Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
dejzi84
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 05, 2011 12:00 pm Temat postu: |
|
|
hej dziewczynki
prolaktyne mam ok, bo robilam badania w lipcu wiec to musi byc chyba cos innego, a moze to poprostu nic niejest jutro mam wizyte u gina, wiec powiem jej o tym.
endo mam zdiagnozowane dopiero od 3 lat, wiec chyba dlatego wczesniej niebylo "problemu", a pozatym moje mile panie to dzisiaj rano bedac w ubikacii zauwarzylam ze mam taka lekko krwista wydzieline, tzn sluz z klaczkami krwi. wiec napewno moja @ nadchodzi i napewno przejde na tabsy i wiecej niebedzie takiej nerwowki. pozdrawiam serdecznie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 05, 2011 1:49 pm Temat postu: |
|
|
no to sie problem rozwiazał
|
|
|
dejzi84
|
Wysłany: Sob Wrz 10, 2011 11:37 am Temat postu: |
|
|
witam Was kobitki
moja @ jeszcze nienadeszla, po tej krwistej wydzielinie ani sladu. czysty sluz. piersi mnie bola i sa napeczniale. niewiem juz sama, boje sie jak ch.. nic prawie niejem, jestem tak zestresowana. robilam test i jest negatywny, ale to o niczym nieswiadczy bo moze jest jeszcze za wczesnie, a pozatym to byl test niewiadomego pochodzenia. tzn kupilam go w takim sklepie gdzie sprzedaja " wszystko" poczekam do piatku i zrobie taki z apteki. jak nie kipne do tego piatku aha i dodam ze moja cera jest piekna i czysta, a nie jak zazwyczaj przed @ pryszczata. niemysle o niczym innym, musze z kims pogadac. moj facet mnie bierze juz za wariatke. no i nawet teraz juz placze. a moze to stres tak na mnie dziala i przez to @ sie spoznia co Wy myslicie ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Sob Wrz 10, 2011 1:21 pm Temat postu: |
|
|
dejzi84, za wcześnie na jakiekolwiek objawy, po za tym kupiłaś test w "podejrzanym" sklepie, a nie w aptece, więc też mógł się mylić może lepiej zrobić badanie krwi ? _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
dejzi84
|
Wysłany: Sob Wrz 10, 2011 2:42 pm Temat postu: |
|
|
Plus123 to nietakie proste u mnie zrobic test z krwi, bo ja niemieszkam w Pl. tu niedarady tak sobie isc do lab i poprosic o zrobienie wyniku. na dobra sprawe jeszcze nawet nieslyszalam zeby tu kogos wyslali na takie badanie. a mieszkam w Ie juz ponad 5 lat. dodam jeszcze ze wczoraj przed kapaniem na sutkach mialam zaschnieta taka biala substancje, no i jak sciskam piersi to to cos wylatuje, jest tego niewiele no ale jest. a moze to normalne, moze kazda tak ma. mam prosbe, sprobujcie cos z siebie wycisnos. wiem to durne ale moze Wy tez tak macie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
WIKI16
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 22 podziękowań w 22 postach
|
Wysłany: Sob Wrz 10, 2011 6:40 pm Temat postu: |
|
|
dejzi84 "Wycieki z sutka" świadczą : o ciąży, o problemach hormonalnych albo chorobie piersi, w normalnej sytuacji nic nie powinno wyciekać. Poczekaj jeszcze z tydzień i powtórz test. Jeśli wydzie negatywny io być jest to jakieś schorzenie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
|
Powrót do góry |
|
|