Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Sie 01, 2007 1:37 pm Temat postu: |
|
|
tak jesli nie ma wytrysku to nic nie stanie sie mozesz byc spokojna gorzej by było jeslibyscie sie kochali bez zabezp. i nastapił wytrysk wewnatrz .Wtedy jest szansa a tak ..spij spokojnie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Dżamaja
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Sie 01, 2007 5:56 pm Temat postu: |
|
|
to teraz ja mam pytanie:
czy istnieje prawdopodobieństwo zapłodnienia, kiedy np. chłopak najpierw dotknął mnie, następnie swojego członka, a później ponownie tą samą reką pieścił by mnie ?nie wiem, czy akurat wtedy było coś na członku, jednak niekiedy czuję, kiedy na samym początku wycieka pewien płyn w małych ilościach. czy może on zawierać plemniki ? dzień - raczej niepłodny bo 25 z 32dniowego cyklu. z obliczeń wyszło, że niepłodny.
do wytrysku doszło dużo później, a po nim nie mieliśmy kontaktu. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sro Sie 01, 2007 6:01 pm Temat postu: |
|
|
moim zdaniem w takiej sytuacji nie może dojść do zapłodnienia. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sro Sie 01, 2007 7:41 pm Temat postu: |
|
|
Zgadzam sie z kolezanka ale uwazajcie bo przy dniach płodnych i owulacji moze byc roznie w płynie nie ma plemnikow,to podniecenie pochodzace z prostaty..plemniki pojawiaja sie dopiero przed samym wytryskiem, a u Was nastapił on nieco pozniej wiec gowa do gory _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Dżamaja
|
Wysłany: Sro Sie 01, 2007 8:46 pm Temat postu: |
|
|
+ jeszcze oblizał rękę.
hmm, dodam jeszcze, że potym, co było - pare dni później dostałam okres ;>
teraz czekam na kolejny, bo to miało miejsce miesiąc temu. nie wiem czemu - poporstu teraz się zamartwiam, czy mi się długo spóźni czy coś. czy ja za dużo myślę ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sro Sie 01, 2007 9:17 pm Temat postu: |
|
|
oblizał reke moze nie bede komentowac
Skoro dostałas okres to nie masz powodu do niepokoju! i nie stresuj sie tak,kolejny tez napewno bedzie pzdr. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Dżamaja
|
Wysłany: Sro Sie 01, 2007 9:20 pm Temat postu: |
|
|
wiem, ja tez tego nie skomentuję
Dziękuję bardzo za informację!
pozdrawiam serdecznie:)
dzisiaj 32 drugi cyklu, a okresu nie widać
martwię się... ja jestem panikarą, ale martwię się. poprzedni okres był normalny - taki jak każdy [po tym małym 'szaleństwie']. trwał chyba 5 dni, normalne - nawet powiedziałabym większe troche bóle, obfite krwawienie...
strasznie się zamartwiam... mierzyłam sobie temteraturę i jest ok. 37 stopni słyszałam jednak, że niekiedy temperatura po owulacji utrzymuje się nawet do ostatniego dnia przed dostaniem miesiączki. czy to prawda ?
żeby się uspokoić, mówię sobie jak było. przecież to były dni niepłodne[bo 25 dzień z 32, to wyszło, że niepłodne], dostałam normalny okres, do wytrysku było jeszcze dalekooooo, napewno nie dotykał mnie ze spermą na palcach, bo juz po wytrysku nie mieliśmy kontaktu, tylio ta wydzielina, preejakulat? poza tym nie odrazu mnie dotykał, ale jak już to zrobił do głeboko ehm:(
a czy temeratura może się podnieść np. z nerwów?
ps cykle mam nieregularne
---edit by Wind_of_hope---
Staraj się nie pisać kilku tematów pod rząd. Jeżeli chcesz coś dodać, użyj opcji "zmień" jest w prawym górnym rogu każdego twojego posta |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Nie Sie 05, 2007 12:45 pm Temat postu: |
|
|
Dżamajasama napisałas ze nie doszło wewnatrz do wytrysku a co najwazniejsze miałas dni niepłodne. Moze zazywasz jakies antybiotyki lub za bardzo sie stresujesz? to ma ogromny wpływ na opoznienie okresu. Radze sie zrelaxowac i nie zadreczac. Przy cyklach nieregularnych jest szansa zajscia w ciaze,ale od razu po okresie lub w trakcie. Wydaje mi sie ze to dotyczy kobiet ktore maja bardzo krotkie cykle. Twoj ile trwa?30 czy wiecej?
pzdr. nie martw sie tak! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Dżamaja
|
Wysłany: Nie Sie 05, 2007 1:00 pm Temat postu: |
|
|
Tak, do wytrysku nie doszło wewnątrz na 100%, no a z obliczeń wyszło, że to dni niepłodne. Nie zażywam żadnych antybiotyków, a stresuję się OGROMNIE chyba już od tygodnia... Od jakiś 3 dni płaczę bo się tak zamartwiam. Wiem, że stres może to tylko dodatkowo opóźnić, ale ja jestem straszną panikarą. Raczej nie mam krótkich cykli, zdarzyło mi się to jakieś dwa razy - jeden 24 dni a drugi 25. Ale wydaje mi się, że te dwa wczesne cykle były spowodowane stresem przez testami. Ale ta cała zabawa była w cyklu 32 dniowym, w 25 dniu. Tydzień później dostałam normalny okres. Co do ogólnej długości cykli to zazwyczaj mam więcej 30 dni, ale trudno to powiedzieć.
ehhh zaraz normalnie oszaleję |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Nie Sie 05, 2007 2:03 pm Temat postu: |
|
|
Dżamaja ee to na bank przez stes...masz zbyt długie cykle zeby wogole podejrzewac ciaze spokojnie wszystko jest dobrze. Moze zrob test dla spokoju? chociaz wg mnie nie ma po co za bardzo to przezywasz,rozumiem Cie doskonale-sama kiedys przezywałam kazde opoznienie ale poznałam swoj organizm i teraz wiem co i jak i nie martwie sie musisz nauczyc sie kiedy masz dni płodne,owulacje i niepłodne i zobaczysz ze dzieki tej wiedzy bedziesz spokojniejsza,a nie przy kazdym nastepnym opoznieniu bedziesz panikowac czy nie doszlo do wytrysku itp. pozdrofffki _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|