Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Wysypka po depilacji

Idź do strony 1, 2  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
vanilla

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Cze 05, 2006 6:13 pm    Temat postu: Wysypka po depilacji Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czy ktoś zna jakieś maści na wysypkę (dużą) po depilacji okolic bikini? Proszę, powiedzcie jak się nazywają!!!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
kobieta
Gość

PostWysłany: Sob Cze 10, 2006 12:50 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

straszne to jest prawda? nienawidze tej wysypki Confused nie ma na nia metody chyba bo probowalam juz wszystkiego. troche pomaga nacieranie sola kuchenna.albo przemywanie chusteczkami loreal pure zone.to te na tradzik Wink
Powrót do góry
Cicia
Gość

PostWysłany: Pią Wrz 15, 2006 8:52 pm    Temat postu: Sposób na wysypkę :) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja znalazłam ciekawy sposób na wysypkę i całą ta depilację Wink Zapóść włosy w okolicach bikini i potraktuj mocnym rozjaśniaczem Smile) depiluj tylko włośki pod majteczkami, bo tam (przynajmniej mi) krostki nie wyskakują Wink Pzdr
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Wrz 15, 2006 10:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rozjaśniaczem? O czym Ty mówisz?
Powrót do góry
KOBIETA

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Wrz 15, 2006 10:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Najlepszy jest z firmy Joanna Wink Fajnie sie czasem odmienic. Faceci wola blondynki podobno Razz Wink
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Wrz 16, 2006 8:59 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No comment... beznadzieja. Ale to tylko moje zdanie.
Powrót do góry
Plamer

PostWysłany: Sob Wrz 16, 2006 11:32 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja polecam żel Arnikowy. Świetnie działa przeciwzapalnie, swietnie likwiduje podrażnienia. Ja używam po kazdym goleniu, bo szczególnie na szyi zawsze mialem problem z krostkami i podrażnieniami. Od czasu gdy dorwałem żel arnikowy nie mam takich problemów Smile Kupuje sie w aptece, jest naprwde tani - ale polecam ŻEL, nie maść.
Powrót do góry
Mon

PostWysłany: Sob Wrz 16, 2006 2:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam...słyszałam coś niecoś o żelu arnikowym...ale nie próbowałam :]
ja mam inną metodę...po depilacji zwykłą maszynką stosuję peeling...nawet nie zaden konkretny, tylko musi mieć dość duże te ścierające drobinki...metoda sprawdzona nie tylko przeze mnie, ale przez więcej dziewczyn...znikają niefajne krostki, albo przynajmniej jest ich o wiele wiele mniej...poza tym nie ma okropnego uczucia swędzenia kiedy włoski odrastają Smile przy regularnym goleniu i uzywaniu peelingu już w ogóle pozbyłam się krostek Smile
ja mam akurat jakiś peeling Eris...antycellulitowy...hehe Smile
ale wiem, że inne dziewczyny uzywaja takiego, jaki akurat mają pod ręka Wink
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Sob Paź 07, 2006 7:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja po prostu proponuje depilacje laserowa, na stale:p no mam krostki i po depilacjji i po goleniu:/ i sobie zorbilam i nie mam aani wlosow ani krostek:D
Powrót do góry
fasolka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach

PostWysłany: Nie Paź 08, 2006 8:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kremy depilujace sa do bani, zaden nie usuwa mi ani jednego wlosa Very Happy

Ja polecam depilator i pensetę Smile Jestem odwazna ale mam spokoj na 3 tygonie. Do tego pilling rekawica do pillingu przy kazdej kąpieli i nie ma wrostow ani krostek. Jedynie maszynka golę te wrażliwsze juz miejsca.

-------------ed'it by drapaka-------------
Proszę używać opcji "zmień" jeżeli chcesz coś dodać. Nie pisz pos rząd kilku postów, postaraj sie zawierac wszystko w jednym poście

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2