Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Paź 02, 2011 10:12 pm Temat postu: |
|
|
ok dzieki juz rozumiem.
a jak jest z beta?
pokazuje np norme dla 7tc a z om wyjdzie 8.. i komu wierzyc? czy to raczej sie pokrywa? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Pon Paź 03, 2011 8:57 am Temat postu: |
|
|
Beta ma bardzo szeroki zakres wartości. JA bym się nią szczególnie nie przejmowała. Jeśli chcesz to robisz na początku a później już nie bo i po co? No oczywiście zakładając ,że nic się ie dzieje. _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
sorobik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Mar 05, 2012 3:56 pm Temat postu: |
|
|
Hej dziewczyny wlasnie wrocilam z badania do. pochwowego u ginekologa ktory powiedzial ze ciiazy nie ma natomiast sa torbiele, jednak mam objawy ciazy brak okresu, spory brzuch a jest dosyc szczupla no i czuje jak ciagle cos sie przemieszcza w moim brzuchu, dodatkowo bole glowy wrazliwe dziasla do tego stopnia ze nie moge myc zebow, urosly mi piersi no i oczywiszcie przed spodziewana owulacja bolaly jak cholera, takze od dluzszego czasu mam sluz ktory wyglada na bialy serkowaty ,: czy lakarz mogl sie pomylic? prosze o odpowiedz nie wiem co mam m,yslec |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Pon Mar 05, 2012 5:30 pm Temat postu: |
|
|
Po pierwsze kiedy był ostatni okres. Po drugie objawy nie są potwierdzeniem ciąży a usg... _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|