Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
moni123
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Wrz 02, 2009 1:14 pm Temat postu: |
|
|
witam wszystkich,
mam b.wazne pytanie co sie stanie jak sie przyjmie taki zastrzyk będąc w ciąży ?? moja kolezank sie zalamala, jest prawdopodobieństwo ze dostala wlasnie taki zastrzyk bedac w ciazy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
|
Wysłany: Sro Wrz 02, 2009 2:06 pm Temat postu: |
|
|
co za idiota lekarz robi zastrzyki tak o bez sprawdzenia czy pacjentka jest w ciazy? _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sro Wrz 02, 2009 2:40 pm Temat postu: |
|
|
jeżeli, to był zastrzyk z progesteronem (a podejrzewam, że tak), to nie powinno się nic złego wydarzyć _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
beja83
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Wrz 02, 2009 11:21 pm Temat postu: |
|
|
tez dostalam zastrzyk po" przepisany niby na ewentualna ciaze . od 4 tyg mam plamienia. test w dniu miesiaczki spodziewanej negatywny teraz nie wiem jakos sie boje tak zrobic jak isc do gila. czy po zazyciu depo mozna byc w ciazy???? pomózcie
Dodano po 2 minutach:
czy wogole w tym roku ktos tu odwiedzał???? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Czw Wrz 03, 2009 9:34 am Temat postu: |
|
|
Owszem...Wystarczy spojrzeć na daty postów...Nikt nie ma obowiązku siedzenia na forum 24/h więc czekaj spokojnie na odpowiedź...
Skoro boisz się iść do ginekologa to idź zrobić test z krwi...On da100% pewności...Kosztuje ok 30 zł, wykonasz go w każdym laboratorium... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|