Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 06, 2011 9:16 pm Temat postu: |
|
|
A wiesz ja nie zwracam uwagi na to czy jest moda czy nie;). Zuzanek jak mrówek a i tak daliśmy tak na imię . A co tam ....
Pamiętam jak moje imię doprowadzało mnie do szału. Hania ....oj kiedyś byłam jedyna w szkole, na studiach szok i nawet sie wstydziłam. Ale po pewnym czasie spodobało mi sie to,że byłam jedna jedyna . Teraz Hanuś jest na pęczki )) Jak to się czasy zmieniają _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
nadzieja83
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 06, 2011 9:21 pm Temat postu: |
|
|
Hania to sliczne imie a ja za to nienawidzę swojego.. nigdy nie było i raczej nie będzie modne...
a moja córeczka jesli sie trafi to będzie Lilka a synuś Szymek _________________ Pozwól mi Boże nie tęsknic do tego, co być nie może... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pychotka28
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 06, 2011 10:16 pm Temat postu: |
|
|
A ja od 3 lat marze o Majeczce, ale niestety kuzyn mi 'ukradl'. Wlasnie urodzila mu sie corcia i dal jej na imie Maja ;(
Jestem zla, bo zawsze powtarzalam im ze strasznie marze o Mai,a oni mi taki numer odwalili ;(
Ale podoba mi sie Hania i Antosia i myslalm ostatnio ze dalabym tak na imie mojej coruni:)
Gorzej z chlopcem...
W ogole nie mam pomyslu. Mojej mamie sie Kubus podoba, mi tez troche, ale to nie to
No i jesli chodzi o imiona dla dzieci to w zaden sposob nie moge sie z M dogadac, bo jemu nie podoba sie ani jedno z tych, ktore podobaja sie mnie i odwrotnie
Ok zmykam, bo M wraca z pracy, a dzis mamy kolacje przy swiecach
Nadziejko :*:*:* _________________ Nadzieja to dobra rzecz. Może nawet najlepsza ze wszystkich, a to co dobre nie umiera nigdy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kornik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 07, 2011 8:08 am Temat postu: |
|
|
a ja z imionami dla chłopca zawsze sobie radziłam, a dla dziewczynki nie mogłam znaleźć NIC, dopóki nie znalazłam ... Hani właśnie i trwam przy tym typie już yyyy... z 6 lat, jak nie więcej (no i właśnie sprawdza się to co zawsze twierdziłam - jak mnie się coś spodoba, to zaraz staje się "modne" ) Teraz jeszcze bardzo przypadło mi do gustu Weronika
a dla chłopca Jaś, Dominik i (najnowszy) Antek |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nadzieja83
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 07, 2011 6:45 pm Temat postu: |
|
|
Pychotka28 napisał: |
Ok zmykam, bo M wraca z pracy, a dzis mamy kolacje przy swiecach
Nadziejko :*:*:* |
ciesze się
Kornik no a powiedz jak tam dzis temperaturka? jutro testujesz i ja czekan na piękną fote
Mi z chłopięcych baaardzo się podoba Benjamin ale M mówi NIE no a ja jak tak sie zaczęlam zastanawiać no to troche kiepski pomysł no bo jak to zdrobinć? Benek?? a Benek to już mi sie nie podoba
z dziewczęcych tyle jest pięknych imion... Julia, Amelia, Marysia, Lena, Weronika, Joanna, Alicja, Tosia.
z męskich : Tymoteusz, Dawid, Daniel, Borys
ahhhhh buuuuu no kiedy my się tego doczekamy co?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pychotka28
|
Wysłany: Czw Kwi 07, 2011 7:04 pm Temat postu: |
|
|
Doczekamy sie Nadziejko
Mój kuzyn dał swojemu synkowi Tymon tez mi się podoba.
Nie mam pomyslu na imie dla chlopca...
Dziś bolał mnie prawy jajnik, podobnie jak na owulke. Myślicie, ze to juz? Dzis mam dopiero 11 dc ;o
Jutro jade na ocene jajeczkowania to sie okaże jak tam moje pecherzyki
Mam nadzieje, ze zdąże na IUI, bo jak sie okaze ze juz po czy cos? echhh... Mam nadzieje ze nie. Ten bol tak mnie zbil z tropu... _________________ Nadzieja to dobra rzecz. Może nawet najlepsza ze wszystkich, a to co dobre nie umiera nigdy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kornik
|
Wysłany: Pią Kwi 08, 2011 8:11 am Temat postu: |
|
|
o właśnie! Amelka też mi się bardzo podoba
ja dziś bez testu, temperatura jak nic poszła w dół, więc prawdopodobnie jutro @ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Łobuz
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Pią Kwi 08, 2011 9:03 am Temat postu: |
|
|
Korniczku, pozwoliłam sobie zerknąć na Twój wykresik - rzeczywiście dzisiaj tempka brzydko się zachowała... Jednak u mnie taka tempka to była normalka, gdy zaszłam. Poczekaj jeszcze 1 dzień.
Nie wierzę, mam taki sam gust do imion, jak Wy wszystkie. Rozmyślałam nad dosłownie wszystkimi imionami, jakie tu wymieniłyście! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kornik
|
Wysłany: Pią Kwi 08, 2011 9:28 am Temat postu: |
|
|
kochana, u mnie to niestety nieodwołalna zapowiedź końca cyklu.
ale i tak jestem zadowolona, że temperatura ładnie się utrzymała, bo czasami do linii spada już w połowie lutealnej.
Łobuz, nietrudno zrozumieć dlaczego wszystkie myślimy o tych samych imionach dla dzieciaczków - po prostu my wszystkie mamy najlepszy gust _________________ Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pychotka28
|
Wysłany: Pią Kwi 08, 2011 1:34 pm Temat postu: |
|
|
Czesc dziewuszki
Wrocilam wlasnie z usg
No wiec lekarz powiedzial ze mam przepiekny pecherzyk z komorka jajonosna i ze to najlepszy moment na staranka. Powiedzial ze mam mnostwo sluzu plodnego
Mialam jechac w niedziele na IUI ale zadzwonilam do prof i powiedzial ze koniecznie mamy byc jutro, bo moze okazac sie ze w niedziele bedzie za pozno, tak wiec jade jutro
No kochane wszystko wskazuje na to, ze jednak ten kwiecien bedzie u mnie szczesliwy heheh
Juz nie moge sie doczekac _________________ Nadzieja to dobra rzecz. Może nawet najlepsza ze wszystkich, a to co dobre nie umiera nigdy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|