Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Jola29
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Cze 15, 2015 4:42 pm Temat postu: |
|
|
Polecam Ci kupić Ja biorę od 2 tygodni i schudłam już 6 kg, a wiec działa. Oczywiście liczy się też dieta i ćwiczenia. Jeśli tego nie ma to nie będzie efektów. Już się nastawiam, że kupię kolejne opakowanie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tomanek
|
Wysłany: Pon Cze 29, 2015 10:43 am Temat postu: |
|
|
U mnie to nie przeszło. Jedyne suplementy, które działały i to delikatnie znalazłem na stronie Nie wiem do końca co było przyczyną lecz dobrze się czułem po tych suplementach. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
andrei
|
Wysłany: Sro Lip 22, 2015 9:30 pm Temat postu: |
|
|
naprawde nie mogłabym faszerowac swojego organizmu chemia. Po to stosuje diete i zdrowy tryb zycia aby wlasnie unikac takich rozwiązań. Poza tym jeśli mam być szczerza – nie wierze w takie suplementy dzieki których w tydzień schudnie się 5 kg. Najlepsza jest zrownowazona dieta i cwiczenia. Wiadomo, ze nie wszyscy maja glowe do prowadzenia zdrowej diety i robinia tych wszystkich zakupow, ale na to jest rozwiązanie: sa przeciez gotowe salatki i mieszanki warzyw idealne na zdrowy posilek (np. Fit&Easy ma duzy wybor: salatki z Rudola, losisiem, serem – no po prostu cale mnostwo). Także nie ma wymówek! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wronka
|
Wysłany: Czw Lip 30, 2015 2:49 pm Temat postu: |
|
|
Polecam zieloną kawę. Naprawdę bardzo dobra w działaniu - mniej dobra w smaku |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karmela99
|
Wysłany: Sob Sie 08, 2015 12:04 am Temat postu: Imbir na odchudzanie? |
|
|
Cześć,
u mnie w kuchni palęta się od pewnego czasu imbir i czytam własnie o jego własciwościach. Wspomaga odchudzanie z tego co mi zapadło w pamięci i takie pytanko do was. Może w daniach jakiś stosujecie imbir? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
blackdress
|
Wysłany: Wto Sie 11, 2015 8:33 pm Temat postu: |
|
|
Niestety nie, nawet nie wiedziałabym jaką potrawę przyrządzić z imbirem. Lubię ciastka imbirowe, oczywiście kupne, ale są dobre |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karmela99
|
Wysłany: Czw Sie 13, 2015 12:20 am Temat postu: |
|
|
blackdress napisał: | Niestety nie, nawet nie wiedziałabym jaką potrawę przyrządzić z imbirem. Lubię ciastka imbirowe, oczywiście kupne, ale są dobre |
Na ciastka imbirowe w takim razie muusze zdobyć przepis jakiś sprawdzony.
Do dobrej herbaty i kawy dużo podejsc robilam więc i do ciast trzeba się nastroić. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Rakija
|
Wysłany: Pon Sie 17, 2015 2:23 am Temat postu: |
|
|
Na pewno mogą. Zależy co kupujesz. Ostatnio pojawiło się tyle tych preparatów, że trudno powiedzieć, które są skuteczne, a które są ściemą. Na pewno na rynku są takie, które działają i takie, które są picem na wodę. Zawsze staram się sprawdzać skład, bo na pewno są substancje skuteczniejsze w tym temacie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
void
|
Wysłany: Sob Sie 29, 2015 10:36 am Temat postu: przepis |
|
|
O tak, ciasteczka imbirowe. Moja babcia zawsze piekła je na jesień. Wspomagają nie tylko odchudzanie, ale też wzmacniają organizm. Od jakiegoś czasu mam zapisany przepis, którym z chęcią się podzielę. Myślę że dosyć prosty do wykonania: |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karmela99
|
Wysłany: Pon Sie 31, 2015 6:33 pm Temat postu: |
|
|
A ten przepis ktoś z ancymonek próbował? Chciałabym zrobić ten, ponieważ inny z internetu mi nie wyszedł i jednak się troche teraz uprzedzilam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|