Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kamill
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Mar 13, 2007 9:17 pm Temat postu: Zmiana koloru oczu? |
|
|
Czy jest mozliwe ze zmienil mi sie kolor oczu ? we wszystkich dokumentach , ma wszystkich zdjeciach z dziecinstwa mam niebieskie oczy , takze rodzina uwaza ze mialem niebieski kolor oczu ... przez kilka lat kolor moich oczu sie zmienial , teraz mam zielone , mam 18 lat , czy jest mozliwe ze kolor zmienił mi sie w wieku dojrzewania ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
dobry_duszek
|
Wysłany: Wto Mar 13, 2007 10:03 pm Temat postu: zmiana koloru oczu ? |
|
|
Wydaje mi sie, ze to mozliwe,ale oczywiscie to tylko moje zdanie. Mnie sie kolor zmienil z zielonych na popielato-niebieski Skoro noworodki zaraz po urodzeniu maja niebieski oczka a pozniej ich kolor sie zmienia to w trakcie dojrzewania tez to chyba mozliwe. Kolor oczu zalezy od pigmentu w nich zawartego z niebieskiego do zielonego az tak dalekiej drogi nie ma |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kamill
|
Wysłany: Wto Mar 13, 2007 10:51 pm Temat postu: |
|
|
hmm no to dobrze myslalem ze jestem jakis inny , bo nigdy o takim czyms nie slyszalem , ale dzieki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Sro Mar 14, 2007 4:01 pm Temat postu: |
|
|
poza tym w zależności od rodzaju światła, kolor oczu może wydawać się różny:) to tak poprostu, dla ciekawości _________________ miłość uskrzydla, uczy latać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kamill
|
Wysłany: Sro Mar 14, 2007 5:39 pm Temat postu: |
|
|
neee noo , to ze w swietle to wiem ale chodzi o to ze ogolnie maja teraz kolor zielony |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Pią Mar 16, 2007 5:54 pm Temat postu: |
|
|
Miałam brązowe, a robią się coraz bardziej zielone. _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kamill
|
Wysłany: Pią Mar 16, 2007 7:51 pm Temat postu: |
|
|
no to fajnie ciesz sie , bo fajne takie cos , mi sie moge niebieskie nie podobały , a teraz jak sa zielone to juz mi sie podobają i innym tez |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Shaomie
|
Wysłany: Nie Lut 15, 2009 3:56 pm Temat postu: |
|
|
Hej, ja mam takie dziwne pytanie, bo jeszcze sie z niczym takim nie spotkałam.. a ciekawi mnie wasza opinia. Mam dziwny kolor oczu, ponieważ mam 3 zmieszane kolory - zielony - szary - brązowy. Z dziwnych powodów kolor oczu bardzo szybko mi sie zmienia i nie zależy od światła.. jak wkurzam sie to źrenica mi pulsuje albo rozlewa sie na całe oko i mam czarne oczka :p.. co więcej.. pod tym samym kątem, w tym samym świetle kolor potrafi mi się zmienić... bardzo różnie np. w złoty albo bursztynowy albo zielony etc... czasami maksymalnie pomieszany włącznie z czerwonym kolorem... jakieś pomysły? Bo ja się poddaje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ariva
|
Wysłany: Wto Mar 10, 2009 3:20 pm Temat postu: |
|
|
Help! Mi się zmienia z dnia na dzień. Dzisiaj to nawet miałam takie lekko niebieskawe i trochę żółte a 15 minut niecałe potem mam bardzo żółte jak moja kotka O_o A wczoraj miałam bardzo ładne zielone!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lesia
|
Wysłany: Pon Mar 16, 2009 4:38 pm Temat postu: |
|
|
a ja mam różowe |