Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Alkohol wciąga - temat zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Nałogi
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wrak

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Lip 22, 2013 3:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mój ojciec jest alkoholikiem. Mam wstręt do alkoholu , w sumie wstręt do pijanych ludzi bardziej. Sam czasem też wypiję ale okazjonalnie raz na kwartał raz na miesiąc.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
jansobczyk
Zbanowany

PostWysłany: Pon Lip 22, 2013 6:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

podsyłam pomocny link
Powrót do góry
Tomasz33

PostWysłany: Sro Lip 24, 2013 3:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no kręci się Smile
Powrót do góry
martaraf
Spamer

PostWysłany: Sro Lip 24, 2013 4:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moze warto pojsc do lekarza
Powrót do góry
alicjawu

PostWysłany: Pią Lis 15, 2013 1:10 pm    Temat postu: Lubię alkohol Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

cześć! Mam pewne obawy, bo:
lubię alkohol i lubię wypić wieczorem 2 lampki wina, nawet jak jestem sama. W ostatnim tygodniu, 5 dni z 7 coś tam wypiłam wieczorem, ale bez upijania się. I zaczęłam się zastanawiać, czy to dużo, czy to norma...
Nie wiecie, kiedy kończy się ludzkie spożycie a zaczyna nadużycie?
Powrót do góry
marta145
Spamer

PostWysłany: Sro Sty 22, 2014 6:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Regularne picie nawet bez upijania się jest niepokojące , na początku się nie upijasz ale w końcu zaczniesz. Lepiej uważaj.
Powrót do góry
K.malarz

PostWysłany: Czw Mar 06, 2014 11:57 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dokładnie z piciem nie ma żartów. Mój znajomy właśnie codziennie pił i te ilości cały czas rosły no i teraz ma problem !
Powrót do góry
ewe.jork

PostWysłany: Sob Mar 08, 2014 12:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tylko ciężko później takiego alkoholika wyleczyć z nałogu, namówić do leczenia
Powrót do góry
Wincent2

PostWysłany: Sro Kwi 16, 2014 12:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Szkoda gadać ja całe życie sobie zmarnowałem przez alkohol straciłem 2 razy pracę. Dopiero skuteczna pomoc w leczeniu uzależnień mi pomogła. Chodziłem na terapie przez kilka miesięcy jakoś się otworzyłem i przestałem pić. Teraz to już 2 lata od kiedy nie miałem w ustach kropli alkoholu i powiem wam że życie jest znacznie lepsze Smile
Powrót do góry
Arbuz

PostWysłany: Pon Wrz 08, 2014 8:57 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zgadzam sie z Tobą że życie bez alko jest dobre i trzymam kciuki za kolejne lata Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Nałogi Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  Następny
Strona 15 z 19