Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Ciąża urojona - czym się objawia?

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
MoniGda
Gość

PostWysłany: Sob Wrz 30, 2006 8:42 am    Temat postu: :( Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja mam taki problem że rok temu poroniłam ...
Ostatnio źle sie czolam,bolal mnie krzyz,ciagle sie zalatwiam,mam niezle zachcianki co do jedzenia itd. nawet brzyszek mi urusł co zauwazylam a zawsze mialam plaski ;/ znajomy wczoraj powiedzial : a moze urojona ? Dziecko nie jest planowane,ale tez napewno nie niechciane ... boje sie... prosze pomozcie ... mounika5@wp.pl
Powrót do góry
MartuSkaaa

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Sie 24, 2009 4:45 pm    Temat postu: Re: ciąża urojona? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam maly problem... od 2 tygodni mam skurcze podbrzusza,czasem wieksze,czesem mniejsze, zrobilam sobie test i weyszedl negatywny ale mam przeczucie ze jestem w ciazy,moze to moje urojenia ale odrzucilo mnie nawet od alkoholu,gdzie to u mnie nie spotykane;/ zastanawiam sie czu to moze byc ciaza???
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Pon Sie 24, 2009 4:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

MartuSkaaa podaj więcej szczegółów:
a) czy była sytuacja po której jest możliwa ciaza
b) ilu dniowe cykle masz, czy sa regularne i w ktorym dniu cyklu mial miejsce stosunek
c) po ilu dniach od stosunku robiłaś test
Wtedy bedzie mozna cokolwiek stwierdzic, bo to moga byc zarowno objawy choćby "niestrawnnosci" jak i ciazy...

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Sie 24, 2009 8:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ok wiec odpowiem po kolei
a)wlasnie byla taka sytuacja w ostatni dzien miesiaczki
b) cykle mam 3-4 dniowe... stosunek byl w trakcie miesiaczki i teraz nie mam regularnych cyklow przez tabletki anty..
c)test robilam dzisaj czyli jakos 20dni po...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Pon Sie 24, 2009 10:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A wiesz co to jest cykl? Shocked

Cykl jest to okres od pierwszego dnia miesiączki do dnia poprzedzającego pierwszy dzień następnej.

20 dni po test jest wiarygodny. Nie wmawiaj sobie Smile
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3