Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Wto Maj 19, 2009 1:28 pm Temat postu: |
|
|
1. dobrze zrobiłaś, bo może masz uczulenie na tą maść
2. nie było takiej potrzeby
a probiotyki dla kobiet bierzesz na florę bakteryjną? _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
|
Wysłany: Wto Maj 19, 2009 1:42 pm Temat postu: |
|
|
dzisiaj znalazlam w lodowce jakies tabletki z kwasem mlekowym wiec wzielam przy sniadaniu jedna, a tak to jem activie i jogurty teraz. A zazwyczaj to nie jadam jogurtow ani nic. Ostatni raz mialam zapalenie pochwy ponad rok temu, biore tabletki anty., wiem ze to zmienia flore bakteryjna, a sperma kwasowosc, ale nie bralam zadnych probiotykow ale chyba zaczne brac : )
A mam jeszcze pytanko, skoro dzisiaj wzial ta podwojna dawke, to mam isc do lekarza spytac sie czy ma mu przepisac jeszcze tych tabletek?
Bo bral tak:
sob 1, niedz 1, pon 1, wt 2, i zostaly mu tylko 2 tabletki.. to nie za malo? _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Maj 19, 2009 3:27 pm Temat postu: |
|
|
tabletki z bakteriami kwasu mlekowego nie samym kwasem przy tabletkach anty jest się bardziej podatnym na infekcje, czasami naprawdę warto zainwestować np. w lacibios femina
co do pytania myślę, że nic się stać nie powinno i nie potrzeba więcej. to silny i dość skuteczny lek _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Maj 19, 2009 3:30 pm Temat postu: |
|
|
A po jakim czasie mozemy znowu wspolzyc? _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Maj 19, 2009 5:51 pm Temat postu: |
|
|
najlepiej wstrzymać się jeszcze tydzień po zakończeniu leczenia :/ _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kornik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Sro Maj 20, 2009 2:45 pm Temat postu: |
|
|
padło na forum pytanie, czy można "awansować" z grupą cytologii, więc odpowiem z własnego doświadczenia, że można w 2007 roku wyszła mi grupa II (nie współżyłam wtedy), a w tym roku przy regularnym współżyciu grupa I. Ale nie wiem co mogło spowodować taką zmianę _________________ Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Maj 20, 2009 10:33 pm Temat postu: |
|
|
No to fajnie Ci Korniku
a czy mam sie przejmowac tym, ze od tych kilku dni co biore flumycon mam straszne problemy gastryczne? jeden dzien mialam biegunke, a tak to non stop boli mnie brzuch, mam gazy i takie mdlosci ze ratuj sie kto moze :/
Do tego bola mnie obydwa jajniki. Czy mozliwe jest ze drozdzyca i je zaatakowala? Bo podobno ona reszte narzadow rodnych tez atakuje.. _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Maj 20, 2009 11:09 pm Temat postu: |
|
|
czasami tak się zdarza, ale zwykle przy długotrwale nieleczonej, więc wątpię. a co do problemów gastrycznych, to możliwe. flukonazol źle wpływa na wątrobe _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Maj 24, 2009 3:47 pm Temat postu: |
|
|
Nasunelo mi sie kolejne pytanie. W srode wieczorem jade nad jeziorko, uzylam juz tych 3ch globulek, smaruje sie kremikiem od tygodnia, mysle ze jestem juz wyleczona ale kremik jeszcze smaruje raz na jakis czas bo wiem ze grzyby sie ciezko leczy..
... 1) czy mam stosowac probiotyk dopochwowy czy zwykle tabletki?
2) czy do srody wszystko bedzie ok i bede mogla plywac w jeziorku? bo wiem ze wszystko tam w pochwie wraca do normy w 72h chyba.. akurat 3 dni ;> _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Maj 24, 2009 4:28 pm Temat postu: |
|
|
1). lepiej probiotyk doustny, zwłaszcza że jedziesz nad jeziorko, więc też wygodniej
2). myślę, że spokojnie niemniej nie przesiaduj w mokrym kostiumie za długo i dbaj o higienę _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|