FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Maj 14, 2011 10:29 pm Temat postu: |
|
|
paula to moze warto sie zbadac u gin? zarowno Ty jak i Twoj facet. bo po ktorejs stronie tkwi przyczyna.
byc moze masz za małe pecherzyki ktore nie pekaja, moze za słaby sluz lub nie daj boze wrogi, moze masz torbiel na jajniku, nadzerke, tarczyce.. mozna wymieniac i wymieniac.
a moze to z facetem cos jest nie tak. z jego nasieniem itp.
warto by było przebadac Was oboje.
uzywasz testow owulacyjnych?
co do ochoty na sex .. ciezko mi powiedziec co jest nie tak.. moze to jakies zaburzenia hormonalne ktore nie dosc ze hamuja poped to jeszcze utrudniaja zajscie w ciaze... myslałas o wizycie u gin? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
andrew92
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lut 06, 2012 6:14 pm Temat postu: Słaby popęd |
|
|
Witam. Mam 20 lat i problem związany z potencją i nie wiem czy to jest normalne. Od ponad roku mój popęd jest wielokrotnie słabszy, niż to było kiedy jeszcze byłem nastolatkiem. Wcześniej nie mogłem po prostu wytrzymać 2-3 dni bez masturbacji/seksu, i nawet jak widziałem ładne dziewczyny w ubraniach to podniecały mnie i myślałem tylko o seksie z nimi. Teraz mam ochotę na seks tylko wtedy, kiedy mam erekcję, ale potrafię nie uprawiać seksu nawet kilkanaście dni. Nie wiem jak to wytłumaczyć, no wcześniej po prostu orgazm dla mnie był jak narkotyk, a teraz owszem, też uważam że seks to najfajniejsza rzecz, jaką można robić na tym świecie, ale nie myślę o tym tak często. Popalam czasem marihuanę, ale bardzo rzadko i to w takich ilościach, że to raczej nie może mieć na to wpływu. Jem dużo warzyw, pomidory, cebulę, sałatę, ostatnio nawet piłem w tabletkach żeń-szeń ale niewiele to zmieniło. Może to jest efekt tego, że po prostu skończył się mój okres dojrzewania. Uprawiam sport, alkohol piję średnio raz na tydzień w większych ilościach. Problemów z erekcją, czy produkcją nasienia absolutnie nie mam, wystarczy że pomyślę o seksie i już stoi. Ale źle się z tym czuję, że to już nie to co wtedy. Da się coś zrobić, żeby taki bardzo silny popęd wrócił?
Pozdrawiam i dziękuję |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zibi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sro Lut 29, 2012 11:44 pm Temat postu: |
|
|
Doberek Czy tutaj ktokolwiek zagląda? Mam pytanie i problem zarazem ze swoją połówką. Jestesmy ze soba ponad 2 lata i nadal się nie kochaliśmy. Dziewczyna jakoś jesienią wspominała mi, że chce to zrobić, ale do dziś sprawa ucichła mimo wielu rozmów na ten temat. Dodatkowo coraz rzadziej dochodzi bo bliskich spotkań- peetingu, ostatnio jakieś 3 tyg temu. Twierdzi, że nie ma na to ochoty, że jest zmęczona, a "seks" dodatkowo ją męczy ( dokładniej orgazm? ). Nie mam już siły rozmawiać, bo za każdym razem kończy się tak samo...
Jest jakiś sposób? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Mar 01, 2012 11:51 am Temat postu: |
|
|
Zibi a ja myslałam ze wy juz dawno po, kiedys nawet pisałes do mnie na pw..
hmmm
no nic.
skoro nie jest gotowa to moze nie naciskaj.
chce to zrobic ale sie boi, to zrozumiałe.
Ty masz 1 raz za soba a ona nie.
tym bardziej ze jest dziewczyna i inaczej odczuje 1wszy stosunek.
nie wiem co poradzic:
nie nalegac i dac jej czas.
napewno do tego dojrzeje _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zibi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Nie Mar 04, 2012 1:09 pm Temat postu: |
|
|
No to czekamy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
majorka
|
Wysłany: Pon Mar 05, 2012 4:52 pm Temat postu: |
|
|
andrew teraz to poprostu jestes normalny!!! bo jezeli na widak kazdej dziewczyny chcialo ci sie bzykac to porazka jakas. poprostu dorosles i wyrosles z malolata ktoremu wiecznie stalo:D |
|
Powrót do góry |
|
|
|
jolka_123
|
Wysłany: Pon Mar 05, 2012 7:50 pm Temat postu: ochota |
|
|
po mojemu to się źle skończy ,znam takie przypadki i mężczyzna po 20 latach proszenia poszukał sobie kochankę no i małżeństwo się rozpada. Wydaje mi się ,że nie dobraliście się .są kobiety ,które mają małe potrzeby seksualne , trzeba porozmawiać z narzeczoną ,seks to wspaniała sprawa i naprawdę można się świetnie "bawić" czego Wam życzę.
Jeszcze przyszło mi do głowy ,że może nie spełniasz jej oczekiwań albo ma kogoś na boku |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kuba1234
|
Wysłany: Sro Sie 15, 2012 10:18 am Temat postu: Re: ochota |
|
|
jolka_123 napisał: | po mojemu to się źle skończy ,znam takie przypadki i mężczyzna po 20 latach proszenia poszukał sobie kochankę no i małżeństwo się rozpada. Wydaje mi się ,że nie dobraliście się .są kobiety ,które mają małe potrzeby seksualne , trzeba porozmawiać z narzeczoną ,seks to wspaniała sprawa i naprawdę można się świetnie "bawić" czego Wam życzę.
Jeszcze przyszło mi do głowy ,że może nie spełniasz jej oczekiwań albo ma kogoś na boku |
Moim zdaniem nie do końca musi być tak, że nie spełnia oczekiwań albo od razu, ze ma kogoś na boku. Kobieta może nie mieć ochoty na seks przez hormony, w młodym wieku wariują, później również (menopauza). Moja dziewczyna też często nie miała ochoty, poszła do lekarza w związku z tym i pozwiedzał jej że to właśnie hormony. Zaproponował jej antykoncepcję hormonalną albo jakiś suplement diety, który, będzie podnosił jej libido a dodatkowo ochraniał narząd przed ewentualnymi bakteriami. Z tego co wiem to zdecydowała się na antykoncepcję bo od dawna się zastanawiała, przepisał jakiś pierścień antykoncepcyjny (nie wiem jak to się nazywa dokładnie :p ) ale do tego woleliśmy dmuchać na zimne i kupiliśmy niedawno reklamowany suplement diety Stimea. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pawelwro
|
Wysłany: Czw Sie 16, 2012 12:29 pm Temat postu: Re: ochota |
|
|
Kuba1234 napisał: | jolka_123 napisał: | po mojemu to się źle skończy ,znam takie przypadki i mężczyzna po 20 latach proszenia poszukał sobie kochankę no i małżeństwo się rozpada. Wydaje mi się ,że nie dobraliście się .są kobiety ,które mają małe potrzeby seksualne , trzeba porozmawiać z narzeczoną ,seks to wspaniała sprawa i naprawdę można się świetnie "bawić" czego Wam życzę.
Moim zdaniem nie do końca musi być tak, że nie spełnia oczekiwań albo od razu, ze ma kogoś na boku. Kobieta może nie mieć ochoty na seks przez hormony, w młodym wieku wariują, później również (menopauza). Moja dziewczyna też często nie miała ochoty, poszła do lekarza w związku z tym i pozwiedzał jej że to właśnie hormony. Zaproponował jej antykoncepcję hormonalną albo jakiś suplement diety, który, będzie podnosił jej libido a dodatkowo ochraniał narząd przed ewentualnymi bakteriami. Z tego co wiem to zdecydowała się na antykoncepcję bo od dawna się zastanawiała, przepisał jakiś pierścień antykoncepcyjny (nie wiem jak to się nazywa dokładnie :p ) ale do tego woleliśmy dmuchać na zimne i kupiliśmy niedawno reklamowany suplement diety Stimea. |
To się nazywa Nuva Ring, a moja dziewczyna też stosuje ten suplement. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kuba1234
|
Wysłany: Pią Sie 17, 2012 9:31 am Temat postu: |
|
|