Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Sty 10, 2008 4:22 pm Temat postu: |
|
|
bzduraaa... 8 tydzien i juz płec widac? heheheh,napewno nie Ewelinka17 ma racje. najwczesniej w 5miechu i to nie zawsze pokaze cos krecisz..
ja stawiam na wzdecia,jakies zaburzenia trawienne a nie ciaze. albo zmien lekarza albo zrob test. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Picuś
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Sty 11, 2008 12:12 am Temat postu: :-/ |
|
|
Kochalismy sie w Listopadzie i tylko wtedy mogla zajsc w ciaze . bo kolejny raz byl 3 tygodnie pozniej ale juz po tescie ciazowym . No dziekuje za rady i bede musial znalesc czasu i wybrac sie z nia do ginusia
Windo of hope . lekarz jest prywatny i mysle ze dobre to zadne wzdecia ... nie pozostaje mi nic innego jak isc do lekarza chyba ;-/ ale srednio mi sie to wszystko podoba ;-/
-----edited by emilka----
jeżeli chcesz coś dodać, to staraj się używać opcji "zmień" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pią Sty 11, 2008 12:28 am Temat postu: |
|
|
no to jzu nie wiem skad ten brzuch. na 100% jest za wczesnie...5 miech? niby jak moze zmiencie lekarza ;]/ powodzenia _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Pią Sty 11, 2008 11:40 am Temat postu: |
|
|
co za dzwina sytacja.. wspolczuje Ci picus ta wielka niewiadoma pewnie Cie dobija..a brak zaufania to tez nie najlepsza cecha w zwiazku. Poprostu jesli nie pomaga szczera rozmowa i nie ufasz swojej dziewczynie to masz tylko jeden wybor: wizyta u gina, koniec kropka rowniez zycze powodzenia i zeby sie wszycho wyjasnilo i zeby to bylo Twoje dziecko |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Picuś
|
Wysłany: Pią Sty 11, 2008 12:04 pm Temat postu: :-/ |
|
|
No dobija a teraz jeszcze zapytalem sie jak to jest ze termin jest na czerwiec skoro ciaza trwa 9 miesiecy . A ona odrazu ze jesli uwazam ze to nie moje dziecko to jest jej bardzo przykro i calkiem zmienila do mnie nastawienie . |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Pią Sty 11, 2008 12:11 pm Temat postu: |
|
|
hmm bo wiesz jesli to Twoje dziecko jest naprawde to tez nie dziw sie jej ze jest jej przykro widzisz wedlug mnie jesli jestescie w zwiazku to sytuacja jest zupelnie inna.. moze rzeczywiscie to jest Twoje dziecko i ona Cie nie zdradzila. To wtedy ona ma prawo sie z tym zle czuc ze Ty jej nie wierzysz rozumiesz oo co mi chodzi no coz..wez wolny dzien w pracy i idzcie do prywatnego gina - bedzie po sprawie nie uwazasz nie odkladaj tego na pozniej bo po co..beda same zgrzyty tylko
P.S. chyba odbiegamy od tematu dzialu albo mi sie wydaje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ewelina17i
|
Wysłany: Pią Sty 11, 2008 12:59 pm Temat postu: |
|
|
aha a jezeli to naprawde Twoje dziecko to musiala zle obliczyc termin porodu o tym tez pogadajcie... POWODZENIA!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pią Sty 11, 2008 2:28 pm Temat postu: |
|
|
czekajcie to jednak to ciaza? Picus??? własnie dziewczyny dobrze mowia, jak cos sie nie zgadza to wychodzi na to ze był skok w bok... jesli naprawde spodziewa sie dziecka to zrob test na ojcostwo...po co masz wychowywac nie swoje dziecko... ja juz sie pogubilam... moze ona kłamie??? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Anetka1991
|
Wysłany: Wto Mar 18, 2008 2:50 pm Temat postu: |
|
|
Bez obrazy, ale znałam taki przypadek i to napewno nie jest twoje dziecko! Ja bym na twoim miejscu dosc konkretnie porozmawial ze swoja dziewczyna, ona poprostu robi Cie w balona! Ja tez jestem w ciazy w 4-miesiacu ale brzucha takie duzego jeszcze nie mam... pozdrawiam! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Noemi
|
Wysłany: Sro Mar 11, 2009 11:03 pm Temat postu: |
|
|
Moja kolezanka juz w 4 miesiacu wiedziala plec dziecka to zalezy jak sie dzidzius ulozy ale w 2 miesiacu jest to nie mozliwe a po za tym w drugim miesiacu raczej by nie bylo widac brzuszka
Dodano po 4 minutach:
zgadzam sie z kolezanka wyzej dziewczyna robi Cie w balona ... jesli mowisz ze kochaliscie sie w listopadzie to napewno termin nie bylby na czerwiec. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|