oh-idont-know
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Lip 29, 2014 4:47 pm Temat postu: |
|
|
hej, ja piec dni temu zlamalam "kosc klinowata srodstopia"- tak powiedzial lekarz. zalecil chodzenie o kulach i nie stawanie na chorej nodze. mam pytanie- czy Wy przy zlamaniu chodzilyscie normalnie, wychodzilyscie z domu??
mam problem z rodzicami, ktorzy nie chca mnie nigdzie wypuscic, nawet jesli mam bezposrednio autobus, i na miejscu bym siedziala, tyle, ze nie w domu a np w kawiarni czy u kolezanki... uwazaja, ze to "szkodzi nodze", i potrzebuja potwierdzenia, ze nic takiego sie nie dzieje. mozecie mi pomoc?
Dodano po 3 minutach:
hej, ja piec dni temu zlamalam sobie "kosc klinowata srodstopia"- tak powiedzial lekarz. zalecil chodzenie o kulach, bez stawania na chorej nodze, i tyle.
mam pytanie- czy Wy chodzilyscie normalnie ze zlamana stopa, wychodzilyscie z domu?
bo moi rodzice nie chca mnie nigdzie wypuscic, nawet jesli mam autobus bezposrednio i tam na miejscu bym mogla siedziec caly czas, tyle, ze nie w domu, a u kolezanki czy w kawiarni... uwazaja, ze to "szkodzi stopie", i potrzebuja potwierdzenia, ze jest inaczej. mozecie mi pomoc? |
|