Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Pawelwro
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Sie 19, 2012 9:30 am Temat postu: |
|
|
Nie co ty. Jest dużo lepiej odkąd zaczęła to stosować. Również nie chciałem dać wiary w tego typu suplementy,ale ten na prawdę działa. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
olacola
|
Wysłany: Nie Paź 07, 2012 12:50 am Temat postu: libido |
|
|
cześć!
długo się już borykam z tym problemem więc postanowiłam poszukać pomocy na forum.
od ponad pół roku spotykam się z facetem. jest nam dobrze, kochamy się. tak się złożyło, że od kiedy razem jesteśmy zaczełam używać krążków antykoncepcyjnych, nie wiem czy to ma coś wspólnego z moim problemem ale tak mi się wydaję... przechodząc do rzeczy- moja ocheta na sex z kazdym miesiącem była coraz mniejsza, a aktualnie nie kochamy się od ponad 2 tyg a ja nawet o tym nie myślę już. Krążków nie mogę odstawić ponieważ używam ich w celach leczniczych. Probowałam juz tabletek Stimea- nic nie pomogło.
Jestem załamana. Nie wiem co się ze mną dzieję bo na początku związku mogliśmy się kochać po 3 razy dziennie a teraz nawet nie widzę chęci na zwykly pocałunek, pieszczoty.
Czy ktoś spotkał się z taką sytuacją? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Hitsu_91
|
Wysłany: Wto Paź 09, 2012 9:27 pm Temat postu: |
|
|
Ja mam podobnie, wcześniej mogłam po kilka razy a teraz ochota spadła.Pieszczoty i pocałunki lubię bo są przyjemne, ale ciężko z podnieceniem u mnie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fersja
|
Wysłany: Sob Paź 27, 2012 1:01 pm Temat postu: |
|
|
A może potrzebujesz czegoś osłonowo? Co prawda nie używałam krążków, ale za to tabletki. Miewałam czasami tak, ze jedne miesiąc miałam ochotę, a przy następnym w ogole. Zpaytałam się Pani ginekolog, to najpierw odpowiedziała: to niech pani odstawi antykoncepcję :/ a potem w końcu coś mądrego. Mianowicie, żebym sobie kupiła jakiś suplement, który będzie odpowiadała za libido. Poszłam do apteki i kupiłam Asequrellę. Nigdy nie brałam czegoś stricte na wzrost libido, ale ta osłonka powoduje, ze znacznie częściej mam ochotę. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pią Lis 02, 2012 12:15 am Temat postu: |
|
|
to równie dobrze można sobie herbatkę z żeń-szeniem pić i dodawać więcej imbiru do potraw _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Hitsu_91
|
Wysłany: Pon Lis 05, 2012 11:22 pm Temat postu: |
|
|
W sumie nigdy nie stosowałam żadnych specyfików, wolę jakiś czas nic nie robić i czekać aż chcica przyjdzie sama xP |
|
Powrót do góry |
|
|
|
aga2244
|
Wysłany: Czw Lis 29, 2012 4:05 pm Temat postu: |
|
|
ja spróbowałam tego żelu
link usuwam. czytaj regulamin forum
wind of hope |
|
Powrót do góry |
|
|
|
janekxza
|
Wysłany: Pią Gru 07, 2012 10:27 am Temat postu: |
|
|
witam jestem nowy . mam problem mam27 lat ochote na sex moja kobieta jest 8 lat starsza ma 5 dzici karzde z innym a zemna niema ochoty sie e kochac a jak juz niby ma to lezy jak kloda ma soirale ale po co jej top jak ?????? pomoze mi ktos jestesmy 1rok z soba kocham ja i holera wie co jest grane |
|
Powrót do góry |
|
|
|
diana26
|
Wysłany: Czw Sty 17, 2013 8:59 pm Temat postu: kłody pod nogi... |
|
|
przesrana sprawa z taka laska ja bym chyba zmienił partnerke zycie sexualne w związku jest bardzo wazne poczytaj te forum tam znajdziesz napewno konkretna odpowiedz
link usuwam. czytaj regulamin forum!
wind of hope |
|
Powrót do góry |
|
|
|
andzia-79
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Wto Cze 25, 2013 3:40 pm Temat postu: |
|