Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Coś na wzmocnienie włosów

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kozzanna85

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Paź 06, 2014 7:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja na wzmocnienie włosów polecam najzwyklejszy na świecie szampon ze skrzypu, a do tego picie herbatki z pokrzywy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
nutka87

PostWysłany: Pon Lis 10, 2014 1:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Koleżanka, fryzjerka poleciła Biotabal5 do łykania.
Warto pić skrzyp i pokrzywę.
I co ostatnio próbuję na sobie to, związywać włosy na noc i nie chodzić spać z mokrymi włosami
Powrót do góry
Sarsaparilla

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Lis 13, 2014 3:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja niedawno w drogerii odkryłam nowość od Garniera Fructis z serii gęste i zachwycające skusiłam się na ich szampon i odżywkę bo sama mam problem z włosami. I mogę z czystym sumieniem polecić po 1,5 tygodnia stosowania włosy odżyły Smile gęstość wróciła bo wcześniej miałam cieniutkie jak stróżki siana aż wstyd było wyjść na ulicę bez czapki.
Powrót do góry
mloda-mama

PostWysłany: Nie Wrz 06, 2015 9:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to ja polecę wam tzw. olej z wiesiołka w kapsułkach twist off. Wyciska się go i wciera w konkretne miejsce - może być na paznokcie, skórki paznokci ale także w końcówki włosów. Wtedy one nie rozdwajają się.
Powrót do góry
agnieszkanowak
Spamer

PostWysłany: Sro Mar 09, 2016 12:37 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Słyszeliście o płukankach z kawy?
Stosowałam ją przez 2 tyg. - później już mi się nie chciało. Ale włosy zaczęły naprawdę szybko rosnąć i stały i się mocniejsze. Oczywiście zabieg ten odradzam blondynkom Surprised
Powrót do góry
danka15

PostWysłany: Pią Sie 19, 2016 9:52 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

płukanki z kawy?
według mnie nic nie zastąpi zdrowej diety i do tego jakieś ampułki na wzmocnienie

Ostatnio zmieniony przez danka15 dnia Pią Sie 19, 2016 11:24 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
aldonka

PostWysłany: Pią Sie 19, 2016 10:11 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dokładnie tak: dieta, dieta i jeszcze raz dieta. A jak nie widać efektów to należy iść zrobić badania
Powrót do góry
Yola
Spamer

PostWysłany: Pon Sty 16, 2017 4:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja też stosuję różne wcierki i olejki ale generalnie zrezygnowałam też z chemicznych farb do włosów i przerzuciłam się na hennę, tylko musi być naturalna, bez dodatków, dobrej jakości. [zakaz zamieszczania linków na forum] Co jest dodatkowym plusem to to,że włosy mi błyszczą, pachną (ja lubię ten zapach) a do tego wszystkiego wychodzi mi to bardzo tanio.
Powrót do góry
nutka87

PostWysłany: Pią Mar 17, 2017 7:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja teraz testuje wcierkę od babuszki agafii póki co efekty są zadawalające i włosy mocniejsze
Powrót do góry
Strix

PostWysłany: Pią Lip 28, 2017 12:20 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Biorę od dłuższego czasu skrzypowitę i moje włosy są o wiele mocniejsze
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Następny
Strona 11 z 12