Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

13 tydzień ciąży, czy lekarz mógł się pomylić?

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Paź 02, 2011 10:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ok dzieki Smile juz rozumiem.
a jak jest z beta?
pokazuje np norme dla 7tc a z om wyjdzie 8.. Rolling Eyes i komu wierzyc? czy to raczej sie pokrywa?

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pon Paź 03, 2011 8:57 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Beta ma bardzo szeroki zakres wartości. JA bym się nią szczególnie nie przejmowała. Jeśli chcesz to robisz na początku a później już nie bo i po co? No oczywiście zakładając ,że nic się ie dzieje.

Powrót do góry
sorobik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Mar 05, 2012 3:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej dziewczyny wlasnie wrocilam z badania do. pochwowego u ginekologa ktory powiedzial ze ciiazy nie ma natomiast sa torbiele, jednak mam objawy ciazy brak okresu, spory brzuch a jest dosyc szczupla no i czuje jak ciagle cos sie przemieszcza w moim brzuchu, dodatkowo bole glowy wrazliwe dziasla do tego stopnia ze nie moge myc zebow, urosly mi piersi no i oczywiszcie przed spodziewana owulacja bolaly jak cholera, takze od dluzszego czasu mam sluz ktory wyglada na bialy serkowaty ,Sad:Sad czy lakarz mogl sie pomylic? prosze o odpowiedz nie wiem co mam m,yslec
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pon Mar 05, 2012 5:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Po pierwsze kiedy był ostatni okres. Po drugie objawy nie są potwierdzeniem ciąży a usg...

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3