Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Lip 13, 2007 4:28 pm Temat postu: |
|
|
zgadzam sie nie ma mowy zeby po 8h plemniki były dalej zywe heh _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
hanes
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Lip 14, 2007 10:50 pm Temat postu: |
|
|
karioka tak dla sprostowania to ta niby sperma o której mówiłem to była mastka Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nika3377
|
Wysłany: Pon Lip 23, 2007 12:16 pm Temat postu: czy w moczu sa plemnik? |
|
|
hey wszystkim mam pytanie slyszalam zemocz wyplukje cewke moczowa z plemnikow czy jednak bez wczesniejszego stosunku moj chlopak normalnie odd mocz a potem bedziemnie iescil rekato czy jest ryzyko ciazy czy w normalnym moczu sajakies plemnki zdolne do zaplodnienia? i jeszcze jedno czy na suchym czlonku sa jakies plemniki czy jesli moj chlopknp poprawi swoje narzady ktore sa suchea potem bedzie mnie zabawial reka nawt dni plodneto czy jestryzyko ciazy z gory dziekujeza odp |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pon Lip 23, 2007 12:22 pm Temat postu: |
|
|
w moczy nie ma plemnikow nawet jezeli doszlo do wytrysku a potem facet oddal mocz to plemniki gina bo to jest zupelnie inne srodowisko... a zeby plemnik przezyl musi miec skladniki odzywcze ze spermy
a co do drugiego pytania to jezeli chlopak sie spozcil i na czlonku zostala sperma , wytarl ja reka a potem odrazu zaczol cie pisecic to jest ryzyko ale w niewliekim % bo musi tu zadzialac wiele czynnikow zeby doszlo jednak do zaplodnienia - dni plodne, wieksza ilosc spermy, plemniki musza byc jeszcze zywotne i dostac sie do kanalu szyjki macicy.... a jezeli czlonek byl suchy, nie bylo wytrysku wcale to nie ma sie co bac
mam nadzieje ze troche ci wyjasnilam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zenek21
|
Wysłany: Sro Lip 25, 2007 1:32 pm Temat postu: Kilka pytań od Laika;) |
|
|
Witam mam kilka nietypowych pytań zapewne większość nich można znaleźć na tym forum ale chce zebrać je w jedno;) a więc tak(w każdej sytuacji zakładajmy dni najbardziej płodne u dziewczyny):
1. Jak długo żyją plemniki poza ciałem mężczyzny to znaczy jak długo są zdolne do zapłodnienia gdy np były na ręce i nie została ona wymyta lecz wyłącznie wytarta.
2. Czy woda z mydłem niszczy kompletnie plemniki oraz ich zdolność do zapłodnienia?
3. Czy jeśli mężczyzna miał swoją spermę w ustach( np po pocałunku po sex oralny z kobieta i sie całowali to czy jeśli ona mu ją "przeniosła" może on ją zapłodnić przez odwzajemnione pieszczoty "dolnych sfer"? ewentualnie żeby temu zapobiec wystarczy wymycie ząbków?
4. Czy gdy mężczyzna jest w prezerwatywie i się "przytula" do dziewczyny która jest w samych majteczkach oraz ma dni płodne jest jakakolwiek możliwość zapłodnienia? nawet jeśli prezerwatywa pęknie a on nie będzie miał wytrysku(chodzi mi o ten płyn przed wytryskiem czy jest "groźny" jeśli będzie np na majteczkach dziewczyny)
Wszystkim zainteresowanym serdecznie dziękuję i proszę o odpowiedzi;) tylko takie prawdziwe szczere i porządne gdyż pytam się także w porządny sposób Pozdrawiam wssytkich zainteresowanych!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Lip 25, 2007 1:44 pm Temat postu: |
|
|
zenek21 wiec tak:
ad.1-> na rece plemniki zyja bardzo krotko bo nie maja odp. srodowiska by przetrwac...daje ok.2min -potem gina. Jedynie w drogach rodnych kobiety sa w stanie przezyc 2-5dni,pod warunkiem ze ma dni płodne
ad.2-> oczywiscie ze woda z mydłem niszczy plemniki. Tak jak pisałam wyzej jedyne co im potrzebne by przezyc to sluz kobiecy
ad.3-> nie rozumiem stwierdzenia" Czy jeśli mężczyzna miał swoją spermę w ustach" jak to swoja sperme?to chyba kobieta jak juz powinna ja miec a nie facet rozumiem ze chodzi Ci czy podczas pieszczenia intymnych sfer majac w ustach sperme mozna zapłodnic kobiete?- odpowiedz brzmi NIE przez zoładek do serca- owszem ale nie do komorki jajowej hehee nawet nie trzeba myc zebow bo i tak nie dojdzie do zapłodnienia
ad.4-> nie ma mozliwosci zajscia w ciaze,gdy kobieta ma na sobie bielizne a facet gumke! niby jak?własnie dlatego je stworzono by nie dopuscic do takich styuacji. Co do peknietej gumki- jesli nie doszedł w niej do konca to mimo dni płodnych w ciazy nie powinna byc. A w płynie o ktorym piszesz pojawiaja sie plemniki tylko przed samym wytrsykiem,wczesniej nie- jest to płyn z prostaty.
mam nadzieje ze troszke wiecej juz wiesz na ten temat. pzdr. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
zenek21
|
Wysłany: Sro Lip 25, 2007 3:14 pm Temat postu: |
|
|
Dziękuję bardzo za wyczerpującą odpowiedz;) tak co do pytania z "plemnikami w ustach" to chodzilo mi o to: kobieta pieści oralnie mężczyznę, on ma wytrysk, następnie się całują i przez to u mężczyzny w ustach też znajduje się sperma(przeniesiona przez kobietę), poźniej on pieści oralnie kobietę... dziękuję za odpowiedz;) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Lip 25, 2007 3:44 pm Temat postu: |
|
|
Co do tego pytania z ostatniego postu: nie możliwe jest coś takiego. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sro Lip 25, 2007 7:49 pm Temat postu: |
|
|
huh... nie ma to jak "wymyslac" nowe mozliwosci zaplodnienia wystarczy troche pomyslec
no ale kto pyta nie bladzi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zenek21
|
Wysłany: Nie Lip 29, 2007 3:17 pm Temat postu: |
|
|
mam jeszcze jedno pytanie;) czy np takie nawilżane chusteczki po wytarciu spermy niszczą plemniki jak np miało się je na ręce? Może znacie jakieś środki co można mieć przy sobie (np żeby po zabawie w lesie:D) doprowadzić się do porządku?
Odpiszcie prosze:)
i z tego co wnioskuje to kobieta polykajac sperme nie ma mozliwosci zaplodnienia no nie?
---edit by emilka---
jeśli chcesz coś dodać, użyj opcji "zmień" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|