Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Piotrowa
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Paź 12, 2007 3:14 pm Temat postu: |
|
|
Dobra, dzieki...czyli ergonomia pracy przy komputerze? Ostatnio nawet dostalam reklame od nich na mejla, ale jeszcze sie nie zebralam, by zrobić ten test |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Nie Paź 28, 2007 10:59 pm Temat postu: |
|
|
przed egzaminem z prawka z jakiejś strony o prawie jazdy przekierowało mnie na ten test i sobie go zrobiłam ponownie (bo przed zakupieniem essilorów tez sobie robiłam) i uważam, że jest całkiem miarodajny. wiadomo, że nie zastąpi wizyty u okulisty ale zwłaszcza jeśli chodzi o postawę, ustawienie monitora itd jest bardzo pomocny. a nawet się zastanawiałam czy sobie nie sprawić tych transitions na lato, ale do lata jeszcze daleko, więc poczekam na ew. promocje _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Iwa Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Paź 30, 2007 2:12 pm Temat postu: |
|
|
Mi rwzniez okulista przepisuje zawsze ciut mniejsze szkla niz mam wade i mam minusy. Twierdzi, ze oko musi popracowac. _________________ Nie poddaj się... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Borys
Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Wto Paź 30, 2007 6:13 pm Temat postu: |
|
|
emilka napisał: | przed egzaminem z prawka z jakiejś strony o prawie jazdy przekierowało mnie na ten test i sobie go zrobiłam ponownie (bo przed zakupieniem essilorów tez sobie robiłam) i uważam, że jest całkiem miarodajny. wiadomo, że nie zastąpi wizyty u okulisty ale zwłaszcza jeśli chodzi o postawę, ustawienie monitora itd jest bardzo pomocny. a nawet się zastanawiałam czy sobie nie sprawić tych transitions na lato, ale do lata jeszcze daleko, więc poczekam na ew. promocje |
hehe transitions sa niezle ostatnio obczajalem na czym polega dzialanie takich szkiel i przyznam, ze bylem zszokowany zaawansowaniem tej technologii, na prawde dobry wynalazek, na lato najlepsze, szczegolnie jesli jestes juz tym mlodym kierowca swoja droga, zdalas ten egzam ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Paź 30, 2007 11:44 pm Temat postu: |
|
|
ekhm ekhm.. powiem tak: mam nadzieje, ze do lata już będę tym "młodym kierowcą"
(takie dobre szkła i czerwonego światła nie zauważyć ) _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Piotrowa
|
Wysłany: Sro Paź 31, 2007 7:04 pm Temat postu: |
|
|
No i wreszcie zdobylam sie na odwage i zrobilam ten test. ...No i nic mnie nie zaskoczylo, co do wzroku oczywiscie. Wada sie poglebila i musze nowe okulary kupic.Pedze do okulisty jeszcze n adokladne badanie i recepte po szkla. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Borys
|
Wysłany: Czw Lis 01, 2007 8:39 pm Temat postu: |
|
|
Emilka - uwazaj, zeby ci sie waznosc teorii nie konczyla, jak tak bedziesz do lipca zdawac "miasto"
Piotrowa, coz...wspolczuje, ale mysle, ze jak dobierzesz obie odpowiednie szkla, to bedzie dobrze, wada nie zawsze musi sie poglebiac, profilaktyke zastosujesz i bedzie dobrze. zalatw sobie glasy z crizal A2, bedziesz cyborgiem niezniszczalnym:D |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Piotrowa
|
Wysłany: Sob Lis 03, 2007 8:48 pm Temat postu: |
|
|
glasy...co za nowomowa a bycie niezniszczlną ze wzgledu na wiek mi sie przyda ;P .Owszem postaram sie stworzyc sobie cud okulary ze wszystkimi bajerami...dobrze mowie? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Lis 04, 2007 2:04 am Temat postu: |
|
|
Borys napisał: | Emilka - uwazaj, zeby ci sie waznosc teorii nie konczyla, jak tak bedziesz do lipca zdawac "miasto" |
zdałam!!!
skuzi za offtopic, ale musiałam się pochwalić _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Borys
|
Wysłany: Nie Lis 04, 2007 6:00 pm Temat postu: |
|
|
GRAULUJE!!!!!!!!!
Piotrowa, hreh......ze wszystkimi, tylko sobie wczesniej rtabat ze stronki sciagnij, zeby nie zabulic za duzo za te okulary, jak sie da, to warto zaoszczedzic |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|