Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Alkohol wciąga - temat zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 15, 16, 17, 18, 19  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Nałogi
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
karmela99

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Lut 17, 2015 11:59 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja wysyłałam męza na odwyk, niestety mało dało. Dopiero trudniejsza sytuacja w rodzinie sprawiła, że zmienił nastawienie do zycia. Teraz bedziemy jeszcze brac udzial w szkoleniu mistrza motywacji [zakaz umieszczania linków] moze komus rowniez pomoze takie szkolenie w nabraniu energii
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
galos

PostWysłany: Wto Lut 24, 2015 2:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mój były współlokator codziennie po powrocie z pracy pił po kilka piw. Kiedy jednego dnia tego nie zrobił, leżał w łóżku blady z gorączką. Takie rzeczy się właśnie dzieją, kiedy się za dużo pije
Powrót do góry
lenabratel

PostWysłany: Wto Maj 19, 2015 9:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Najgorsze, że ciężko ocenić kiedy zaczyna się problem...
Powrót do góry
cascada

PostWysłany: Pon Cze 08, 2015 7:03 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to jeden z najbardziej zdradliwych nalogow Sad
Powrót do góry
pokorny

PostWysłany: Wto Cze 09, 2015 3:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cóż nie oszukujmy się, alkohol do ciężki narkotyk to co rózni go od innych tego typu używek to duże rozpoznanie w społeczeństwie a przez to wykształcono w ów społeczeństwie dużo samokontroli w kwestii alkoholu.
Powrót do góry
klaudyna5

PostWysłany: Wto Cze 16, 2015 2:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Niestety chociażby jedna puszka piwa co dziennie może doprowadzić do nałogu. I nie można mówić, że od jednego piwa nic nam się nie stanie. Choroba alkoholowa wkracza w nasze życie bardzo niewinnie a może mieć ogromne konsekwencje.
Powrót do góry
bartoszokarek

PostWysłany: Czw Lip 09, 2015 1:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja jestem z małej miejscowości pod Poznaniem i napatrzyłem się na to co alkohol robi z ludźmi. Rozumiem, że w większości Ci ludzie nie mogą się opamiętać. Ale do cho...ery krzywdzą przy tym innych. Wiem, wiem oskarżenia, ale dlaczego tak jest, że ktoś zasłania się swoją krzywdą krzywdząc innych. Sam nie jestem świętym człowiekiem, ale wiem jedno, alkohol niszczy nie tylko osobę pijącą, ale głównie środowisko. W końcu na dnie butelki najszybciej ujrzysz swój koniec Sad
Powrót do góry
aldonka

PostWysłany: Pon Lip 13, 2015 8:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moja bliska znajoma ma problem alkoholowy. Az zal patrzec jak to wyniszcza czlowieka
Powrót do góry
orfeuszka

PostWysłany: Nie Sie 23, 2015 5:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak chwilowa radość dla jednego ale uciążliwość dla osób tzrecich
Powrót do góry
marcelo

PostWysłany: Pon Sie 31, 2015 8:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Trzeba się kontrolować ze wszystkim, nie tylko z alkoholem. Każda używka w nadmiarze szkodzi, nawet jedzenie.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Nałogi Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 15, 16, 17, 18, 19  Następny
Strona 16 z 19