Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

zapalenie pochwy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gosia85
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach

PostWysłany: Sro Kwi 08, 2009 8:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiesz po czym ja poznaję dobrego lekarza?
po tym, że tak samo dobrze traktuje pacjentów- obojętnie czy chodzą do niego prywatnie czy państwowo.
przykładowo- moja siostra chodziła do ginekologa przez całą ciążę- prywatnie. podobno dobry lekarz.
był przy porodzie i konował (nie umiem nazwać go inaczej) przeoczył że zostało pół łożyska- sorry ale jak to jest możliwe?? przez to moja siostra po kilku dniach dostała krwotoku- lekarze z pogotowia przyjechali natychmiast- w szpitalu powiedziano jej, że ledwo ją odratowali. jeszcze chwila i byłoby po niej. ;/
moja mama trafiła na dobrą ginekolog. chodzą do niej też moje siostry i bratowa- państwowo. lekarka jest naprawdę w porządku. dlatego właśnie ją wybrałam. i nie przeszkadza mi to, że chodzę do niej prywatnie. bo wiem, że to czy jej płacę czy nie nie wpływa na jakość jej "usług" i podejście do pacjenta.

może Twoja lekarka miała powody żeby nie przepisywać Ci tabletek. jeśli jednak nie jesteś zadowolona z jej opieki to zmień lekarkę.
poza tym- nie zapytałaś jej czemu bada Cię normalnie a nie przez odbyt?
dobra, kończę już tego offtopa Mr. Green
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
forumkowiczka

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Kwi 09, 2009 11:03 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale nie uwazacie ze powinno mi to wszystko wytlumaczyc?> a nie wystawic z recepta? Pierwsza wizyta niestety nie nalezy do udanych i mile wspominanych...moze przy nastepnej bedzie lepie..
Powrót do góry
forumkowiczka

PostWysłany: Sro Kwi 15, 2009 8:55 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Właśnie dzisiaj wybieram się na kolejną wizytę. Zastanawiam się czy inny lekarz postawi taką samą diagnozę czy może okaże się, że byłam całkowicie zdrowa...

Nie długo zbliża mi się okres,chciałabym dostać tabletki antykoncepcyjne ale już sama nie wiem czy to możliwe...
Powrót do góry
Gosia85
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach

PostWysłany: Czw Kwi 16, 2009 8:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

co powiedział lekarz?
Powrót do góry
forumkowiczka

PostWysłany: Czw Kwi 16, 2009 10:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wizyta odwołana..... ;// jestem zirytowana
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Kwi 17, 2009 9:00 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dlaczego? Rolling Eyes

Powrót do góry
forumkowiczka

PostWysłany: Pią Kwi 17, 2009 9:22 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lekarka musiała nagle wyjechać. po przyjściu do przychodni zastałam jedynie kartkę na drzwiach...także wizyta przede mna...to oczekiwanie jest najgorsze
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Kwi 17, 2009 3:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

o jaaa.... wspołczuje Sad kolejne oczekiwanie= kolejny stres Sad ale bedzie dobrze Smile napewno

Powrót do góry
forumkowiczka

PostWysłany: Pią Kwi 17, 2009 5:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam nadzieje. Bylam dzisiaj u internisty i dostalam skierowanie na ogolne badania. Nie zapytalam czy wypisze mi takie, na zmierzenie poziomu hormonó i teraz zaluje... z takim wynikiem o wiele latwiej byloby mi dopasowac tabletki,prawda?
Powrót do góry
fasolka
Przyjaciel forum

Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach

PostWysłany: Wto Maj 19, 2009 11:26 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To teraz ja mam problem..

Mam drozdzyce pochwy, dostalam globulki clotrimazolum, ja i moj chlopak mamy brac tabletki flumycon 1 dziennie przez 7 dni, no i ja dostalam masc travocort.. i mam 2 problemy..

1) smarowalam sie travocortem przez dwa dni i jak w ulotce jest napisane ze zmniejsza swedzenie i pieczenie - tak u mnie zaraz po posmarowaniu tym swinstwem nasila sie strasznie pieczenie i swedzenie ze nie wyrabiam..dobrze ze zapopiegawczo sobie kupilam krem clotrimazolum na ktory zamienlam dotychczasowy. czy dobrze zrobilam?

2) W sobote zaczelismy brac tabletki. Moj chlopak w sobote wzial wieczorem, w niedziele tez, w poniedzialek o 11 bo wieczorem poszedl z klasa swietowac i wypil 5 czy 6 duzych piw ktore przeciez maja full drozdzy. Kazalam mu dlatego dzisiaj o 11 wziac podwojna dawke tego leku, czy to byl dobry pomysl?
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Następny
Strona 12 z 16