Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

wielkość penisa

Idź do strony Poprzedni  1, 2
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gość

PostWysłany: Sob Kwi 29, 2006 9:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pomozcie.chce zaczac wspołzycie seksualne z moja dziewczyna ale nie wiem czy rozmiar mojego penisa jest wystarczajacy.podczas wzwodu mam 16 cm.długosci i 11 cm.obwodu.dziewczyny pomozcie.jest ze mna ok czy nie?

---- edit by Paweł:
Prosze nie pisać całych postów wielkimi literami.
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Nie Kwi 30, 2006 8:24 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Postaraj sie aby wasz pierwszy raz był miły, cichy i spokojny, bez pośpiechu czy wuzdania.

Poprostu sprawcie sobie przyjemność.
Wielkością sie nie przemuj, ważne abyś umiał sprawić jej przyjemność.

To co opisałeś to mieści sie spokojnie w normie. Wszysstko jest wporządku.

Radził bym jednak najpierw (przed pierwszą penetracją), oswoić sie z nagością. Pobyć ze sobą bardzo blisko, popieścić sie. Poznać swoje ciało na wzajem, dać sobie konfort psychiczny akceptacji. W tedy naprawde jest łatwiej, po co odrazu iść na całość i przejmować sie że coś jest nie tak. Powoli małymi kroczkami, jałtwiej będzie wam wyczuć na co jesteście gotowi a na co nie. Bez problemu zatrzymacie sie bądz poczekacie w pewnym etapie nie robiąc sobie krzywdy, niepewności, strachu, odrzucenia.

Jeżeli bardzo boisz sie jej reakcji na twoje ciało to porozmawiaj z nią o tym. Powiedz że sie najzwyczajniej w świecie wstydzisz i boisz. Nie bój sie okazywać i tych uczuć. To normalne i zrozumiałe, każdy ma "cykora" na początku. Ba często jest tak że nawet ludzie doświadczeni gdy są z nową osobą nie są pewni siebie do końca.

Wiesz w życiu ludzie są różni, czasem trzeba robić dobrą mine do złej gry, czasem grać nieustraszonego, a czasem wszystkowiedzącego. Taki mamy świat, zimny i brutalny. Niestety.

ALE NIGDY NIE GRAJ W SYPIALNI! Tak sie nie robi, naprawde lepiej dochodzić do pewnych rzeczy stopniowo, sypialnia to miejsce w którym oboje musicie sie czuć swobodnie. Jasne że istnieje storeotyp tak czy inny o sexie, jednak warto już w konkretnych sytacjach stanąć obok nich, wziąść głeboki oddech i nie dać sie zwariować, temu czasem naprawde porąbanemu światu.

A tak na marginesie po ile macie lat?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2