Very Happy
helloween
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2

PostWysłany: Sob Maj 05, 2007 10:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak dla mnie nie am roznicy choc uazywalem i tych i tych a nie sorry jest roznica w cenie Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Nie Maj 06, 2007 1:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

helloween, no i super, oby tak dalej ! prawda jest taka, że kazda gumka może pęknąć, ae jest to wynikiem niewłaściwego użycia. przecież wszystkie prezerwatywy sprzedawane w aptekach, drogeriach czy supermarketach są testowane jeśli sie nie myle elektronicznie. nie wiem, dlaczego, ale po prostu się nasłuchałam za dużo nieprzychylnych opinii na temat unimili, ale słyszałam też pozytywne. tylko jest ich mniej. ale jeżeli u Ciebie sie sprawdzają, to bardzo dobrze Very Happy

kilka uwag, odnośnie stosowania prezerwatyw:
należy uważać na:
- to czy w foliowym opakowaniu jest powietrze, jeśli nie ma znaczy, że mogło ono zostać przekłute lub uszkodzone
- czy gumki nie są przeterminowane
- nie nosić gumek w kieszeni spodni, luzem w torbie czy w portfelu bo mogą ulec uszkodzeniu
- uważać na paznokcie, zęby, biżuterię
- ścisnąć czubek gumki przed założeniem, żeby nie zostało tam powietrze
- dbać o nawilżenie gumki i pochwy
- nie smarować produktami na bazie oleju (np. oliwką, kremem)
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Nie Maj 06, 2007 1:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wlasnie:) tak jak juz pisalam to mi kazda firma gumek pekala... tu nie ma regoly Smile i teraz juz wiem chyba dlaczego tak sie dzialo Wink hehe...
Powrót do góry
karioka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Maj 06, 2007 3:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Człowiek się zawsze na błędach uczy... Wink
A tak na rozśmieszenie: kiedyś "wywróżyłam" koleżance, że będzie miała bliźniaki z pękniętej, bananowej gumki. Przyznała się potem, że razem ze swoim facetem kupili dużą paczkę bananków i dziurawili... Tak na wszelki wypadek... Very Happy
helloween
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2

PostWysłany: Nie Maj 06, 2007 8:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

emilka napisał:
helloween, no i super, oby tak dalej ! prawda jest taka, że kazda gumka może pęknąć, ae jest to wynikiem niewłaściwego użycia. przecież wszystkie prezerwatywy sprzedawane w aptekach, drogeriach czy supermarketach są testowane jeśli sie nie myle elektronicznie. nie wiem, dlaczego, ale po prostu się nasłuchałam za dużo nieprzychylnych opinii na temat unimili, ale słyszałam też pozytywne. tylko jest ich mniej. ale jeżeli u Ciebie sie sprawdzają, to bardzo dobrze Very Happy

kilka uwag, odnośnie stosowania prezerwatyw:
należy uważać na:
- to czy w foliowym opakowaniu jest powietrze, jeśli nie ma znaczy, że mogło ono zostać przekłute lub uszkodzone
- czy gumki nie są przeterminowane
- nie nosić gumek w kieszeni spodni, luzem w torbie czy w portfelu bo mogą ulec uszkodzeniu
- uważać na paznokcie, zęby, biżuterię
- ścisnąć czubek gumki przed założeniem, żeby nie zostało tam powietrze
- dbać o nawilżenie gumki i pochwy
- nie smarować produktami na bazie oleju (np. oliwką, kremem)

do tego dodalbym ze nie powinno gumek sie zakladac np w trakcie stosunku lub nawet w chwile po kontakcie narządow plciowych Smile
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Nie Maj 06, 2007 8:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

helloween napisał:
do tego dodalbym ze nie powinno gumek sie zakladac np w trakcie stosunku lub nawet w chwile po kontakcie narządow plciowych Smile

a to dlaczego? przeciez to chyba nie ma nic wspolnego z tym czy peknie gumka czy nie albo sie myle hehe Wink my zawsze najpierw sie pokochamy a potem dopiero zalozymy gumke jak moj kochany czuje "ta" granice...
a co do tego dlaczego nam pekaly te gumki tak to dlatego bo moj luby ma "sporawego", pytalam sie gina i tez powiedzial ze najprawdopodobniej to przez to.... Smile hehe...
Powrót do góry
ssak

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Maj 07, 2007 1:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie bede tatusiem !! kamień z serca ;p
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Maj 07, 2007 7:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ssak a co miałes byc??? Confused mowiłes ze nie masz dziewczyny i nie szukasz ... Hmmmm Wink

Powrót do góry
ssak

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Maj 07, 2007 7:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a no bo mi nie jest potrzebna mam fajne kolezanki Wink i ostatnio mialem maly przypal ;/ ale zrobila test i jest ok Very Happy
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 4 z 5