Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Sob Maj 05, 2007 10:19 pm Temat postu: |
|
|
Pamiętam kiedyś była taka afera, że jakiś wariat przebijał gumki, żeby "dać szanse naturze"... _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
helloween Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Sob Maj 05, 2007 10:25 pm Temat postu: |
|
|
Jak dla mnie nie am roznicy choc uazywalem i tych i tych a nie sorry jest roznica w cenie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Nie Maj 06, 2007 1:06 pm Temat postu: |
|
|
helloween, no i super, oby tak dalej ! prawda jest taka, że kazda gumka może pęknąć, ae jest to wynikiem niewłaściwego użycia. przecież wszystkie prezerwatywy sprzedawane w aptekach, drogeriach czy supermarketach są testowane jeśli sie nie myle elektronicznie. nie wiem, dlaczego, ale po prostu się nasłuchałam za dużo nieprzychylnych opinii na temat unimili, ale słyszałam też pozytywne. tylko jest ich mniej. ale jeżeli u Ciebie sie sprawdzają, to bardzo dobrze
kilka uwag, odnośnie stosowania prezerwatyw:
należy uważać na:
- to czy w foliowym opakowaniu jest powietrze, jeśli nie ma znaczy, że mogło ono zostać przekłute lub uszkodzone
- czy gumki nie są przeterminowane
- nie nosić gumek w kieszeni spodni, luzem w torbie czy w portfelu bo mogą ulec uszkodzeniu
- uważać na paznokcie, zęby, biżuterię
- ścisnąć czubek gumki przed założeniem, żeby nie zostało tam powietrze
- dbać o nawilżenie gumki i pochwy
- nie smarować produktami na bazie oleju (np. oliwką, kremem) _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Nie Maj 06, 2007 1:34 pm Temat postu: |
|
|
wlasnie:) tak jak juz pisalam to mi kazda firma gumek pekala... tu nie ma regoly i teraz juz wiem chyba dlaczego tak sie dzialo hehe... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Nie Maj 06, 2007 3:01 pm Temat postu: |
|
|
Człowiek się zawsze na błędach uczy...
A tak na rozśmieszenie: kiedyś "wywróżyłam" koleżance, że będzie miała bliźniaki z pękniętej, bananowej gumki. Przyznała się potem, że razem ze swoim facetem kupili dużą paczkę bananków i dziurawili... Tak na wszelki wypadek... _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
helloween Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Nie Maj 06, 2007 8:44 pm Temat postu: |
|
|
emilka napisał: | helloween, no i super, oby tak dalej ! prawda jest taka, że kazda gumka może pęknąć, ae jest to wynikiem niewłaściwego użycia. przecież wszystkie prezerwatywy sprzedawane w aptekach, drogeriach czy supermarketach są testowane jeśli sie nie myle elektronicznie. nie wiem, dlaczego, ale po prostu się nasłuchałam za dużo nieprzychylnych opinii na temat unimili, ale słyszałam też pozytywne. tylko jest ich mniej. ale jeżeli u Ciebie sie sprawdzają, to bardzo dobrze
kilka uwag, odnośnie stosowania prezerwatyw:
należy uważać na:
- to czy w foliowym opakowaniu jest powietrze, jeśli nie ma znaczy, że mogło ono zostać przekłute lub uszkodzone
- czy gumki nie są przeterminowane
- nie nosić gumek w kieszeni spodni, luzem w torbie czy w portfelu bo mogą ulec uszkodzeniu
- uważać na paznokcie, zęby, biżuterię
- ścisnąć czubek gumki przed założeniem, żeby nie zostało tam powietrze
- dbać o nawilżenie gumki i pochwy
- nie smarować produktami na bazie oleju (np. oliwką, kremem) |
do tego dodalbym ze nie powinno gumek sie zakladac np w trakcie stosunku lub nawet w chwile po kontakcie narządow plciowych |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Nie Maj 06, 2007 8:56 pm Temat postu: |
|
|
helloween napisał: | do tego dodalbym ze nie powinno gumek sie zakladac np w trakcie stosunku lub nawet w chwile po kontakcie narządow plciowych |
a to dlaczego? przeciez to chyba nie ma nic wspolnego z tym czy peknie gumka czy nie albo sie myle hehe my zawsze najpierw sie pokochamy a potem dopiero zalozymy gumke jak moj kochany czuje "ta" granice...
a co do tego dlaczego nam pekaly te gumki tak to dlatego bo moj luby ma "sporawego", pytalam sie gina i tez powiedzial ze najprawdopodobniej to przez to.... hehe... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ssak
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Maj 07, 2007 1:30 pm Temat postu: |
|
|
nie bede tatusiem !! kamień z serca ;p |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Maj 07, 2007 7:38 pm Temat postu: |
|
|
ssak a co miałes byc??? mowiłes ze nie masz dziewczyny i nie szukasz ... Hmmmm _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
ssak
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Maj 07, 2007 7:50 pm Temat postu: |
|
|
a no bo mi nie jest potrzebna mam fajne kolezanki i ostatnio mialem maly przypal ;/ ale zrobila test i jest ok |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|