Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Alkohol wciąga - temat zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 17, 18, 19  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Nałogi
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Paweł
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Nie Maj 28, 2006 3:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No tak ten świat jest zbudowany że trzeba mieć naprawdę dużo siły aby nie dać sie zgłupić i wkręcić w jakiś bezsensowny wir.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Freya

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Maj 28, 2006 9:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

komu ten "wir" ma imponować?
Powrót do góry
helloween
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Sob Cze 03, 2006 12:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Heh a ja nie wiem czy jestem alkoholikiem:/ Popijam sobie owszem. Baardzo czesto nie moge sie obyc bez piwa:P
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sob Cze 03, 2006 1:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Freya napisał:
komu ten "wir" ma imponować?

Z tym to ja mam ogólny problem, bo za bardzo nie wiem w jaki sposób może to imponować lecz zauważyłem iż tak jest.
Powrót do góry
Freya

PostWysłany: Nie Cze 04, 2006 10:23 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Paweł może tym 13'letnim osobą które na siłe wkładają papierosy do ust
by zwrócić na siebie uwagę?
Powrót do góry
behemoth

PostWysłany: Wto Sie 15, 2006 5:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

OMG takiej ilości spamu w jednym miejscu dawno nie widziałam :O

A co do tematu, ja nie wiem czy jestem alkoholikiem. Podobno pierwszym objawem alkoholizmu jest picie do lustra. Ja co prawda do lustra nie piję, bo jeszcze przypadkiem napiwszy się stłukłabym to lustro, ale zdarza mi się pić w samotności, gdy nikt nie chce pić ze mną. Mam okresy, w których nie mogę powstrzymać sie od picia, ale zdarzaja się też takie, kiedy nie piję nic (w sensie, procentowego) nawet kilka tygodni.
Powrót do góry
Freya

PostWysłany: Pon Sie 21, 2006 9:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czy pierwszym objawem jest picie do lustra?
bardziej byłabym zgodna z opinią ,
iż chory nie postrzega siebie jako chorego..
a Twoje okresy większego czy też mniejszego zapotrzebowania
na "procenty' jest raczej zwyczajnym stanem
Powrót do góry
mamuska
Gość

PostWysłany: Wto Wrz 19, 2006 9:25 am    Temat postu: alkocholizm Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oj cos mam wrazenie ze nie wiecie o czym tak naprawde piszecie.ja jestem z takim nalogowcem juz kilka ladnych lat moj ojciec tez pije i tak wiec znam to pieklo.kazda minuta spoznienia tej osoby nasowa mysl ze to wlasnie dzis jest [ten dzien-dzien ktory rozpocznie kilkudniowy cug]. to niszczy zycie i nie daje spac.i nigdy nie wiezcie ze kogos z tego wyciagniecie
Powrót do góry
kropka

PostWysłany: Pią Kwi 13, 2007 6:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pijemy z mężem praktycznie codziennie, urozmaicamy sobie wieczorki. Dwa piwka,trzy,w weekend więcej. Możemy jeszcze sami nad tym zapanować czy czy już nie da rady?
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pią Kwi 13, 2007 7:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a moze sprobujcie ograniczyc ??
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Nałogi Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 17, 18, 19  Następny
Strona 4 z 19