Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Nie Maj 18, 2008 8:46 pm Temat postu: |
|
|
nie no spoko, tylko że jak zaczynasz brać przed okresem, w trakcie cyklu to skuteczność tego opakowania może nie być pełna... _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Syntia
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Maj 19, 2008 1:42 pm Temat postu: |
|
|
Mam tylko jeszcze ostatnie pytanie czy powinnam zrobic przerwe w zarzywaniu i poczekac na krwawienie po czym zaczac brac od nowa?? DZIEKUJE BARDZO EMILKO za cierpliwosc i odpowiedz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Maj 19, 2008 3:22 pm Temat postu: |
|
|
myślę, że normalnie powinnaś zrobić przerwę i 8mego dnia rozpocząć nowe opakowanie i to opakowanie już będzie całkowicie bezpieczne _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Syntia
|
Wysłany: Czw Maj 22, 2008 3:03 pm Temat postu: |
|
|
Witam Emilko dziekuje za wszystko bardzo mi pomoglas dzisiaj dostalam ,,okres" bardzo sie ciesze ze nie jestem w ciazy POZDRAWIAM CIE MOCNO I GORACO |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Maj 22, 2008 3:11 pm Temat postu: |
|
|
zaraz zaraz, chwilka - a przy której jesteś tabletce? bo wydawało mi się, że przerwę powinnaś zacząć dopiero 31 maja... _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Syntia
|
Wysłany: Czw Maj 22, 2008 5:50 pm Temat postu: |
|
|
ja przestalam brac terz tabletki i zaczne po 8 dniach . a to jest juz 4 dzien jak nie biore czyli za cztery dni mam zaczac nowe opakowanie ?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Maj 22, 2008 11:20 pm Temat postu: |
|
|
a czemu przerwałaś? tak się nie robi!
teraz to już nie wiem.. zacznij brać kolejne opakowanie ósmego dnia od zrobienia przerwy czyli 4tego dnia od dzisiaj licząc _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
majlo13
|
Wysłany: Sro Maj 28, 2008 8:08 pm Temat postu: Brak krwawienia po 3cim opakowaniu |
|
|
Błagam pomóżcie niewiem co robić.od 3miesięcy biorę tabletki jasmin w czwartek wzięłam ostatnią tabletkę i do dzisiaj (6dni)nie mam okresu..co się dzieje???tabletki biore regularnie otej samej porze mialam jeden przypadek gdyż z poprzedniej paczki wjednym dniu wzięłąm dwie tabletki naraz,ale do końca opakowania mialam 3szt. co mam robic czy jeste, w ciąży??? prosze o szybką radę
-----edited by emilka-----
przeniosłam temat do innego działu i zmieniłam tytuł |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Maj 28, 2008 11:30 pm Temat postu: Re: brak miesiączki pomóżcie |
|
|
te 2 tabletki wzięłaś dlatego, że zapomniałaś jednej czy po prostu "od tak". bo to ważne. najniebezpieczniejsze jest zapomnienie tabletki z końca lub początku opakowania. przy poprzednich opakowaniach krwawienie wystepowało w którym dniu przerwy? _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
majlo13
|
Wysłany: Czw Maj 29, 2008 8:43 am Temat postu: ... |
|
|
tabletki wzielam dwie naraz tak poiprostu z rozpędu najpierw jedna i za chwile druga bo myslalam ze jeszcze nie wzielam... miesiaczke zazwyczaj dostaje w 3dniu przerwy i trwa 2-3dni. dzisiaj zrobilam terst ciazowy wyszlo ze nie jestem wciaży a nadal nie mam okresu.czasem biała wydzielina sie nasuwa.jutro tzn wpiatek powinnam wziasc tablete z nowego opakowania??czy brać ją jak nie mialam okresu??czy przerwac branie tabletek?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|