Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gosia85 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 08, 2009 8:19 pm Temat postu: |
|
|
wiesz po czym ja poznaję dobrego lekarza?
po tym, że tak samo dobrze traktuje pacjentów- obojętnie czy chodzą do niego prywatnie czy państwowo.
przykładowo- moja siostra chodziła do ginekologa przez całą ciążę- prywatnie. podobno dobry lekarz.
był przy porodzie i konował (nie umiem nazwać go inaczej) przeoczył że zostało pół łożyska- sorry ale jak to jest możliwe?? przez to moja siostra po kilku dniach dostała krwotoku- lekarze z pogotowia przyjechali natychmiast- w szpitalu powiedziano jej, że ledwo ją odratowali. jeszcze chwila i byłoby po niej. ;/
moja mama trafiła na dobrą ginekolog. chodzą do niej też moje siostry i bratowa- państwowo. lekarka jest naprawdę w porządku. dlatego właśnie ją wybrałam. i nie przeszkadza mi to, że chodzę do niej prywatnie. bo wiem, że to czy jej płacę czy nie nie wpływa na jakość jej "usług" i podejście do pacjenta.
może Twoja lekarka miała powody żeby nie przepisywać Ci tabletek. jeśli jednak nie jesteś zadowolona z jej opieki to zmień lekarkę.
poza tym- nie zapytałaś jej czemu bada Cię normalnie a nie przez odbyt?
dobra, kończę już tego offtopa |
|
Powrót do góry |
|
|
|
forumkowiczka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 09, 2009 11:03 am Temat postu: |
|
|
Ale nie uwazacie ze powinno mi to wszystko wytlumaczyc?> a nie wystawic z recepta? Pierwsza wizyta niestety nie nalezy do udanych i mile wspominanych...moze przy nastepnej bedzie lepie.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
forumkowiczka
|
Wysłany: Sro Kwi 15, 2009 8:55 am Temat postu: |
|
|
Właśnie dzisiaj wybieram się na kolejną wizytę. Zastanawiam się czy inny lekarz postawi taką samą diagnozę czy może okaże się, że byłam całkowicie zdrowa...
Nie długo zbliża mi się okres,chciałabym dostać tabletki antykoncepcyjne ale już sama nie wiem czy to możliwe... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gosia85 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 16, 2009 8:22 pm Temat postu: |
|
|
co powiedział lekarz? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
forumkowiczka
|
Wysłany: Czw Kwi 16, 2009 10:49 pm Temat postu: |
|
|
wizyta odwołana..... ;// jestem zirytowana |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Kwi 17, 2009 9:00 am Temat postu: |
|
|
dlaczego? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
forumkowiczka
|
Wysłany: Pią Kwi 17, 2009 9:22 am Temat postu: |
|
|
lekarka musiała nagle wyjechać. po przyjściu do przychodni zastałam jedynie kartkę na drzwiach...także wizyta przede mna...to oczekiwanie jest najgorsze |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Kwi 17, 2009 3:43 pm Temat postu: |
|
|
o jaaa.... wspołczuje kolejne oczekiwanie= kolejny stres ale bedzie dobrze napewno _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
forumkowiczka
|
Wysłany: Pią Kwi 17, 2009 5:02 pm Temat postu: |
|
|
Mam nadzieje. Bylam dzisiaj u internisty i dostalam skierowanie na ogolne badania. Nie zapytalam czy wypisze mi takie, na zmierzenie poziomu hormonó i teraz zaluje... z takim wynikiem o wiele latwiej byloby mi dopasowac tabletki,prawda? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
|
Wysłany: Wto Maj 19, 2009 11:26 am Temat postu: |
|
|
To teraz ja mam problem..
Mam drozdzyce pochwy, dostalam globulki clotrimazolum, ja i moj chlopak mamy brac tabletki flumycon 1 dziennie przez 7 dni, no i ja dostalam masc travocort.. i mam 2 problemy..
1) smarowalam sie travocortem przez dwa dni i jak w ulotce jest napisane ze zmniejsza swedzenie i pieczenie - tak u mnie zaraz po posmarowaniu tym swinstwem nasila sie strasznie pieczenie i swedzenie ze nie wyrabiam..dobrze ze zapopiegawczo sobie kupilam krem clotrimazolum na ktory zamienlam dotychczasowy. czy dobrze zrobilam?
2) W sobote zaczelismy brac tabletki. Moj chlopak w sobote wzial wieczorem, w niedziele tez, w poniedzialek o 11 bo wieczorem poszedl z klasa swietowac i wypil 5 czy 6 duzych piw ktore przeciez maja full drozdzy. Kazalam mu dlatego dzisiaj o 11 wziac podwojna dawke tego leku, czy to byl dobry pomysl? _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|